Tarreth Napisano Wrzesień 21, 2012 Share Napisano Wrzesień 21, 2012 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
miskof Napisano Wrzesień 21, 2012 Share Napisano Wrzesień 21, 2012 Za krótkie. ;D Mi się podobało, ale spodziewałem się, że moja głowa mocniej na tym ucierpi. ^^ Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
solaris Napisano Wrzesień 22, 2012 Share Napisano Wrzesień 22, 2012 Moja reakcja: Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Spoiler Cat Napisano Wrzesień 22, 2012 Share Napisano Wrzesień 22, 2012 :dolan Bubol plis. Śmiechłem w niebogłosy XD MOAAAAAH! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sowa Napisano Wrzesień 24, 2012 Share Napisano Wrzesień 24, 2012 Bob, napisz coś jeszcze. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bobule Napisano Wrzesień 25, 2012 Autor Share Napisano Wrzesień 25, 2012 postaram się (nie zawieść moich czytelników) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arjen Napisano Wrzesień 25, 2012 Share Napisano Wrzesień 25, 2012 Skomentuje to obrazkiem własnego autorstwa. Ja po przeczytaniu: Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Black Hayate Napisano Wrzesień 25, 2012 Share Napisano Wrzesień 25, 2012 bob, nie wiem co za towar bierzesz ale ja bym chciała numer do dilera xD give it to me kolejne opowiadania! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bobule Napisano Październik 11, 2012 Autor Share Napisano Październik 11, 2012 bob, po raz kolejny zaskakuje. tym razem prezentuję wam króciutkie opowiadanie napisane na zlecenie pewnego konkursu (jeśli ktoś chciałby w nim wziąć udział niech mi pisze na pw) ostrzegam. opowiadanie zawiera słowa powszechnie uznawane za wulgarne. miłej lektury https://docs.google.com/document/d/1f79Wv7svFhZQz5YaD3UqFN-wXNfCiODfJiwiYo4V150/edit Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tisosek Napisano Październik 11, 2012 Share Napisano Październik 11, 2012 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Syskiev Napisano Październik 11, 2012 Share Napisano Październik 11, 2012 Bo legołącze wam nie pozwoliła otworzyć gifa to macie to: http://www.youtube.com/watch?v=fV03klfEeqY Ale gdybym przeczytał, to mógłbym stwierdzić, że bob ma dziwne chore myśli i jazdę na ryby i anioły Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Airlick Napisano Październik 11, 2012 Share Napisano Październik 11, 2012 Nie złodziejów, lecz złodziei. I on śmiał mnie kiedyś poprawiać. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ever3Tree Napisano Październik 11, 2012 Share Napisano Październik 11, 2012 Za krótkie, bobul, za krótkie. To ma potencjał, to ma to "coś", ma porywających, wielowymiarowych bohaterów, zwroty akcji i głęboką puentę (czy pointę, jak kto woli), ale jest za krótkie! Potrzebujemy twoich nowelek na przynajmniej 5 stron A4, takich, w których mógłbyś wrzucić całe eony swoich metafor i porównań osiągających już i tak granice rzeczywistości! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bobule Napisano Listopad 27, 2012 Autor Share Napisano Listopad 27, 2012 https://docs.google.com/document/d/1EQh5o8uoEuaefZZbRIxyY50L_j7FhGy069MPrkHs9oE/edit Historia życia łopaty - moje pierwsze opowiadanko bez cycków i wulgaryzmów Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arjen Napisano Listopad 28, 2012 Share Napisano Listopad 28, 2012 Doskonała praca magisterka Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cipher 618 Napisano Listopad 28, 2012 Share Napisano Listopad 28, 2012 To takie głębokie, wzruszające i łopatologiczne wytłumaczenie problemów egzystencjalnych... bjutiful... po prostu bjutiful Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Spoiler Cat Napisano Listopad 28, 2012 Share Napisano Listopad 28, 2012 jestem zbyt leniwy na usuwanie podpisu tapatalka. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cuddly Doggy Napisano Listopad 28, 2012 Share Napisano Listopad 28, 2012 Nie było wulgaryzmów i cycków więc chu**we średnie Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Syrenka Katherine Napisano Listopad 28, 2012 Share Napisano Listopad 28, 2012 Czytanie książki o aniele zniszczenia i Bobulowe fantazje o kobiecych atrybutach na przemian chyba zostawią na mnie ślad Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Piter Wan Kenobi Napisano Listopad 28, 2012 Share Napisano Listopad 28, 2012 Bobule człowieku co Ty masz w tej głowie xD ? Ja chcę więcej, chociaż idzie się pośmiać . Nie no naprawdę bardzo pozytywne prace, które ryją umysł Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bonifacus Napisano Listopad 28, 2012 Share Napisano Listopad 28, 2012 Powiem tylko... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sowa Napisano Listopad 29, 2012 Share Napisano Listopad 29, 2012 Hej, my tu śmiechu-chichu, ale w sumie ten najnowsze opowiadanie jest dobre moim zdaniem. Groteska z wplecioną grą słów, mi się spodobało. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Vandal Napisano Styczeń 4, 2013 Share Napisano Styczeń 4, 2013 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Piter Wan Kenobi Napisano Styczeń 5, 2013 Share Napisano Styczeń 5, 2013 Vandal zdjęcie epickie, ale nie o tym mowa xD. No to tak, kiedy coś nowego teraz będzie bo fajnie się czyta takie chore rzeczy . Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bobule Napisano Kwiecień 15, 2013 Autor Share Napisano Kwiecień 15, 2013 ostatnie opowiadanie wrzuciłem w listopadzie. teraz czas na moją autorską odpowiedź na mitologie, ze specjalną dedykacją dla Bartisa (który ma bana, ale przy ostatnim spotkaniu z nim zmotywował mnie do pisania ) oto i ona - Wyprawa Alkonautów https://docs.google.com/document/d/1d0woyHmehnjXbJt6bUDUzi6DuQL0j1Ud7MjctbPjFUQ/edit?usp=sharing Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts