R2. Napisano Maj 25, 2012 Share Napisano Maj 25, 2012 @R2 Rarity się nie lubi, Rarity się ubóstwia. Jestem tego samego zdania! Szkoda że tak mało osób twierdzi podobnie :( Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DerP Napisano Maj 25, 2012 Share Napisano Maj 25, 2012 Witam Cie R2. Wybacz, że tak późno ;p Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Guzik Napisano Maj 25, 2012 Share Napisano Maj 25, 2012 Witam wszystkich których nie przywitałem Bawcie się dobrze, (szczególnie w moich zabawach) -> tak tak wiem spam Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lemuur Napisano Maj 26, 2012 Share Napisano Maj 26, 2012 Również chciałbym powitać tych, których nie miałem jeszcze okazji należycie przyjąć na forum! :3 Welcome to the herd! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
R2. Napisano Maj 26, 2012 Share Napisano Maj 26, 2012 @Lemuur Oh... To się zapętla... Coś mi mówi że spędzę chwilkę przy tej piosence ^^ Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arek_PL Napisano Maj 26, 2012 Share Napisano Maj 26, 2012 widzę że połowa forum (jak nie więcej) informatyką się interesuje Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
War Napisano Maj 26, 2012 Share Napisano Maj 26, 2012 Arek, większą grupę chyba stanowią metale/gracze. Witam kolejnych nowych bronies i pegasis, w takim tempie podbijemy świat szybko osiągniemy 1k :3 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość KeyPony Napisano Maj 26, 2012 Share Napisano Maj 26, 2012 No ja tu z przyszłego zawodu informatyk, zajmuję się tworzeniem, gram bardzo bardzo rzadko Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Avro Napisano Maj 26, 2012 Share Napisano Maj 26, 2012 Witam wszystkich nowo przybyłych ! Miłego pobytu i obcowania na forum! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
trebuhpl Napisano Maj 26, 2012 Share Napisano Maj 26, 2012 Witam wszystkich nowych. Życzę miłej zabawy na forum. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BuryBrzetyslaw94 Napisano Maj 26, 2012 Share Napisano Maj 26, 2012 Witamy na forum i niech Noc bedzie z wami Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cichy Napisano Maj 26, 2012 Share Napisano Maj 26, 2012 Dzieńdobry wieczór dla wszystkich. Nazywam się kamil (zwą mnie cichy), rocznik 94, z Krakowa pochodzę. Żadnych szczególnych zainteresowań nie posiadam (tylko AirSoft). Niedawno jedna osoba użyła w stosunku do mnie określenia "brony". Troszkę poszperałem i trafiłem na to forum. (bardzo skrócona wersja historii) Tak oglądam kucyki, nie nie wstydzę się tego a prawdę mówiąc jestem z tego dumny ^^ To chyba tyle. (więcej grzechów nie pamiętam) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bluedraft Napisano Maj 26, 2012 Share Napisano Maj 26, 2012 Witam cię Kamilu baw się dobrze ,bez żadnej wtopy Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cichy Napisano Maj 26, 2012 Share Napisano Maj 26, 2012 Dziękuje bardzo za Twe błogosławieństwo, na początek zapewne się przyda. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
White Napisano Maj 26, 2012 Share Napisano Maj 26, 2012 Świetny avatar Witaj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
R2. Napisano Maj 26, 2012 Share Napisano Maj 26, 2012 Witaj cichy Sam tu jestem dość nowy, ale powitam Cie w sposob jaki powitano mnie Dobrej zabawy na forum Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DerP Napisano Maj 26, 2012 Share Napisano Maj 26, 2012 Witaj Cichy Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
El Martinez Napisano Maj 26, 2012 Share Napisano Maj 26, 2012 Cichy... Mój kolega też ma takie pseudo. Ale pokrewieństwo jest mało prawdopodobne, mieszka niedaleko mnie ;p Airsoft mówisz? Trzeba w końcu założyć o nim temat, sporo fanów tu widzę (w tym i ja ; >). W każdym razie witaj na forum ^^ Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grillo Napisano Maj 26, 2012 Share Napisano Maj 26, 2012 Zgrzeszyłeś cichy a tak btw. fajny avatar Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lemuur Napisano Maj 26, 2012 Share Napisano Maj 26, 2012 Witaj na forum Cichy! Miłej zabawy . Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cichy Napisano Maj 26, 2012 Share Napisano Maj 26, 2012 Dziękuje wszystkim za ciepłe przyjęcie. Co do awataru, nie należy on do mnie został znaleziony gdzieś w guglach. A jeśli chodzi o airsoft: byłbym dźwięczny nie poruszać tego tematu do puki nie pojawi się odpowiedni dział, co wg mnie nie jest konieczne, bo to forum jest o czym innym (Chodzi mi głównie co aby nie zrobił się bałagan) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ThatIsSoSad Napisano Maj 26, 2012 Share Napisano Maj 26, 2012 Forum jest o wszystkim. Po to mamy Strefę Discorda, żeby nie gadać ciągle o kucach:P No i witam wszystkich, bawcie się dobrze, może kawki? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FOXX Napisano Maj 26, 2012 Share Napisano Maj 26, 2012 Witaj wśród nas cichy @ThatIsSoSad Kawki? Ja bym dał coś mocnego Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Karolek Napisano Maj 26, 2012 Share Napisano Maj 26, 2012 Witam wszystkich! Więc.. Jestem Karol i od dłuższego czasu, jestem fanem MLP. Mam wiele zainteresowań. Między innymi, jest to rysowanie.. TAAK! Przeważnie rysuję właśnie kucyki. Od czasu do czasu, pobawię się też w programach graficznych i coś zmajstruje. Dużo czasu poświęcam również na gry, obecnie grywam w Diablo, Minecraft, oraz od dość sporego czasu, bo prawie sześciu lat w Metin2. Słucham dubstepu, lecz to nie znaczy że nie trawię wszystkiego po za nim. Jak widać po awatarze i sygnaturce, moją ulubienicą jest Pinkie, ale bardzo lubię również Fluttershy. :3 No, to by było na tyle. Pozdrawiam! ~Karolek Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Vermik Napisano Maj 26, 2012 Share Napisano Maj 26, 2012 Kałolek! Cześć, miło Cię poznać. :| Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts
Chcesz dodać odpowiedź ? Zaloguj się lub zarejestruj nowe konto.
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto, to bardzo łatwy proces!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się