Hoshidesu Napisano Czerwiec 4, 2013 Share Napisano Czerwiec 4, 2013 Benedict Chamberbatch (Czy jakoś tak ) Wcale bym się nie zdziwił gdyby on zagrał. Pierwotnie były słuchy że miał zagrać role The Mastera. Trzeba jeszcze brać pod uwagę że jednym z głównych scenarzystów Sherlocka jest Steven Moffat który obecnie jest także głównym scenarzystą DW więc może będzie go odrobinę faworyzować. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Koschei O'Clock Napisano Czerwiec 4, 2013 Share Napisano Czerwiec 4, 2013 Hmm... Może zacznie być mniej śmiały? Albo zacznie bardziej planować to, co zrobi? (nie wyobrażam tego sobie ) Możliwości jest od groma i jeszcze więcej. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hoshidesu Napisano Czerwiec 4, 2013 Share Napisano Czerwiec 4, 2013 W kwietniu ale raczej do odcinka listopadowego. Do grudniowego mają się zacząć bo jeszcze nie ma nowego aktora na objęcie roli Doktora a w tym ma być już regeneracja. Co do pytania o charakter. Niestety nie znam dobrze charakterów pierwszej 8 więc będę odnosić się do pozostałej trójki. Według mnie 12 będzie mniej się skupiać na towarzyszach( jak to było z 11 i z państwem Pond) i będą to już przyjacielskie relacje. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Niklas Napisano Czerwiec 4, 2013 Share Napisano Czerwiec 4, 2013 O, miło słyszeć o pozostałych Doktorach xd Also, zastanawiam się, co z tą teorią 13 wskrzeszeń. Bo słyszałem teorię, że to jest ograniczenie Władców, który wynosi 13 wcieleń, ale z drugiej strony słyszałem, że to tylko sztuczny limit ustanowiony przez któregoś z poprzednich Doktorów. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Matyas Corra Napisano Czerwiec 4, 2013 Share Napisano Czerwiec 4, 2013 ja znam 2 teorie : 1. wszyscy władcy czasu mogą się regenerować, ale energii na regeneracje wystarcza dokładnie na 13 2.władcy czasu jeszcze przed wojną nałożyli limit 13 regeneracji ponieważ uważano, że to wystarczająca liczba dla 1 władcy czasu Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Enimean Napisano Czerwiec 5, 2013 Share Napisano Czerwiec 5, 2013 Benedict Chamberbatch faktycznie będzie grał kolejnego Doktora. Felixolen, oglądałeś też poprzednią serię? Jesli tak to mogę wiedzieć gdzie? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
OjtamOjtam Napisano Czerwiec 5, 2013 Autor Share Napisano Czerwiec 5, 2013 (edytowany) Jak myślicie? Jaki on będzie miał charakter? Bo po każdej regeneracji Doctor zmieniał się w swoje "przeciwieństwo" (np. z 10th na 11th- z kogoś, kto nie chciał odchodzić i kto był z tego powodu smutny zmienił się w pozytywnie nastawionego do życia faceta ). 9th: Weteran wojenny, ekscentryczny, z powodu wojny czasu ukrywa swoje emocje (chamski też potrafił być). 10th: Chyba najbardziej ludzki ze wszystkich Doctorów, ekscentryk umiejący zachować spokój ale realista (i inteligent). 11th: Optymista z pozytywnym nastawieniem do życie (nadal ukrywający swoje przeżycia i emocje). Geniusz (podobnie jak 10th) z zachowaniem dzieciaka. No proszę was, przeciwieństwo? Opisy Felixolena moim zdaniem odnoszą się równie dobrze do całej trójki (pozostałych Doktórów nie widziałem). To kosmetyczne różnice, dostrzegalne raczej w całokształcie zachowania postaci, jeśli już. Na zmianę bardziej chyba wpływa inny aktor niż scenariusz chyba... Zgodziłbym się chociaż, gdyby przy jedenastce napisać "wesołkowaty" zamiast "optymista", ale punkt widzenia zależy od punktu stania Jeszcze jedno: Dziesiątka smutny? Myślę, że jego następne wcielenie też by było smutne w tej sytuacjii. Trochę to naciągane. Edytowano Czerwiec 5, 2013 przez OjtamOjtam Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Enimean Napisano Czerwiec 5, 2013 Share Napisano Czerwiec 5, 2013 Ap ropo regeneracji. Jak to jest z kobietami? Niby ta z 6 sezonu się zregenerowała ale Jenny ( córka 10'th) to już nie. Więc jak to z nimi było? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Matyas Corra Napisano Czerwiec 5, 2013 Share Napisano Czerwiec 5, 2013 (edytowany) ja wiem tyle : 1. jenny nie jest jego córką tylko klonem stworzonym z jego DNA, nie miała zdolności regeneracji 2. nie wiem jak z jego prawdziwą córką i wnuczką, ale one mogły się raczej zregenerować 3. River na pewno mogła, sama to zaprezentowała, ale poświęciła energie reszty regeneracji aby móc wyleczyć doktora Edytowano Czerwiec 5, 2013 przez Matyas Corra Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Enimean Napisano Czerwiec 5, 2013 Share Napisano Czerwiec 5, 2013 (edytowany) Ty spoilerowiczu!!!!!! Nie obejrzałam jeszcze całej serii!! Nie miałam bladego pojęcia że River potrafi się regenerować! Ale przecież Jenny ożyła Edytowano Czerwiec 5, 2013 przez NimfadoraEnigma Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Matyas Corra Napisano Czerwiec 6, 2013 Share Napisano Czerwiec 6, 2013 czy ożyła ciężko stwierdzić, niby jest pokazane, że coś tam żyje, ale ani to nie była pełna regeneracja ani też nigdzie więcej się nie pokazała Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Koschei O'Clock Napisano Czerwiec 11, 2013 Share Napisano Czerwiec 11, 2013 (edytowany) Obejrzałam z tatą dwa odcinki DW... Przez niektóre teksty i sytuacje uśmiał się straszliwie. Były to odcinki "Flesh and stone" i "The vampires of Venice". Jeśli ktoś kojarzy sytuację z końca "Flesh..." i wymianę zdań pomiędzy Doktorem a Rorym dotyczącą wielkości lamp ultrafioletowych z "The vampires..." wie, o co mi chodzi. Edytowano Czerwiec 11, 2013 przez Koschei O'Clock Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Niklas Napisano Czerwiec 11, 2013 Share Napisano Czerwiec 11, 2013 Benedict Chamberbatch faktycznie będzie grał kolejnego Doktora. Dowody, proszę, link jakiś xd Poza tym, jego nazwisko to Cumberbatch. Kilka dni temu pojawiły się plotki, że mają ujawnić 12 Doktora, ale BBC One szybko je zdementowało. Jednakże nazwiska są warte uwagi, nawet jeśli nie są prawdziwie brane pod uwagę: The three names are: Domhnall Gleeson, Daniel Kaluuya, and Dominic Cooper Polskiej społeczności na Filmwebie podoba się ta pierwsza kandydatura. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Enimean Napisano Czerwiec 11, 2013 Share Napisano Czerwiec 11, 2013 Dowody, proszę, Znalazłam jeden artykuł który potwierdza tą informację. O ile nie był zmyślony jest to prawda. Nie podam linku z prostego powodu, nie pamiętam. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Niklas Napisano Czerwiec 11, 2013 Share Napisano Czerwiec 11, 2013 To już nie potwierdza, bo BBC zdementowało plotki o jakimkolwiek wyborze Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Enimean Napisano Czerwiec 20, 2013 Share Napisano Czerwiec 20, 2013 Wiecie co mnie do pewnego stopnia wkurzyło? Ignorancja twórców. W odcinku z 9th kiedy Rose ratuje przed śmiercią swojego ojca i tym samym pojawia się sama przed sobą do świata zaczynają wpływać wielkie stwory które pożerają wszystko i wszystkich. A co robi 11th? Bezkarnie pojawia się sam przed sobą, potem szepcze coś sobie na ucho a potrem znowu manipuluje przy czasie. I ja się pytam, gdzie teraz są nauki i zasady 9th? Okazuję się bowiem że twórcy mają ją głęboko i nie przejmują się że świat powinien być zaatakowany przez te stwory, tylko dalej kontynuują odcinek. Jak w tym jest logika? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hoshidesu Napisano Czerwiec 23, 2013 Share Napisano Czerwiec 23, 2013 Taka że od sezonu 5 do dnia dzisiejszego jest inny główny scenarzysta i nie będzie nawiązywać do pomysłów poprzedniego co mnie bardzo smuci. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Enimean Napisano Lipiec 9, 2013 Share Napisano Lipiec 9, 2013 A co sądzicie o odcinku na 50 rocznicę? Ja się cieszę że David wraca. Z odwiedzin Rose już nie skaczę z radości,ale to nadal coś. I jeszcze ten tajemniczy Doktor nie Doktor, czyli John Hurt. Muszę przyznać że skręca mnie z ciekawości o co w nim chodzi. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Matyas Corra Napisano Lipiec 9, 2013 Share Napisano Lipiec 9, 2013 są jak na razie 2 prawdopodobne wersje co do doktora, nie doktora. 1) jest to ten doktor, który brał udział w wojnie czasu, i doprowadził prawie do zagłady 2 ras 2) jest to doktor który pojawił się między 8 a 9, 8 doktor był tylko w filmie, natomiast 9 pojawił się od razu, a skoro nie liczymy tej wersji jako doktora, cyfrowo by się zgadzało. Więc najwidoczniej, zrobił coś, że stracił szacunek innych wersji Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Doktor Napisano Lipiec 21, 2013 Share Napisano Lipiec 21, 2013 Uwielbiam Doktora Who! Po My Little Pony, to mój ulubiony serial. Czekam na ten specjal na 50-lecie i na Christmas Special, podobno Doktor ma się tam zregenrować, tylko ciekawe kim będzie następny Doktor? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zegarmistrz Napisano Lipiec 21, 2013 Share Napisano Lipiec 21, 2013 Dude - jedna uwaga - teksty podobno i na pewno zostawiamy dla siebie - nikt nie lubi Spoilerów chyba że są one zaznaczone - a ty właśnie rzuciłeś dość dużego -.- Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Lipiec 24, 2013 Share Napisano Lipiec 24, 2013 Czy tylko ja po obejrzeniu odcinka bałam ,,Night Terrors " się lalek ? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zegarmistrz Napisano Lipiec 24, 2013 Share Napisano Lipiec 24, 2013 Tam Lalek - poczekaj aż dojdziemy do momentu aż będziesz się bala mrugać na widok jakichkolwiek statui i posążków. Remember - dont blink... 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hoshidesu Napisano Lipiec 25, 2013 Share Napisano Lipiec 25, 2013 Dude - jedna uwaga - teksty podobno i na pewno zostawiamy dla siebie - nikt nie lubi Spoilerów chyba że są one zaznaczone - a ty właśnie rzuciłeś dość dużego -.- Chodzi ci o regeneracje? Akurat ta wiadomość nie była specjalnie ukrywana ba nawet informowali na kanale BBC News o odejściu Smitha i jego ostatnim odcinku. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zegarmistrz Napisano Lipiec 25, 2013 Share Napisano Lipiec 25, 2013 <facehoof> Nie - chodzi o to że nie każdy czyta(znam osobiście 3 takie osoby) KAŻDĄ informację i spoiler i wolą by serial ich ZASKOCZYŁ - uwierzysz? I z myślą o takich osobach wszelakie spoilery powinny by© poznaczone - bo one też lubią wpaść i pogadać o serialu do momentu w którym sami doszli, bez bicia po twarzy spoilerami... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts
Chcesz dodać odpowiedź ? Zaloguj się lub zarejestruj nowe konto.
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto, to bardzo łatwy proces!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się