Stracony Nieśmiertelnik Napisano Listopad 4, 2017 Share Napisano Listopad 4, 2017 (edytowany) Witajcie! Chciałbym Was powitać w konkursie fotograficznym w dziale RD. Jak sami wiecie jesień to dość ponura pora w roku, aczkolwiek pod tą maską potrafi się kryć również ta zachwycająca strona. Zainteresowani tematem? Zatem posłuchajcie... Jak wziąć udział? Pod tematem wkleić swoje zdjęcie konkursowe w spoilerze. Jedno zdjęcie przypada na jednego uczestnika. Termin podsyłania prac? Konkurs zakończy się dnia 25.11.2017 o godzinie 23:59. Czyli całe 3 tygodnie. Prace przesłane po terminie nie będą brane pod uwagę! Temat pracy: Uchwycenie przyrody jesienią. Co będzie brane pod uwagę podczas oceniania? Oczywiście pomysłowość, podejście do tematu oraz wykonanie. Mówiąc o wykonaniu to mam na myśli wszelakie aspekty techniczne, czyli: - estetyka (kompozycja, ostrość), - ujęcie tematu (ciekawe, nietypowe uchwycenie tematu). Zabrania się: - wrzucenie zdjęcia z internetu, ma być to autorskie zdjęcie - wrzucenie zdjęcia niezgodnego z regulaminem forum Pozwala się: - postprodukcja zdjęcia, w granicach zdrowego rozsądku Nagrody: Każdy uczestnik za wzięcie udziału w konkursie dostanie 20 dyniek. Natomiast za: 3 miejsce - 40 dyniek + wpisanie do tematu "Zasłużeni Lotnicy RD" + art 2 miejsce - 50 dyniek + wpisanie do tematu "Zasłużeni Lotnicy RD" + art 1 miejsce - 60 dyniek + wpisanie do tematu "Zasłużeni Lotnicy RD" + art Za arty odpowiada użytkowniczka @Starray za co jej bardzo dziękuję! Rainbow Dash i jej Opiekun czekają na Wasze prace, ptysie! Edytowano Grudzień 3, 2017 przez Caluś 8 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Stracony Nieśmiertelnik Napisano Listopad 6, 2017 Autor Share Napisano Listopad 6, 2017 1 godzinę temu, Bleflar napisał: Mam pytanie, czy to musi być krajobraz czy może być jakiś jeden obiekt? Bo z krajobrazem u mnie będzie ciężko. Oczywiście, że może być. Pod warunkiem, że omawiany przez Ciebie obiekt jest związany z tematem konkursu. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ziemowit Napisano Listopad 6, 2017 Share Napisano Listopad 6, 2017 (edytowany) Wycinek wzgórza parku. Taka piękna, mroczna jesień Edytowano Listopad 6, 2017 przez Ziemowit 1 2 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
W.B. Napisano Listopad 7, 2017 Share Napisano Listopad 7, 2017 Spoiler Nie mam szczęścia w konkursach fotograficznych, więc spróbuję tutaj, mimo braku nagrody :-) Mam nadzieję że się spodoba. 3 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rdzeniuch Napisano Listopad 7, 2017 Share Napisano Listopad 7, 2017 Spoiler Może nie jest najlepszej jakości ale zawsze coś. 2 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Starray Napisano Listopad 8, 2017 Share Napisano Listopad 8, 2017 (edytowany) A co, też coś cyknę ^^ Wybaczcie za jakość, ale forum nie pozwala załączyć lepszej Edytowano Listopad 8, 2017 przez Starray 2 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kruczek Napisano Listopad 8, 2017 Share Napisano Listopad 8, 2017 Samotny zwiastun jesieni~^^ Link do pełnego rozmiaru: Link! 3 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Deerloud Napisano Listopad 10, 2017 Share Napisano Listopad 10, 2017 (edytowany) Może być link tylko do większego rozmiaru? Nie mogę załadować zdjęcia. Link. EDIT: Przesłałam plik na DA. https://deerloud.deviantart.com/art/Flower-1-714392380?ga_submit_new=10%3A1510341342 Edytowano Listopad 10, 2017 przez Deerloud 1 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Stracony Nieśmiertelnik Napisano Listopad 10, 2017 Autor Share Napisano Listopad 10, 2017 (edytowany) 7 minut temu, Deerloud napisał: Może być link tylko do większego rozmiaru? Nie mogę załadować zdjęcia. Link. Pewnie, że może być. Ale następnym razem polecam użyć imgur'a. Edytowano Listopad 10, 2017 przez Calevalke Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Youkai20 Napisano Listopad 13, 2017 Share Napisano Listopad 13, 2017 Ciekawi mnie, czy zdjęcie które dziś zrobiłem się nada... Mamy jesień, ale u mnie śnieg (a zimno, że można z powodzeniem pingwiny hodować), zatem zdjęcie pełne białego puchu. Miało zaskakiwać, to może i śnieg zaskoczy. 2 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
turbo638 Napisano Listopad 14, 2017 Share Napisano Listopad 14, 2017 U mnie jeszcze nie jest tak źle Spoiler 2 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Crystal Laughter Napisano Listopad 16, 2017 Share Napisano Listopad 16, 2017 Przepraszam z góry za jakość https://drive.google.com/file/d/1kOsRKxBA9vnO8uEELSt2QpjP61L5b_YV/view?usp=sharing Okazało się, że zdjęcie jest za duże i kompresja nic tu nie da więc w takiej formie wstawiam. 1 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lemi Napisano Listopad 17, 2017 Share Napisano Listopad 17, 2017 Takie nic ciekawego ode mnie Spoiler 3 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ChiselBrush Napisano Listopad 18, 2017 Share Napisano Listopad 18, 2017 (edytowany) Piękna, grecka jesień Spoiler Edytowano Listopad 18, 2017 przez ChiselBrush 2 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bester Napisano Listopad 19, 2017 Share Napisano Listopad 19, 2017 Zapodam coś z mojego DA: Spoiler 2 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
twister Napisano Listopad 20, 2017 Share Napisano Listopad 20, 2017 Spoiler krzaczek https://imgur.com/a/Ip97L wstawiam linkiem bo plik duży 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Stracony Nieśmiertelnik Napisano Listopad 21, 2017 Autor Share Napisano Listopad 21, 2017 Chciałbym przypomnieć tym co nie wzięli udziału, a chcą jeszcze wysłać swoje prace... Pozostało wam 78 godzin! Pstrykajcie i wysyłajcie! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Saurus Napisano Listopad 22, 2017 Share Napisano Listopad 22, 2017 Spoiler Musiałem obraz skompresować bo nie chciało się zmieścić. Życzę wszystkim powodzenia. 2 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Princess Napisano Listopad 23, 2017 Share Napisano Listopad 23, 2017 Może ja też coś wrzucę. Spoiler link Nie jest to jakieś dzieło sztuki, ale proszę. 2 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Haifisch7734 Napisano Listopad 25, 2017 Share Napisano Listopad 25, 2017 Wczesna jesień w Dolinie Białej Wody Spoiler Zdjęcie zrobione 1 października tego roku, więc nie ma jeszcze typowych jesiennych kolorów, ale zawsze coś 1 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MGR Dash Napisano Listopad 25, 2017 Share Napisano Listopad 25, 2017 Listopadowy mrok w ciemnym lesie. Spoiler 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Stracony Nieśmiertelnik Napisano Listopad 25, 2017 Autor Share Napisano Listopad 25, 2017 (edytowany) I tak oto doszliśmy do końcowego terminu. Nikt nie prosił o przedłużenie, zatem konkurs zostanie rozstrzygnięty teraz. Dziękujemy za ogrom prac przesłanych przez Was. Dostaliśmy aż 17 zdjęć! Każdy dostał standardowo 20 dyniek do Halloweenowego Eventu. A teraz pora na wyłowienie zwycięzców... Miejsce 3 otrzymuje... Spoiler @ChiselBrush Miejsce 2 otrzymuje... Spoiler @Bester A zwycięzcą 1 miejsca zostaje... Spoiler @Kruczek Wyróżnienia Spoiler @Starray @W.B. @Lemistwo @Rdzeniuch @Crystal Laughter [Nie mogę wstawić zdjęcia] Było nam ciężko wybierać spośród tych wielu świetnych prac, które zasługiwały na 3 pierwsze miejsca, więc dodaliśmy wyróżnienia (maksymalnie 5), za które wyróżnione osoby dodatkowo dostaną 15 dyniek. Raz jeszcze dziękujemy za udział i mamy nadzieję, że widzimy się na kolejnych konkursach w tym dziale! Pozdrówki! Edytowano Listopad 26, 2017 przez Caluś 3 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kruczek Napisano Listopad 26, 2017 Share Napisano Listopad 26, 2017 Dziękuję serdecznie~^^ Nie spodziewałem się, bo wasze zdjęcia były naprawdę dobre. Ale dziękuję za możliwość pokazania zdjątka i fajnej rywalizacji, kocham was misie 2 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Youkai20 Napisano Listopad 26, 2017 Share Napisano Listopad 26, 2017 No, i to się nazywa błyskawiczne rozstrzygnięcie. Gratuluję wygranym oraz wyróżnionym. 2 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Stracony Nieśmiertelnik Napisano Listopad 30, 2017 Autor Share Napisano Listopad 30, 2017 Temat zamykam i dodaję do Archiwum Działowego. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts