Kruczek Napisano Sierpień 22, 2013 Share Napisano Sierpień 22, 2013 Nie stało się jasne, ja nawet nie wiem co to te wasze jaoje jurije, ale jeżeli to anime to nie chcę wiedzieć. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mrs.Octavia Napisano Sierpień 22, 2013 Share Napisano Sierpień 22, 2013 Nie stało się jasne, ja nawet nie wiem co to te wasze jaoje jurije, ale jeżeli to anime to nie chcę wiedzieć. Nie chcesz wiedzieć,oj nie Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Uczu Napisano Sierpień 22, 2013 Share Napisano Sierpień 22, 2013 nie przesadzacie? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mrs.Octavia Napisano Sierpień 22, 2013 Share Napisano Sierpień 22, 2013 Nie,niech lepiej nie wie co to jest Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Uczu Napisano Sierpień 22, 2013 Share Napisano Sierpień 22, 2013 (edytowany) w sumie prawda Edytowano Sierpień 22, 2013 przez Uczulenie Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arashel Jajir Napisano Sierpień 22, 2013 Share Napisano Sierpień 22, 2013 Nie stało się jasne, ja nawet nie wiem co to te wasze jaoje jurije, ale jeżeli to anime to nie chcę wiedzieć. Też nie znoszę anime, ale Yuri to homoseksualny związek kobiet a Yaoi mężczyzn. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Uczu Napisano Sierpień 22, 2013 Share Napisano Sierpień 22, 2013 oj przesadzacie to nie jest takie złe Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pan E Napisano Sierpień 22, 2013 Share Napisano Sierpień 22, 2013 (edytowany) Yuri miejscami potrafi być całkiem słodkie, a yaoi to po prostu ochydna gejoza i obrzydlistwo. Ale sposób w jaki to odbieramy zależy głównie od płci widza. Dla dziewczyn/kobiet ta gejoza może być czymś ciekawym a to yuri tym "złem" Edytowano Sierpień 22, 2013 przez Pan E Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mrs.Octavia Napisano Sierpień 22, 2013 Share Napisano Sierpień 22, 2013 Zależy dla kogo Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pan E Napisano Sierpień 22, 2013 Share Napisano Sierpień 22, 2013 Zależy dla kogo No właśnie Jakbyś nie zauważyła edytowałem post. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mrs.Octavia Napisano Sierpień 22, 2013 Share Napisano Sierpień 22, 2013 Przepraszam,nie zauważyłam. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Uczu Napisano Sierpień 22, 2013 Share Napisano Sierpień 22, 2013 no już już hug na pocieszenie Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość dr BONIEK Napisano Sierpień 23, 2013 Share Napisano Sierpień 23, 2013 nie przesadzacie? ale mają problemy Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pan E Napisano Sierpień 23, 2013 Share Napisano Sierpień 23, 2013 Nope, to jest poważna sprawa. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość dr BONIEK Napisano Sierpień 23, 2013 Share Napisano Sierpień 23, 2013 Pozdrowienia z LESZNA woj. Wielkopolskie Kolorem posługuje się tylko ekipa forum bądź użytkownik, który otrzymał na to pozwolenie w określonym temacie. ~Emronn Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piotrekzet123 Napisano Sierpień 25, 2013 Share Napisano Sierpień 25, 2013 Piotrek zawzięty fan MLP ;p\ Zaczeło się od przeróbki StalinaCWHC Jeśli kiedykolwiek przeczyta ten post to ma moje pozdrowienia !!! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Esteban Napisano Sierpień 25, 2013 Share Napisano Sierpień 25, 2013 Miło mi cię poznać, witaj na forum. Baw się dobrze /) . Może coś jeszcze o sobie opowiesz? Muzyka, zainteresowania, ulubiona książka, film? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piotrekzet123 Napisano Sierpień 26, 2013 Share Napisano Sierpień 26, 2013 Nieprzeciętny zwariowany człowiek patriota . Fan kuców, 2wś, i czołgu Tygrys ;p, kopania z wykrywaczem metali , wypraw pieszo np. wczoraj marsz 30 kilometrów po to żeby kupić na naczepkę z Rainbow. Muzyka to większość gatunków ale z przewagą fandomu. Telewizji nie oglądam ( idiotyzm. wyjątek TVP Historia i oczywiscie MiniMini xD. Jeśli ktoś gra w World of Tanks to możemy w plutku załatwić kilku chińczyków Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Vabanq Napisano Sierpień 27, 2013 Share Napisano Sierpień 27, 2013 Witam, na imię mi Mateusz, rocznik 1999, ale na początek moja historia spotkania się z MLP. Zainteresowanie kucykami zaczęło się w 2010 roku, gdy zauważyłem pewnego mema z Rainbow. Od tamtych czasów nie zwrócałem na nie uwagi, aż do tego roku, 4 lutego zauważyłem pewien post na jakimś forum dotyczący, kim są Bronies/Pegasis. Dowiadując się na temat kucyków, huczało o nich w internecie, że zobaczę jeden odcinek, potem drugi, trzeci, czwarty... aż zostałem bronym. W szkole kucyków nikt nie oglądał, uważali je za pedalskie, a fanów:(Słowa zbyt wulgarne, aby to opisać). Oczywiście ja się nie zgadzałem z ich ideą, ale nie odzywałem się na ten temat. Koleżeństwo z klasy nie wypowiadało się na ten temat, ponieważ nigdy ich nie widzieli, wracając ze swoją klasą z żyrardowa do jaktorowa na lewo chłopaki zauważyli Pinkie Pie wymalowaną na murze, gdy ja się wypowiedziałem na to, usłyszeli, uznali mnie za pedała. Aż do dziś, kiedy piszę ten post. Gram na serwerach minecraft: betoncraft, mlppolska (nie mylić z nazwą forum), mój nick to FlahcikPL, możecie mnie czasami spotkać. Pozdro. /) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ulberk Napisano Sierpień 28, 2013 Share Napisano Sierpień 28, 2013 wracając ze swoją klasą z żyrardowa do jaktorowa na lewo chłopaki zauważyli Pinkie Pie wymalowaną na murze, gdy ja się wypowiedziałem na to, usłyszeli, uznali mnie za pedała. Też uważam, że to dziwne. W końcu Pinkie Pie to "dziewczyna" xD Poza tym witam na forum i cb i wszystkich innych Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Anathiela Napisano Sierpień 29, 2013 Share Napisano Sierpień 29, 2013 (edytowany) Pokój z Tobą ! I baw się dobrze na forum MLP. Edytowano Sierpień 29, 2013 przez Anathiela Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
plx Napisano Sierpień 29, 2013 Share Napisano Sierpień 29, 2013 Dzińdybry oraz życzę poznania tolerancyjnych ludzi Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Downdraught Napisano Sierpień 29, 2013 Share Napisano Sierpień 29, 2013 Hejka, na imię mi Darek, rocznik 97, mieszkam w Łodzi. Moim hobby są klocki LEGO [klik] , gry strategiczne, HTML i MLP oczywiście. Matka natura nie obdarowała mnie żadnymi uzdolnieniami plastycznymi, o pisaniu nie wspomnę, natomiast mam umysł ścisły, przynajmniej tak twierdzą inni Z serialem spotkałem się dwa lata temu. Do początku tych wakacji nie miałem z nim styczności, wszystko zmieniło się za sprawą muzyki, na którą natrafiłem w dobrze znanej grze rytmicznej . W skrócie postanowiłem obejrzeć odcinek a skończyło się na tym, że jestem teraz tutaj. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ryś Raindrops Napisano Sierpień 29, 2013 Share Napisano Sierpień 29, 2013 Siemka. C: Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ulberk Napisano Sierpień 29, 2013 Share Napisano Sierpień 29, 2013 Um..... chyba im chodziło o kucyka tak czy inaczej, nie o jego płeć xD Pedalskie w sensie słodkie, różowe i kawaii. Wiem, ale jakoś musiałem podzielić się tym spostrzeżeniem xD. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts
Chcesz dodać odpowiedź ? Zaloguj się lub zarejestruj nowe konto.
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto, to bardzo łatwy proces!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się