Szonszczyk Napisano Marzec 7, 2018 Share Napisano Marzec 7, 2018 Pomóżcie księżniczce Celestii skolonizować księżyc. Kogo i dlaczego wygnalibyście na 1000 lat na księżyc? Jest na nim dużo miejsca, a im więcej jest tam kucyków, tym atmosfera staje się cieplejsza 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Midday Shine Napisano Marzec 7, 2018 Share Napisano Marzec 7, 2018 (edytowany) Chętnie wysłałabym tam wszelkiej maści lunarnych fanatyków. Skoro i tak uważają Celestię za wroga #1, to nie powinno im to zrobić specjalnej różnicy... Edytowano Marzec 7, 2018 przez Midday Shine Najwyraźniej zdołałam użyć nieparlamentarnego słowa. Mea culpa. 2 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightbringer Napisano Marzec 7, 2018 Share Napisano Marzec 7, 2018 na księżyc to najchętniej wysłał bym cały pis 2 3 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cipher 618 Napisano Marzec 7, 2018 Share Napisano Marzec 7, 2018 Mam wielu kandydatów. Jednym z nich jest Ridley Scott ponieważ to co robi z marką Obcy woła o pomstę do nieba 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shaxx Napisano Marzec 7, 2018 Share Napisano Marzec 7, 2018 Sean Murray za stworzenie No man's Sky. Niech przynajmniej pobawi się w swoją grę w rzeczywistości. 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ziemowit Napisano Marzec 7, 2018 Share Napisano Marzec 7, 2018 Na księżyc? Zwolenników płaskiej ziemi 3 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
twister Napisano Marzec 8, 2018 Share Napisano Marzec 8, 2018 wysłałbym siebie, bo beze mnie świat byłby lepszy :) Spoiler 13 godzin temu, Ziemowit napisał: Na księżyc? Zwolenników płaskiej ziemi ale ziemia jest przecież płaska ;-; Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lemi Napisano Marzec 8, 2018 Share Napisano Marzec 8, 2018 Zarząd EA 1 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sowenia Napisano Marzec 13, 2018 Share Napisano Marzec 13, 2018 Konami, za to co zrobili z marką MGS 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
IloveSombra Napisano Marzec 13, 2018 Share Napisano Marzec 13, 2018 Fanatyków fluttershy, bez nich nawet mniejszy fandom był by lepszy. Oraz bronych, którzy nie kończą kozackich opowiadań (na ciemną stronę). Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Asaznanie Napisano Marzec 25, 2018 Share Napisano Marzec 25, 2018 Jaruna z Margonem. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kapibarapokoju Napisano Marzec 25, 2018 Share Napisano Marzec 25, 2018 Lunarną inkwizycję. 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Talar Napisano Marzec 25, 2018 Share Napisano Marzec 25, 2018 Matiego, typka z mojej grupy na studiach. Najbardziej wieśniacka osoba, jaką znam, wszystkich wkurza, pociąga nosem co 15 sekund aż się budynek trzęsie, ledwo mówi, podaje śledzie, nikt go nie lubi, zżera babole z nosa, wkurza wszystkich do potęgi. Typ zabija mi całą przyjemność ze studiowania </3 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Midday Shine Napisano Kwiecień 12, 2018 Share Napisano Kwiecień 12, 2018 Na krótką wizytę zasłużył sobie opiekun niniejszego działu, który zamiast ogarnąć audiencję, zajmował się byciem leniwą bułą. PS. Moderację uprasza się o nieingerowanie. Znam rzeczonego opiekuna na tyle, żeby wiedzieć, że nie przekroczyłam granicy między przekomarzankami a złośliwością. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szonszczyk Napisano Kwiecień 12, 2018 Autor Share Napisano Kwiecień 12, 2018 Stwierdzam, że osobą najbardziej zasługującą na zesłanie na księżyc jestem ja, a jak ktoś chce wiedzieć dlaczego, niech spojrzy na post wcześniej. Pozdrawiam. A i żebym się nie nudził, to zesłałbym tam jeszcze @Raxoros, bo taką mam ochotę 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Razh Napisano Kwiecień 12, 2018 Share Napisano Kwiecień 12, 2018 @Raxoros Tylko nie zapominaj o pizzy XD na księżycu przyda się z pewnością, a i jej wiadomy wielbiciel będzie wniebowzięty (dosłownie) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kruczek Napisano Kwiecień 13, 2018 Share Napisano Kwiecień 13, 2018 Hm, dziwni jesteście. Zsyłacie na księżyc ludzi których nie lubicie, zamiast pomyśleć inaczej - zesłać tam tych których lubicie a na końcu siebie! ^^ W każdym razie, ja tam lecę, zabieram ze sobą Snoop Doga, Jacka Blacka, Stephena Kinga, Baracka Obamę, cysternę alkoholu, ciężarówkę narkotyków i umieram tam szczęśliwy. Po drodze mógłbym też zabrać 2paca, Elvisa i Jacksona, jeśli przelatywalibyśmy nad Kubą. 3 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Król Etirenus Napisano Kwiecień 13, 2018 Share Napisano Kwiecień 13, 2018 (edytowany) Ale też zależy, jaki księżyc. Gdyby to był ziemipodobny, to parę kucy może by się znalazło, ażeby je tam wysłać, podobnie jak kilku ludzi, chodź problem w tym przypadku wynikał by raczej z faktu, że chyba nie było by osoby bądź alikorna, który by nim rządził, gdyż księżniczka Luna takimi księżycami nie włada. Księżniczka Celestia chyba też nie, chodź nie można być pewnym tego. Edytowano Kwiecień 13, 2018 przez Król Etirenus Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts