Skocz do zawartości

Poznajmy się!

Adisso

Recommended Posts

To ja jako kolejna nowa - witam się :3

Jestem pegasis od 5 miesiecy, kucyki stały się częścią mojego życia. Ulubione postaci? Luna, Pinkie, Fluttershy :pinkiehappy: . Trochę rysuję, ale tradycyjną metodą - arty na kompie zawsze wychodzą mi takie krzywe. :P

Także - witajcie  :lunahug2:

Mówiłem to kiedyś teraz to też powiem żegnajci moji kochani niestety co ja piepsze ?  Odchodze od MLp jest pare powodów

straciłem władze w nogach 2 moi rodzice nie żyją  żegnajcie bronies daliscie mi wiele miłych whil. Łapcie po raz ostatni :hug3: .

Witam wszystkich mam na imię Tomek mam 16 lat i pochodzę z Łodzi. Moje hobbi to gra na kompie/konsolach. Moimi ulubionymi kucykami są Luna i Snowdrop.

Siemka! :)

Można wiedzieć na czym i w co grasz?

W sumie lurkuję na forum już od jakiegoś czasu, a nawet się nie przywitałem, myślę, że czas najwyższy to zmienić :D

To yyy... ee... dzień dobry :P

Żeby nie było,mam na imię Łukasz, jestem z Łodzi, mam 22 lata i zacząłem oglądać kuce niecałe 2 lata temu, mniej więcej w trakcie premiery odcinka "MMMystery on the Friendship Express" :P

Jestem dość skrytą osobą stąd długie lurkowanie. Także ja tego... jeszcze raz witam ;)

Gość ChrisEggII

A witam serdecznie Łukaszu ;) Nie ma co się bać, nasze forum jest mimo wszystko otwartym miejscem dla nowych.

Siemka! Jestem Klaudiusz mam 16 lat. Głównie interesuję sie muzyką. Łatwo można mnie znaleźć w grze osu! i World of Tanks. Kucyki polubiłem we wrześniu 2012, a zacząłem oglądać 16-ego dokładnie (wiem, wiem... mogłem już tu być ło ho ho czasu, lecz dzięki połączeniu nieśmiałości i lenistwa powstają różne rzeczy). Nie jestem w stanie określić jaki jest mój ulubiony kucyk... No cóż to tyle o mnie, wiec jeszcze raz: Siemka!

No dobra, przyznaję się, zjadłam 3 babeczki!  :ajsleepy:  :muffin: :muffin: :muffin: Ale obiecuję, że już tego nie zrobię!

Yyyy... a, to nie ten dział. Co tu pisze? ,,Odpowiadnie w temacie: Poznajmy się!" no to ten

No hejka wytamy na forum! Lubię rosół i placki.  :crazytwi:

Witam. Nazywam się Jakub, mieszkam w Krakowie, interesuje się grami komputerowymi, MLP oczywiście, trochę rysowaniem, książkami, zdalnie sterowanymi samolotami, modelarstwem, muzyką i filmami. Moją ulubioną postacią jest Vinyl Schratch the best DJ EVER!!! Troszke za drętwo? Ok Nazywam się jakub i uwielbiam jak wokół mnie jest totalny rozpier*** niczym ten po strzale Vilyl ze swojego WY***ISTEGO BASS CANNONA!!! To tyle o mnie.

Edit: po całej nie przespanej nocy już nawslam błędami jak z dubstep guna z Saints Row'a :D

Edytowano przez Night Sound

Hej. Jestem Ola, z Łodzi... Moim hobby są rysunki, głównie z MLP, ale staram się opanowywać style innych, bliskich mi seriali  :fluttershy4:

Moje ulubione kucyki to Pinkie Pie (i Pinkamena), Fluttershy i Rarity. 

Warto też wspomnieć, że jestem fanką Death Note i różnych, najróżniejszych kreskówek.

Hm... Co by tu jeszcze... Moim ulubionym przedmiotem szkolnym jest historia, a zaraz potem geografia. Nienawidzę matematyki, w-fu i biologii.

Mój pierwszy odcinek to był bodajże "Samotna Imprezka", właśnie wtedy polubiłam Pinkie Pie i jej alter ego.

Wg. mojej przyjaciółki jestem połączeniem Applejack, Pinkie i Fluttershy. Jestem bardzo nieśmiała  :flutterblush:

Cześć. Jestem nowa. Nazywam się Basia (to imie znienawidziłam od dnia jego dostania), ale mówcie mi Mira lub Ruby ewenualnie Frodo lub Dashie. Interesuję się fantasy- Stąd mój nick. Frodo (ulubiony hobbit) z LOTR + Dashie (Ulubiony kuc) z MLP. Cieszę się, że to już 4 sezon MLP.

No nie wiem co dodać XD Pa!

Chcesz dodać odpowiedź ? Zaloguj się lub zarejestruj nowe konto.

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to bardzo łatwy proces!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
  • Utwórz nowe...