Sosna Napisano Styczeń 28, 2020 Share Napisano Styczeń 28, 2020 jakaś podpowiedź może do obrazka? @Talar Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zegarmistrz Napisano Styczeń 28, 2020 Share Napisano Styczeń 28, 2020 Trochę tu nie zaglądałem... Spoiler Pirates, Vikings and Knights 2 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Talar Napisano Styczeń 28, 2020 Share Napisano Styczeń 28, 2020 Podpowiedź nie jest potrzebna, bo Zegar odpowiedział poprawnie. Ogólnie uważam, że ze wszystkich multiplayer z modów do half lifa, ten jest najlepszy, bo choć częstotliwość patchy wynosi jeden na dwa lata, to voice acting i ragdole sprawiają, że gra jest mega zabawna i trochę na niej zęby zjadłem, czego nie żałuję. Piłka przy tobie, Zegarmistrzu. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zegarmistrz Napisano Styczeń 29, 2020 Share Napisano Styczeń 29, 2020 Spoiler Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cipher 618 Napisano Styczeń 29, 2020 Share Napisano Styczeń 29, 2020 Spoiler Snow Cross Extreme? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zegarmistrz Napisano Styczeń 29, 2020 Share Napisano Styczeń 29, 2020 Nope, pudło. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Decaded Napisano Styczeń 29, 2020 Share Napisano Styczeń 29, 2020 Sled Storm 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zegarmistrz Napisano Styczeń 29, 2020 Share Napisano Styczeń 29, 2020 Jak najbardziej, tytuł na PSX Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Decaded Napisano Styczeń 29, 2020 Share Napisano Styczeń 29, 2020 Raczej trudne nie będzie Spoiler Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sosna Napisano Styczeń 29, 2020 Share Napisano Styczeń 29, 2020 Factorio Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Decaded Napisano Styczeń 29, 2020 Share Napisano Styczeń 29, 2020 Zgadza się Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sosna Napisano Styczeń 30, 2020 Share Napisano Styczeń 30, 2020 (edytowany) no to takie coś ode mnie Spoiler Edytowano Styczeń 30, 2020 przez Sosna Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cipher 618 Napisano Styczeń 30, 2020 Share Napisano Styczeń 30, 2020 Nie wiem co to jest, ale widząc grafikę już chcę w to zagrać Jedyna gra, która przychodzi mi do głowy to Spoiler Plague Tale Innocence (ładna grafika, kobieta jako bohaterka) 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sosna Napisano Styczeń 30, 2020 Share Napisano Styczeń 30, 2020 A myślałem, że dałem trudną zagadkę Brawo @Triste Cordis zgadłeś. Dajesz następną gierkę Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cipher 618 Napisano Styczeń 30, 2020 Share Napisano Styczeń 30, 2020 To był czysty strzał Liczy się pełen tytuł, wraz z podtytułem Spoiler Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MarianWisniewski Napisano Styczeń 31, 2020 Share Napisano Styczeń 31, 2020 12 godzin temu, Triste Cordis napisał: To był czysty strzał Liczy się pełen tytuł, wraz z podtytułem Odkryj ukrytą treść Doom czy SCP? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cipher 618 Napisano Styczeń 31, 2020 Share Napisano Styczeń 31, 2020 5 godzin temu, MarianWisniewski napisał: Doom czy SCP? Ani jedno, ani drugie. Poza tym podajemy tylko jedną odpowiedź Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zegarmistrz Napisano Styczeń 31, 2020 Share Napisano Styczeń 31, 2020 Dawno w to nie grałem. Chyba nawet gdzieś mam płytę z tym. Spoiler Alien vs Predator 2: Gold Edition 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cipher 618 Napisano Styczeń 31, 2020 Share Napisano Styczeń 31, 2020 Tak, a dokładnie to DLC, ale i tak uznaję. Dajesz dalej Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zegarmistrz Napisano Styczeń 31, 2020 Share Napisano Styczeń 31, 2020 No gold edition ma wbudowane DLC xD Spoiler Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Starlight Sparkle Napisano Luty 2, 2020 Autor Share Napisano Luty 2, 2020 A to nie jest może? Spoiler Earth 2140 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zegarmistrz Napisano Luty 2, 2020 Share Napisano Luty 2, 2020 Daleko, bardzo daleko xD Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zegarmistrz Napisano Luty 15, 2020 Share Napisano Luty 15, 2020 Dobra, 13 dni to szczęśliwa liczba, pora na podpowiedź bo ludziki się wysypały. Strategia czasu rzeczywistego, gdzie głównym elementem rozgrywki było budowanie mechów. Dodatkowo gra rozgrywała się w 3 wysokościach - na ziemi, pod ziemią i w powietrzu. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sosna Napisano Luty 16, 2020 Share Napisano Luty 16, 2020 Strzał na ślepo, bo widziałem podobny obrazek w mojej kolejce odkryć na sztimie Spoiler Metal Fatigue? 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zegarmistrz Napisano Luty 17, 2020 Share Napisano Luty 17, 2020 Yup - strzał w dziesiątkę. Jak na tamte czasy gra innowacyjna, zwłaszcza z możliwością nie tylko budowania mecha jako wsparcia, ale też niszczenia mechów przeciwnych frakcji i składania z ich szczątków swojego własnego Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts