Jump to content

Nowa członkini na stronie :3

Meg Shy
 Share

Recommended Posts

Ohayo. 

Nazywam się Madzia i mam 14 lat. Po wakacjach będę w 3 gimnazjum.  Mieszkam w mieście, które nie grzeszy urodą (czyt. W przemyślu, nie polecam.) 

Kucyki oglądam od najmłodszych chwil życia, a w fandomie jestem od kilu lat. 

Z natury jestem spokojną osobą, interesuję się sztuką, muzyką i literaturą. Oczywiście KOCHAM kucyki, oraz anime i kreskówki. Jestem dość nieśmiała, więc zanim zacznę się udzielać na forum może chwilę minąć. 

Od 7 mają tego roku nie jem mięsa, ale za to kocham słodycze. ♡

Mam nadzieję, że szybko się przełamię i będziemy mogli razem rozmawiać c:

• Upvote 6

24 minuty temu, Meg Shy napisał:

Ohayo. 

Nazywam się Madzia i mam 14 lat.

O ja. Nazywasz się tak samo jak mój samochód. <3 

Dużo ostatnio nowych dołącza zauważyłem. Baw się dobrze. Mam nadzieje, że zostaniesz na dłużej. ^^

• Upvote 1

Przed chwilą, Triste Cordis napisał:

Też ma 14 lat? :twilight7:

@Meg Shy Witam na forum. Wypadałoby o coś zapytać. Oglądałaś lub/i Gravity Falls (Wodogrzmoty - co za tytuł :twilight6:) lub Star vs. Forces of Evil?

Oczywiście c: Niestety jeżeli chodzi o drugi sezon, to nie miałam jak go oglądać, ponieważ nie był emitowany na DisnayXD. Obie kreskówki są świetne i muszę je jak najszybciej nadrobić. :3

• Upvote 1

Witaj, Meg
Literatura powiadasz? Jakieś ulubione tytuły?
Zapoznaj się z regulaminem (przynajmniej pobieżnie, ja sam tu koczuję od paru lat i żem się przez to nie przebił :rainderp: ) żeby się przyjemniej funkcjonowało, zarówno nam jak i Tobie. 
Mam nadzieję, że znajdziesz tu coś ciekawego. Miłego buszowania~

Kurde, ten sam wiek, tak samo się przywitała (czyt. Ohayo), kucyki oglądasz tak długo jak ja i wegetarianka też od +/- tego samego czasu. Chyba znalazłam bliźniaczkę! Mindblow! :soawesome:

Spoiler

597a75055c74c_RD-22_08_2017.thumb.jpg.de6e82c465cbeb833fa579cfb270edb1.jpg

5 minut temu, Kisieleeqq napisał:

Kurde, ten sam wiek, tak samo się przywitała (czyt. Ohayo), kucyki oglądasz tak długo jak ja i wegetarianka też od +/- tego samego czasu. Chyba znalazłam bliźniaczkę! Mindblow! :soawesome:

Ukryj treść

Hej Psst! Patrz pw Kisielek ;) 

11 godzin temu, Kruczek napisał:

Witaj, Meg
Literatura powiadasz? Jakieś ulubione tytuły?
Zapoznaj się z regulaminem (przynajmniej pobieżnie, ja sam tu koczuję od paru lat i żem się przez to nie przebił :rainderp: ) żeby się przyjemniej funkcjonowało, zarówno nam jak i Tobie. 
Mam nadzieję, że znajdziesz tu coś ciekawego. Miłego buszowania~

Hejo ^^

Literatura jest piękna. Stare i nowe książki ciągną mnie do siebie ja magnez. Z starszych mogę polecić "Balladynę" autora Juliusza Słowackiego. Z dzisiejszych książek bardziej idę w fantastykę. Polecam "Eragon" Christophera Paolini, czy "Prawdodziejka" Susan Dehnard, którą aktualnie czytam. Również czytam o dzieciach bogów (#TeamPercy)

Znalazłam kilka ciekawych tematów na forum  :3

Dziękuję :squee:

9 godzin temu, Kisieleeqq napisał:

Odkryj ukrytą treść

Aaaa :fshug:

Witaj cukiereczku w naszych skromnych progach~ :enjoy: Zadam ci kilka pytań, bo wszyscy lubią jak się im zadaje pytania~ 

1. Jaka jest twoja ulubiona postać? Po avku wnioskuję, że Fluttershy, ale może jakaś inna? 

2. Jakie najbardziej lubisz anime? Ostatnio co prawda już żadnych nie oglądam, ale będąc w gimnazjum też za nimi szalałam~ 

3. Czytałaś może "Wiedźmina", albo serię Siedmiu Królestw (Król Demon, Wygnana Królowa, Tron Szarych Wilków i Karmazynowa Korona"? 

4. Z czym wiążesz swoją przyszłość? :3 Mam na myśli szkołę/ły po gimnazjum.