BiP Napisano Styczeń 5, 2013 Share Napisano Styczeń 5, 2013 Witajcie Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Vinyyl Napisano Styczeń 5, 2013 Share Napisano Styczeń 5, 2013 Mikołaj 11 lat (Chyba najmłodszy z bronies) mieszkam na śląsku eee hobby muzyka i granie wyłącznie w patapony ;P jeśli ktoś był na my little konwencie to możliwe że mnie widział taki dzieciak długie włosy i pełno przypinek więc pozdro Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kapi Napisano Styczeń 5, 2013 Share Napisano Styczeń 5, 2013 Welcome, welcome, welcome witam Cię na tym przekucykowym forum, cytując phinbellę781 chyba się powtarzam ,ale ja to bardzo lubię, więc wybaczycie mi prawda ? Pozdrawiam i życzę wspaniałej zabawy Vinyyl, mam dla Ciebie w prezencie i serdeczny uścisk : pozdrawiam lala lala lala la lala la ŁIIIIIIIIIIIIIIII!!!!!!!!!!!!!! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nogalik Napisano Styczeń 5, 2013 Share Napisano Styczeń 5, 2013 Vinyyl, Witaj na forum, baw się dobrze Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Martini963 Napisano Styczeń 5, 2013 Share Napisano Styczeń 5, 2013 Cześć Vinyyl. Witaj na forum! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Multiszymen Napisano Styczeń 6, 2013 Share Napisano Styczeń 6, 2013 Witaj Vinyyl na naszym forum! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Swahili Napisano Styczeń 6, 2013 Share Napisano Styczeń 6, 2013 Witaj Vinyyl. Bycie najmłodszym bronym wcale nie jest złe. Łap i . Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BiP Napisano Styczeń 6, 2013 Share Napisano Styczeń 6, 2013 Witaj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Phinbella Flynn Napisano Styczeń 6, 2013 Share Napisano Styczeń 6, 2013 Witam wszystkich, których jeszcze nie witałam. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nogalik Napisano Styczeń 6, 2013 Share Napisano Styczeń 6, 2013 Rogal wita Wszystkich których nie witał. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bluedraft Napisano Styczeń 11, 2013 Share Napisano Styczeń 11, 2013 Witajcie nowicjusze łapcie każdy po cydrze i bawcie się dobrze Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kaziu Napisano Styczeń 14, 2013 Share Napisano Styczeń 14, 2013 Dawno mnie tu nie było Witam wszystkich nowych użytkowników w stadzie Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
WilczeK Napisano Styczeń 14, 2013 Share Napisano Styczeń 14, 2013 Mam 17 lat, moją ulubioną bohaterką jest AJ. Oprócz MLP: FiM interesuję się Lotnictwem. :djTyy: Ze sportów uprawiam przede wszystkim bieganie , grę w piłkę i oczywiście jazda na rowerze. Co do rodzaju słuchanej muzyki się nie wypowiem bo słucham to co mi się spodoba. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kapi Napisano Styczeń 14, 2013 Share Napisano Styczeń 14, 2013 Witam na tym przekucykowym forum WilkU i na start daję i Życzę miłej zabawy. lala lala lala la lala la ŁIIIIIIIIIIIIIIIIII!!!!!!!!!!!!!!! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nogalik Napisano Styczeń 14, 2013 Share Napisano Styczeń 14, 2013 WilkU, witaj na forum Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kaoma Napisano Styczeń 14, 2013 Share Napisano Styczeń 14, 2013 Witam wszystkich, których nie miałam czasu przywitać. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DAVV3 Napisano Styczeń 14, 2013 Share Napisano Styczeń 14, 2013 Witam! Mam na imię Dawid i mam 16 lat. Interesuje się MLP:FIM od Lipca ub.r. Oprócz MLP interesuję się sportem oraz informatyką. Moimi ulubionymi bohaterkami są Fluttershy i Rainbow Dash. Cieszę się, że mogłem dołączyć do was i myślę, że w waszym gronie będę się świetnie bawić. Pozdrawiam! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Phinbella Flynn Napisano Styczeń 14, 2013 Share Napisano Styczeń 14, 2013 Witaj na forum, ze jeszcze nie opanowalam emotikonek na telefonie, to powiem zebys swietnie sie bawil. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nogalik Napisano Styczeń 15, 2013 Share Napisano Styczeń 15, 2013 Witam Wszystkich których nie witałem Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kapi Napisano Styczeń 15, 2013 Share Napisano Styczeń 15, 2013 Witam na tym przekucykowym forum FlutterDash. Życzę wspaniałej zabawy. Mam dla Ciebie . Powodzenia lala lala lala la lala la ŁIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Piter Wan Kenobi Napisano Styczeń 15, 2013 Share Napisano Styczeń 15, 2013 Dawid witajże i miłej zabawy Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PONYmen Napisano Styczeń 15, 2013 Share Napisano Styczeń 15, 2013 :pinkie2::pinkie2:Nazywam się Kuba chodzę do szkoły, interesuje się komputerami, lubie reagge i HIP HOP lubie naleśniki a i bym zapomniałbym jestem fanem:My Little Pony:Frendship is magic. ły a wy co lubicie??? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nogalik Napisano Styczeń 15, 2013 Share Napisano Styczeń 15, 2013 PONYmen, Witaj na forum, baw się dobrze Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kapi Napisano Styczeń 15, 2013 Share Napisano Styczeń 15, 2013 Witam serdecznie na forum. Trzymaj na start Pozdrowienia. lala lala lala la lala la ŁIIIIIIIIIIIIIIII!!!!!!!!!!!!!!!!! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Unbridle Napisano Styczeń 16, 2013 Share Napisano Styczeń 16, 2013 Witaj na forum Janku. Miłej zabawy. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts
Chcesz dodać odpowiedź ? Zaloguj się lub zarejestruj nowe konto.
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto, to bardzo łatwy proces!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się