SwinkiPinki Napisano Marzec 16, 2018 Share Napisano Marzec 16, 2018 Hej, wszystkim:) jestem na forum od dzisiaj, mam nadzieję że mnie ciepło przyjmiecie kocham książki, szycie, spacery i oczywiście kucyki jestem z Lublina. 3 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BiP Napisano Marzec 16, 2018 Share Napisano Marzec 16, 2018 1 minutę temu, swinkipinki napisał: Hej, wszystkim:) jestem na forum od dzisiaj, mam nadzieję że mnie ciepło przyjmiecie kocham książki, szycie, spacery i oczywiście kucyki jestem z Lublina. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
IloveSombra Napisano Marzec 16, 2018 Share Napisano Marzec 16, 2018 Witamy w koloni, na forum. Skoro lubisz czytać książki to polecam fanfiki. Brony, są bardzo kreatywni, a i o pucach się fajnie czyta :-) 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SwinkiPinki Napisano Marzec 16, 2018 Share Napisano Marzec 16, 2018 6 minut temu, IloveSombra napisał: Witamy w koloni, na forum. Skoro lubisz czytać książki to polecam fanfiki. Brony, są bardzo kreatywni, a i o pucach się fajnie czyta :-) dziękuję, na pewno poczytam Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ziemniakford Napisano Marzec 16, 2018 Share Napisano Marzec 16, 2018 1 godzinę temu, swinkipinki napisał: Hej, wszystkim:) jestem na forum od dzisiaj, mam nadzieję że mnie ciepło przyjmiecie kocham książki, szycie, spacery i oczywiście kucyki jestem z Lublina. Witam, elo, witam. Co by tu jeszcze... amelynium. I niech kiszona kapusta zawsze Ci smakuje! Pozdrawiam. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kapibarapokoju Napisano Marzec 19, 2018 Share Napisano Marzec 19, 2018 (edytowany) Jestem Kacper. Mieszkam w woj.Dolnośląskim. Mam 15 lat. Jestem dziwnym fanem Mlp, lubię bardziej Equestria Girls niż Friendship is magic! Szukam kogoś do pogadania na Skype, na moim profilu jest nazwa. Lubię grać na laptopie, oglądać skoki narciarskie i piszę powieść z wątkiem Equestria girls. Witam wszystkich! Edytowano Marzec 22, 2018 przez kapibarapokoju 2 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano Marzec 19, 2018 Share Napisano Marzec 19, 2018 Witam w koloni na forum Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ElectricityBill Napisano Marzec 20, 2018 Share Napisano Marzec 20, 2018 (edytowany) Mam na imię Dawid. Mam 18 lat i jestem z Wilna, jednak za 6 miesięcy wyjadę do Europy zachodniej na studia (game software engineering). Lubię podróżować, czytać i rozmawiać o nauce i trochę grać w gry komputerowe. Edytowano Marzec 20, 2018 przez ElectricityBill 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
IloveSombra Napisano Marzec 20, 2018 Share Napisano Marzec 20, 2018 20 minut temu, ElectricityBill napisał: Mam na imię Dawid. Mam 18 lat i jestem z Wilna, jednak za 6 miesięcy wyjadę do Europy zachodniej na studia (game software engineering). Lubię podróżować, czytać i rozmawiać o nauce i trochę grać w gry komputerowe. Witam, a kuce lubisz ? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ElectricityBill Napisano Marzec 20, 2018 Share Napisano Marzec 20, 2018 31 minutes ago, IloveSombra said: Witam, a kuce lubisz ? No i to też Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ziemniakford Napisano Marzec 20, 2018 Share Napisano Marzec 20, 2018 18 godzin temu, kapibarapokoju napisał: Jestem Kacper. Mieszkam w woj.Dolnośląskim. Mam 15 lat. Jestem dziwnym fanem Mlp, lubię bardziej Equestria Girls niż Friendship is magic! Szukam kogoś do pogadania na Skype, na moim profilu jest nazwa. Powitać. 4 godziny temu, ElectricityBill napisał: Mam na imię Dawid. Mam 18 lat i jestem z Wilna, jednak za 6 miesięcy wyjadę do Europy zachodniej na studia (game software engineering). Lubię podróżować, czytać i rozmawiać o nauce i trochę grać w gry komputerowe. I powitać. Niech blask naładowanego akumulatorka w smartphonie zawsze wam sprzyja. Pozdrawiam. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kapibarapokoju Napisano Marzec 20, 2018 Share Napisano Marzec 20, 2018 Dnia 3/7/2018 o 17:50, Mumikna napisał: Cześć kucyki! Jestem MumiknaZnajdziecie mnie na większości gier. Moją pasją jest czytanie książek i granie w gry. I oczywiście tak jak wy wszyscy uwielbiam My Little Pony! Nawet w tej chwili oglądam nasze kucyki. Discord W jakie grasz gry? Szukam kogoś z kim mógłbym pograć w coś. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krystianoronaldo Napisano Kwiecień 10, 2018 Share Napisano Kwiecień 10, 2018 Witam mam na imię Krystian. W tym roku będę miał 26 lat moje zainteresowania to Sport,Muzyka,Filmy bardziej to Horrory i jakieś trylogie Chciałbym się tutaj dobrze się bawić. Jestem też niepełnosprawny od urodzenia ale co się zrobi trzeba żyć Ja oglądam MLP od 2017 roku bo właśnie ubiegłym roku to zauważyłem że leci taka bajka I jeszcze proszę możecie mi pomóc tutaj co mam robić i czego nie pozdrowienia od Krystiana 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Youkai20 Napisano Maj 2, 2018 Share Napisano Maj 2, 2018 Kilka osób pytało mnie już parę razy skąd jestem (tudzież gdzie mieszkam); pomyślałem sobie, że czas chyba ich łaskawie oświecić. Jestem dość skryty, więc mam dla nich (oraz oczywiście wszystkich pozostałych) niewielką zagadkę. Mieszkam w (i pochodzę z) miasteczku, do którego niedawno (bodajże trzy/cztery dni temu) przyjechała minister Zalewska we własnej osobie, aby pożegnać w tutejszym technikum (i odsłonić pewną tablicę pamiątkową) tegorocznych maturzystów. I tyle. Kto po tych paru słowach już wie, gdzie żyje ("Po prostu) Janusz", ten... Jest fajny. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gawek Napisano Czerwiec 6, 2018 Share Napisano Czerwiec 6, 2018 witam 1 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ziemniakford Napisano Czerwiec 6, 2018 Share Napisano Czerwiec 6, 2018 43 minuty temu, conira napisał: witam O, i takie teksty lubię. Krótkie, zwięzłe i na temat. No bo po co opowiadać historie, jak to nasza babcia zobaczyła wybuch II wojny? Na co mi wiedzieć, że wujek lokaja psa ojca naprawia stodoły. Po nic. A tak już na poważnie, wypadało by chociaż napisać to z dużej litery :p. Ale mniejsza... Witam, niech zupki chińskie zawsze ci smakują. Pozdrawiam. 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Starlight Sparkle Napisano Czerwiec 6, 2018 Share Napisano Czerwiec 6, 2018 Spoiler 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cipher 618 Napisano Czerwiec 7, 2018 Share Napisano Czerwiec 7, 2018 17 godzin temu, conira napisał: witam Jeszcze nigdy nikomu nie dałem minusa w temacie powitalnym, ale tobie należy się jak psu buda. Nikt nie liczy na autobiografię, ale wypadałoby napisać cokolwiek. Wyobraź sobie, że zaczynasz naukę w nowej szkole. Pierwszy września, same nowe twarze. Też wstaniesz, powiesz "witam" i usiądziesz? Bo tak mniej więcej działa ten temat. Powiedz coś o sobie, może znajdziesz kogoś, z kim będziesz dzielić pasję, a może jest tu ktoś z twojej okolicy? 2 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Starlight Sparkle Napisano Czerwiec 7, 2018 Share Napisano Czerwiec 7, 2018 15 godzin temu, Triste Cordis napisał: Jeszcze nigdy nikomu nie dałem minusa w temacie powitalnym, ale tobie należy się jak psu buda. Nikt nie liczy na autobiografię, ale wypadałoby napisać cokolwiek. Wyobraź sobie, że zaczynasz naukę w nowej szkole. Pierwszy września, same nowe twarze. Też wstaniesz, powiesz "witam" i usiądziesz? Bo tak mniej więcej działa ten temat. Powiedz coś o sobie, może znajdziesz kogoś, z kim będziesz dzielić pasję, a może jest tu ktoś z twojej okolicy? A ja uważam, że każdy może się przywitać tak jak mu się podoba. Nie ważne czy napisze coś o sobie, czy nie... byle było to grzeczne. Owszem miło jak ktoś napisze coś o sobie, chociaż kawałek, ale jak nie chce to, po co go zmuszać minusami. Zignoruj... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cipher 618 Napisano Czerwiec 7, 2018 Share Napisano Czerwiec 7, 2018 24 minuty temu, Starlight Sparkle napisał: A ja uważam, że każdy może się przywitać tak jak mu się podoba. Nie ważne czy napisze coś o sobie, czy nie... byle było to grzeczne. Owszem miło jak ktoś napisze coś o sobie, chociaż kawałek, ale jak nie chce to, po co go zmuszać minusami. Zignoruj... Nie zgodzę się. Nawet w tak luźnym temacie obowiązują jakieś zasady. Nie można ignorować takich rzeczy, a minus to idealna "nagroda" Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Littlepipp Napisano Czerwiec 8, 2018 Share Napisano Czerwiec 8, 2018 Kopycio i Pozdrawiam wszystkich fanów mlp : ) Wiec tak w fandomie MLP FiM jestem od roku moja ulubiona twórczość fandomowa to są klimaty FoE i uwielbiam słuchać dużo muzyki kucykowej jest kucostyczna : ) a pozatym mam 26 lat i jestem chłopakiem z woj łódzkiego a dokładnie ze Szczercowa a drugim mojm hoby są statre samochody mam Fiata 125p którym codzienie prawie jeżdzę : ) I love mlp . 3 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
IloveSombra Napisano Czerwiec 8, 2018 Share Napisano Czerwiec 8, 2018 Witamy serdecznie. Zgaduje, że konto na fge Littlepip 02 brony należy do Ciebie. Też jestem koneserem muzyki fandomowej. Dzień bez jakiejś nutki z pucami to dzień stracony. Mamy tyle wspólnego. /)(\ 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Littlepipp Napisano Czerwiec 8, 2018 Share Napisano Czerwiec 8, 2018 (edytowany) Kopycio IloveSombra : ) Fajna profilówka Starlight Glimmer pedagog a no mam konto na fge Edytowano Czerwiec 10, 2018 przez Littlepip 02 brony Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Starlight Sparkle Napisano Czerwiec 8, 2018 Share Napisano Czerwiec 8, 2018 6 godzin temu, Littlepip 02 brony napisał: Kopycio i Pozdrawiam wszystkich fanów mlp : ) Wiec tak w fandomie MLP FiM jestem od roku moja ulubiona twórczość fandomowa to są klimaty FoE i uwielbiam słuchać dużo muzyki kucykowej jest kucostyczna : ) a pozatym mam 26 lat i jestem chłopakiem z woj łódzkiego a dokładnie ze Szczercowa a drugim mojm hoby są statre samochody mam Fiata 125p którym codzienie prawie jeżdzę : ) I love mlp . Witaj Baw się dobrze na naszym forum. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Littlepipp Napisano Czerwiec 8, 2018 Share Napisano Czerwiec 8, 2018 Kopycio i Pozdrawiam wszystkich na kucykowym forum ano bede sie wyśmienicie bawił 20% cooler I love mlp. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts
Chcesz dodać odpowiedź ? Zaloguj się lub zarejestruj nowe konto.
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto, to bardzo łatwy proces!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się