Meg Shy Napisano Lipiec 27, 2017 Share Napisano Lipiec 27, 2017 Ohayo. Nazywam się Madzia i mam 14 lat. Po wakacjach będę w 3 gimnazjum. Mieszkam w mieście, które nie grzeszy urodą (czyt. W przemyślu, nie polecam.) Kucyki oglądam od najmłodszych chwil życia, a w fandomie jestem od kilu lat. Z natury jestem spokojną osobą, interesuję się sztuką, muzyką i literaturą. Oczywiście KOCHAM kucyki, oraz anime i kreskówki. Jestem dość nieśmiała, więc zanim zacznę się udzielać na forum może chwilę minąć. Od 7 mają tego roku nie jem mięsa, ale za to kocham słodycze. ♡ Mam nadzieję, że szybko się przełamię i będziemy mogli razem rozmawiać c: 6 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rrrrrrrrrrrr Napisano Lipiec 27, 2017 Share Napisano Lipiec 27, 2017 Witamy na forumie 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
1stChoice Napisano Lipiec 27, 2017 Share Napisano Lipiec 27, 2017 24 minuty temu, Meg Shy napisał: Ohayo. Nazywam się Madzia i mam 14 lat. O ja. Nazywasz się tak samo jak mój samochód. Dużo ostatnio nowych dołącza zauważyłem. Baw się dobrze. Mam nadzieje, że zostaniesz na dłużej. ^^ 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wilczke Napisano Lipiec 27, 2017 Share Napisano Lipiec 27, 2017 Witamy na forumach! (I to nie jest tak, że ja cię namówiłam do założenia konta...) W każdym razie baw się dobrze i zostań z nami jak najdłużej :3 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Darkbloodpony Napisano Lipiec 27, 2017 Share Napisano Lipiec 27, 2017 Witaj 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DestroyerOfTheSystem Napisano Lipiec 27, 2017 Share Napisano Lipiec 27, 2017 (edytowany) Dasz radę. Ja tysz byłem raczej obserwatorem, ale to zaczęło się chyba zmieniać. ZMIANA NA LEPSZE! (tak btw. ja też do 3) Edytowano Lipiec 27, 2017 przez Immo 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cluvry Napisano Lipiec 27, 2017 Share Napisano Lipiec 27, 2017 Dzień dobry! Mam nadzieję, że poczujesz się tu dobrze 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Patyczakowsky Napisano Lipiec 27, 2017 Share Napisano Lipiec 27, 2017 Witaj na forum 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cozy Glass Napisano Lipiec 27, 2017 Share Napisano Lipiec 27, 2017 Witaj Ile lat ogladasz MLP? :3 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
WhiteHood Napisano Lipiec 27, 2017 Share Napisano Lipiec 27, 2017 Powitać. 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Meg Shy Napisano Lipiec 27, 2017 Autor Share Napisano Lipiec 27, 2017 1 godzinę temu, Anoax napisał: Witaj Ile lat ogladasz MLP? :3 Zaczęłam od urodzenia. Kiedy tylko juz coś rozumiałam miałam nawet książki ze starej generacji :3 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Perszing Napisano Lipiec 27, 2017 Share Napisano Lipiec 27, 2017 Witaj na forum Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Polineks Napisano Lipiec 27, 2017 Share Napisano Lipiec 27, 2017 Witam! Śliczny avek! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Meg Shy Napisano Lipiec 27, 2017 Autor Share Napisano Lipiec 27, 2017 35 minut temu, Polineks napisał: Witam! Śliczny avek! Dziękuję 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cipher 618 Napisano Lipiec 27, 2017 Share Napisano Lipiec 27, 2017 5 godzin temu, 1stChoice napisał: O ja. Nazywasz się tak samo jak mój samochód. Też ma 14 lat? @Meg Shy Witam na forum. Wypadałoby o coś zapytać. Oglądałaś lub/i Gravity Falls (Wodogrzmoty - co za tytuł ) lub Star vs. Forces of Evil? 