Ecape Napisano Styczeń 30, 2012 Share Napisano Styczeń 30, 2012 Kolejna z CMC która robi podejrzaną minkę, że tak nazwę. Teraz czekać na Scootaloo ;p. A wektorek jak zwykle super. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Retm Napisano Styczeń 30, 2012 Share Napisano Styczeń 30, 2012 Ciekawe o czym to tak młoda Apple rozmyśla... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Flutteryay Napisano Styczeń 30, 2012 Share Napisano Styczeń 30, 2012 Naaaucz mnie tak! Tez chce tak ładnie rysować... i to myszką! Ja jak coś narysuje to przypomina trochę pognieciony papierek ze śmietnika. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FreeFraQ Napisano Styczeń 31, 2012 Autor Share Napisano Styczeń 31, 2012 Stare Yay, ja od dawna mam tablet. jakiś miesiąc już. nowe. Ostatnio mam lenia wiec wstawiam narazie szkic. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Niklas Napisano Styczeń 31, 2012 Share Napisano Styczeń 31, 2012 No jest nieźle A będzie jeszcze lepiej, kiedy go wektorowo wykończysz xd Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Stabi Napisano Styczeń 31, 2012 Share Napisano Styczeń 31, 2012 Ej kurde FFQ to jest naprawde dobre Czekam na finalna wersje, uwazaj na wlosy Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FreeFraQ Napisano Styczeń 31, 2012 Autor Share Napisano Styczeń 31, 2012 No i Final version ;p Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
War Napisano Styczeń 31, 2012 Share Napisano Styczeń 31, 2012 Dałbyś jakiegoś blura czy jakiekolwiek rozmycie na to cieniowanie (płaszcz) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FreeFraQ Napisano Luty 1, 2012 Autor Share Napisano Luty 1, 2012 Poprawka. Plus Szkic/Lineart (request dla kumpla) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Spoiler Cat Napisano Luty 1, 2012 Share Napisano Luty 1, 2012 whoa... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dadudałe Napisano Luty 1, 2012 Share Napisano Luty 1, 2012 Jestem zachwycony :exclamation: Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Stabi Napisano Luty 1, 2012 Share Napisano Luty 1, 2012 AJ super ale znowu wlosy... ogon zwlaszcz mnie razi. Ale mowie, ogolnie super skad ta Rarity ? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
War Napisano Luty 1, 2012 Share Napisano Luty 1, 2012 Naaaaaaah, is da osom. Fakin, fakin osom :3 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FreeFraQ Napisano Luty 1, 2012 Autor Share Napisano Luty 1, 2012 Naku*wiam next xD Przezroczystość zrobiłem w Photoshopie, bo sai uznał większość cieniowania za nie pokolorowanie wiec dziękuje xD Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Spoiler Cat Napisano Luty 1, 2012 Share Napisano Luty 1, 2012 nie obrazisz się jak wezmę sobie na koszulkę i innym łódzkim bronym też? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
El Martinez Napisano Luty 1, 2012 Share Napisano Luty 1, 2012 Dat Rarity... Kij, że jeszcze nieskończone, OSOM :O Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Vermik Napisano Luty 2, 2012 Share Napisano Luty 2, 2012 Nie obraź się, ale nic mega świetnie i genialnie Ci nie wychodziło... Lecz... Ta Rarity!! 0.o Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FreeFraQ Napisano Luty 2, 2012 Autor Share Napisano Luty 2, 2012 @up Vermik i co z tego xD?;p A sobie uzywajcie ;p co mnie to xD Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Vanadiss Napisano Luty 2, 2012 Share Napisano Luty 2, 2012 DAT RARITY A co do AJ... Jak mniemam, oparta została na Asasynach bądź Podróżnikach? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Niklas Napisano Luty 2, 2012 Share Napisano Luty 2, 2012 Ta, AJ była bazowana na rysku asasynowatej Derpy Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FreeFraQ Napisano Luty 2, 2012 Autor Share Napisano Luty 2, 2012 kolejny szkicek...( patrzyłem sie na pewien art. Inaczej jak mi coś nie pasowało, to patrzałem o.) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Vanadiss Napisano Luty 2, 2012 Share Napisano Luty 2, 2012 Tylko nie Personifikacja naszych Klaczy! GENTLEMEN? CAN YOU SHOOT DOWN HIM, PLEASE? Ale już mniejsza... Powiedz ty mi, jakim cudem znajdujesz tyle czasu na to? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tarreth Napisano Luty 2, 2012 Share Napisano Luty 2, 2012 Teraz komentarz odnośnie anthro: zwróć uwagę na jej prawą pierś. Wygląda co najmniej... nienormalnie. Poza tym anthro jest fajne, jeśli wiecie, jak to robić. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FreeFraQ Napisano Luty 2, 2012 Autor Share Napisano Luty 2, 2012 Rzeczywiscie... dobra poprawiłem xD Ups... zapomniałem o ogonie... dobra dodałem nieco cieni i poprawiłem to co tar mówił. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Vermik Napisano Luty 2, 2012 Share Napisano Luty 2, 2012 Ech, no niestety tylko Rarity mi się NAPRAWDĘ podoba... Ale to tylko ja, więc się nie przejmuj. ^^ Poćwicz nad cieniowaniem. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts