Etoran Napisano Styczeń 26, 2012 Share Napisano Styczeń 26, 2012 Witam, jestem Aneta, mam 17 lat, mieszkam w okolicach Radomia. Lubie słuchać muzyki (dubstep i disco polo to nie muzyka). Oczywiście kocham MLP. Moje ulubione kucyki to Twilight i Rarity. Nie znam nikogo kto ogląda MLP, nikt też nie chce się dać wciągnąć. Jak poznaje kogoś nowego to na wstępie mówię, że oglądam kucyki, ale nikogo jeszcze nie znalazłam o podobnych zainteresowaniach. Uczę się w technikum gastronomicznym, mimo to nie lubię gotować, próbuje się do tego przekonać. Moim marzeniem jest zobaczenie Marii Antoniny Austriaczki na żywo. No chyba starczy... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Xyz Napisano Styczeń 26, 2012 Share Napisano Styczeń 26, 2012 Witajcie Aneto i ChumChumie (?) Zapraszam do tego tematu, który ułatwi wam oznajmienie się z forum: http://mlpcommunity.subforum.pl/thread-706.html I przy okazji zapraszam wszystkich na nasze konto facebook'owe http://www.facebook.com/pages/Polskie-forum-My-Little-Pony/197714906988863 jestem Aneta, mam 17 lat Następna osoba mojego wieku Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Vandal Napisano Styczeń 26, 2012 Share Napisano Styczeń 26, 2012 Witam na forum! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
War Napisano Styczeń 26, 2012 Share Napisano Styczeń 26, 2012 Hai. Etoran, super nick I avek Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SystemShy Napisano Styczeń 27, 2012 Share Napisano Styczeń 27, 2012 Hej! witajcie! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Spoiler Cat Napisano Styczeń 27, 2012 Share Napisano Styczeń 27, 2012 witajcie:p xyziu myslalem zes starszy... 17 lat ftw! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TheSzczygiel1992 Napisano Styczeń 27, 2012 Share Napisano Styczeń 27, 2012 dobra to ja się przedstawię bo zapomniałem: Jestem Patryk mam 19 lat i mieszkam w małym miasteczku koło Śniardw Mlp oglądam od pażdziernika. ogólnie pisze fanfic ale nie za bardzo mi to wychodzi W tym mieście ja i mój brat jesteśmy jedynymi Brony. Uczę się w ogólniaku ponieważ nie zdałem w I gimnazjum z fizy. Na forum trafiłem przez PhosiQa Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ferumin Napisano Styczeń 27, 2012 Share Napisano Styczeń 27, 2012 Witam na forum . Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szuwaks Napisano Styczeń 28, 2012 Share Napisano Styczeń 28, 2012 To tak. Szuwaks a.k.a. Wojtek (albo na odwrót jak kto woli). Urodzony A.D. 1996. Trafiłem tu przez Warmena. Mlp oglądam okazyjnie (też dzięki niemu). Główne zainteresowania: fantasy, metal, książki, gry. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Vanadiss Napisano Styczeń 28, 2012 Share Napisano Styczeń 28, 2012 To tak. Szuwaks a.k.a. Wojtek (albo na odwrót jak kto woli). Urodzony A.D. 1996. Trafiłem tu przez Warmena. Mlp oglądam okazyjnie (też dzięki niemu). Główne zainteresowania: fantasy, metal, książki, gry. http://i.pinger.pl/pgr284/5174d0490007e7dc4e2ebc95 Heyhey, nie jest aż tak źle... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wolf0507 Napisano Styczeń 29, 2012 Share Napisano Styczeń 29, 2012 Siemka! Mam na imię Jan i mieszkam na Dolnym Śląsku w mieście o nazwie Bardo.Jest to dość małe miasto i nie dzieje się tutaj zbyt wiele ciekawego.Z My Little Pony najbardziej lubię RainbowDash i Fluttershy. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Xyz Napisano Styczeń 29, 2012 Share Napisano Styczeń 29, 2012 Witam nowych! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bobule Napisano Styczeń 29, 2012 Share Napisano Styczeń 29, 2012 a ode mnie macie muzyczne powitanie Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Vandal Napisano Styczeń 29, 2012 Share Napisano Styczeń 29, 2012 Takie powitanie też się nada. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SystemShy Napisano Styczeń 30, 2012 Share Napisano Styczeń 30, 2012 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Draco Brae Napisano Styczeń 30, 2012 Share Napisano Styczeń 30, 2012 Witam, jestem zdaję mi się że świeżym brony . Może zacznę dla fun'u jak to się zaczęło: Dawno, dawno temu... To nie ta bajka wybaczcie, więc wcale nie tak dawno zainteresowałem się sukcesem kucyków wśród ludzi. Dużo czytałem ale nie za bardzo ogarniałem dlaczego, taka ma natura że nie lubię zostawiać pytań bez odpowiedzi więc jedynym sposobem by poznać ten "sekret" było obejrzenie odcinka, dwóch . Wmawiałem sobie że tylko tyle będzie i ani się obejrzałem skończyłem pierwszą serie w jeden dzień. I tak o to jestem, świeży fan bo od dwóch tygodni. A teraz trochę bardziej o mnie: Jestem Maciek, mieszkam w Warszawie, mam 17 lat (na kucyki każdy wiek jest dobry hehe) lubię muzykę baaardzo (zwłaszcza z mocnym dźwiękiem na gitary, ale i blues'em nie pogardzę) sam też gram na instrumencie (albo raczej uczę się i grą w żadnym aspekcie bym tego nie nazwał, nie, nie gram na gitarze), fan mangi i entuzjasta ciekawostek. Lubię Applejack i jej kuzyna Braeburn (swoja droga taki nick wolny ?) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tarreth Napisano Styczeń 30, 2012 Share Napisano Styczeń 30, 2012 Huzzah! Co do wieku, to mówisz z 20 letnim dziadkiem. xD Witam i zapraszam do odwiedzania tematów! Każdy znajdzie coś dla siebie! Nie znalazł? To opisze i znajdziemy Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Applejuice Napisano Styczeń 30, 2012 Share Napisano Styczeń 30, 2012 Kurde, i jak tu ma się czuć dwunastolatka, hę? =.= No nic, przynajmniej Yay jest w moim wieku xd A więc tak... - Fan mangi - Lubisz Applejack - Grasz na czymś To ja ciebie też lubię ^^ Witamy serdecznie! A tak w ogóle, to na czym grasz? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Draco Brae Napisano Styczeń 30, 2012 Share Napisano Styczeń 30, 2012 Czuję się tu trochę hmm jak małe dziecko zagubione w wielkim sklepie z zabawkami lub słodyczami . Taa gram, tak więc gram (ciekawe stwierdzenie, ale dziękuję ) na skrzypcach. I takie małe pytanie od czego tu zacząć ? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Vandal Napisano Styczeń 30, 2012 Share Napisano Styczeń 30, 2012 Witaj! Widzę, że mam tu do czynienia z entuzjastą bluesa. Michael approves! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
El Martinez Napisano Styczeń 30, 2012 Share Napisano Styczeń 30, 2012 No heeej Widzę, że kolejny fan Braeburna się zjawił... ok... W ogóle to widzę, że oprócz zamiłowania do Braeburna to trochę ze sobą mamy wspólnego... 17 lat, imię na M, dobry gust muzyczny (tak przypuszczam, skoro brzmienie gitar lubisz). Na instrumencie (instrumenTACH) też gram, głównie właśnie na gitarze ; > Anyway, welcome to AAAAAAAPPLELOOOSAAA :braeburn: Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Applejuice Napisano Styczeń 30, 2012 Share Napisano Styczeń 30, 2012 Czuję się tu trochę hmm jak małe dziecko zagubione w wielkim sklepie z zabawkami lub słodyczami . Taa gram, tak więc gram (ciekawe stwierdzenie, ale dziękuję ) na skrzypcach. I takie małe pytanie od czego tu zacząć ? GOŚCIU. JA MAM DWANAŚCIE LAT, więc nie czuj się zagubiony! :> Skrzypce *_* Szacunek. Od czego zacząć poruszanie się po forum, tak? Przede wszystkim zapoznaj się z TYM tematem i Regulaminem naszego forum. Potem samo wszystko się potoczy ^^ Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
OjtamOjtam Napisano Styczeń 30, 2012 Share Napisano Styczeń 30, 2012 Skrzyypce! <3 Już cię lubię. Przez chwilę wydawało mi się, że wśród bronych są sami giarzyści . Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Vandal Napisano Styczeń 30, 2012 Share Napisano Styczeń 30, 2012 Harmonijkarze też są! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Applejuice Napisano Styczeń 30, 2012 Share Napisano Styczeń 30, 2012 Keyboardziści też są : Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts
Chcesz dodać odpowiedź ? Zaloguj się lub zarejestruj nowe konto.
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto, to bardzo łatwy proces!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się