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Meg Shy Napisano Lipiec 27, 2017 Autor Share Napisano Lipiec 27, 2017 Przed chwilą, Triste Cordis napisał: Też ma 14 lat? @Meg Shy Witam na forum. Wypadałoby o coś zapytać. Oglądałaś lub/i Gravity Falls (Wodogrzmoty - co za tytuł ) lub Star vs. Forces of Evil? Oczywiście c: Niestety jeżeli chodzi o drugi sezon, to nie miałam jak go oglądać, ponieważ nie był emitowany na DisnayXD. Obie kreskówki są świetne i muszę je jak najszybciej nadrobić. :3 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kruczek Napisano Lipiec 27, 2017 Share Napisano Lipiec 27, 2017 Witaj, Meg Literatura powiadasz? Jakieś ulubione tytuły? Zapoznaj się z regulaminem (przynajmniej pobieżnie, ja sam tu koczuję od paru lat i żem się przez to nie przebił ) żeby się przyjemniej funkcjonowało, zarówno nam jak i Tobie. Mam nadzieję, że znajdziesz tu coś ciekawego. Miłego buszowania~ Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jelly Napisano Lipiec 27, 2017 Share Napisano Lipiec 27, 2017 Kurde, ten sam wiek, tak samo się przywitała (czyt. Ohayo), kucyki oglądasz tak długo jak ja i wegetarianka też od +/- tego samego czasu. Chyba znalazłam bliźniaczkę! Mindblow! Spoiler Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cozy Glass Napisano Lipiec 27, 2017 Share Napisano Lipiec 27, 2017 5 minut temu, Kisieleeqq napisał: Kurde, ten sam wiek, tak samo się przywitała (czyt. Ohayo), kucyki oglądasz tak długo jak ja i wegetarianka też od +/- tego samego czasu. Chyba znalazłam bliźniaczkę! Mindblow! Ukryj treść Hej Psst! Patrz pw Kisielek Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Meg Shy Napisano Lipiec 28, 2017 Autor Share Napisano Lipiec 28, 2017 11 godzin temu, Kruczek napisał: Witaj, Meg Literatura powiadasz? Jakieś ulubione tytuły? Zapoznaj się z regulaminem (przynajmniej pobieżnie, ja sam tu koczuję od paru lat i żem się przez to nie przebił ) żeby się przyjemniej funkcjonowało, zarówno nam jak i Tobie. Mam nadzieję, że znajdziesz tu coś ciekawego. Miłego buszowania~ Hejo ^^ Literatura jest piękna. Stare i nowe książki ciągną mnie do siebie ja magnez. Z starszych mogę polecić "Balladynę" autora Juliusza Słowackiego. Z dzisiejszych książek bardziej idę w fantastykę. Polecam "Eragon" Christophera Paolini, czy "Prawdodziejka" Susan Dehnard, którą aktualnie czytam. Również czytam o dzieciach bogów (#TeamPercy) Znalazłam kilka ciekawych tematów na forum :3 Dziękuję Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Meg Shy Napisano Lipiec 28, 2017 Autor Share Napisano Lipiec 28, 2017 9 godzin temu, Kisieleeqq napisał: Kurde, ten sam wiek, tak samo się przywitała (czyt. Ohayo), kucyki oglądasz tak długo jak ja i wegetarianka też od +/- tego samego czasu. Chyba znalazłam bliźniaczkę! Mindblow! Odkryj ukrytą treść Aaaa Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bertram Quist Napisano Lipiec 28, 2017 Share Napisano Lipiec 28, 2017 Witaj w stadzie Mam nadzieję że ci się tu spodoba i znajdziesz tu coś dla siebie Mówisz że jesteś nieśmiała ? Nie ma się czego wstydzić tu na forum sami swoi Jeśli chciałabyś z kimkolwiek pogadać np z nudów to pisz Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cipher 618 Napisano Lipiec 28, 2017 Share Napisano Lipiec 28, 2017 7 godzin temu, Meg Shy napisał: Aaaa Nie lataj z zamkniętymi oczami, bo możesz skończyć tak jak Rainbow Spoiler Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sowenia Napisano Lipiec 28, 2017 Share Napisano Lipiec 28, 2017 Witaj cukiereczku w naszych skromnych progach~ Zadam ci kilka pytań, bo wszyscy lubią jak się im zadaje pytania~ 1. Jaka jest twoja ulubiona postać? Po avku wnioskuję, że Fluttershy, ale może jakaś inna? 2. Jakie najbardziej lubisz anime? Ostatnio co prawda już żadnych nie oglądam, ale będąc w gimnazjum też za nimi szalałam~ 3. Czytałaś może "Wiedźmina", albo serię Siedmiu Królestw (Król Demon, Wygnana Królowa, Tron Szarych Wilków i Karmazynowa Korona"? 4. Z czym wiążesz swoją przyszłość? :3 Mam na myśli szkołę/ły po gimnazjum. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Haidia Napisano Lipiec 28, 2017 Share Napisano Lipiec 28, 2017 Hej :3 Wysłane z mojego ALE-L21 przy użyciu Tapatalka Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts
Chcesz dodać odpowiedź ? Zaloguj się lub zarejestruj nowe konto.
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto, to bardzo łatwy proces!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się