Slender Mane Napisano Listopad 24, 2012 Share Napisano Listopad 24, 2012 Odbiegając od tematu . Ja z Trollem pytamy czy może by zrobić ankietę czy nie pograć w jakąś grę ftp. Dawajcie pomysły. Slender Mane: Cross Fire Troll: Army Rage Link do komentarza
Losse Napisano Listopad 24, 2012 Share Napisano Listopad 24, 2012 Emm..kto to jest ten " Troll " ? Link do komentarza
Slender Mane Napisano Listopad 24, 2012 Share Napisano Listopad 24, 2012 KOLEGĄ KTÓRY MI TROLLOWAŁ KONTO WIĘC MÓWIĘ NA NIEGO TROLL. Macie jakieś sugestie ? Link do komentarza
Slender Mane Napisano Listopad 24, 2012 Share Napisano Listopad 24, 2012 Okej jeszcze 6 i będzie ankieta. Link do komentarza
Losse Napisano Listopad 24, 2012 Share Napisano Listopad 24, 2012 Nie znam się na takich grach ,wiec nie mam żadnych sugestii. Link do komentarza
Spinwide Napisano Listopad 24, 2012 Share Napisano Listopad 24, 2012 A chodzi ci o multiplayery czy tak żeby samemu pograć? Bo z twojej wypowiedzi ciężko coś zrozumieć Link do komentarza
Slender Mane Napisano Listopad 24, 2012 Share Napisano Listopad 24, 2012 Multi oczywiście masz jakieś sugestie ? Link do komentarza
Spinwide Napisano Listopad 24, 2012 Share Napisano Listopad 24, 2012 Smite może być Link do komentarza
Losse Napisano Listopad 26, 2012 Share Napisano Listopad 26, 2012 Orientuje się ktoś w jakich dniach i o której godzinie leci " Doctor Who " na BBC Entertainment ? Link do komentarza
KochamChemie Napisano Listopad 26, 2012 Share Napisano Listopad 26, 2012 Może Diablo 2??? Link do komentarza
Spinwide Napisano Grudzień 1, 2012 Share Napisano Grudzień 1, 2012 Stwierdzam zgon tematu bo Diablo 2. Link do komentarza
Dybson Napisano Grudzień 1, 2012 Share Napisano Grudzień 1, 2012 OK jest zgon więc trzeba dać coś nowego, ale ja jakoś nigdy nie byłem dobry w wymyślaniu tematów do rozmowy :( Link do komentarza
Gość Piter Wan Kenobi Napisano Grudzień 1, 2012 Share Napisano Grudzień 1, 2012 Jako że ja już tu jestem to może wymyślę jakiś temat. no to może by tak pogadać o religii? Wybaczcie, tak jakoś mi wpadło do głowy ._. Link do komentarza
Gypsy Napisano Grudzień 1, 2012 Share Napisano Grudzień 1, 2012 Czy wam też nazwa tego tematu kojarzy się jedynie z dendrofillią czy to tylko ja mam tak powalone we łbie Link do komentarza
Michael89pl Napisano Grudzień 1, 2012 Share Napisano Grudzień 1, 2012 BlackHawk: nope. Chodzi o respektowanie praw mniejszości drzewnej. Są tu m.in. nasi przyjaciele Ev3rTree i Bloomberg. Link do komentarza
Poranny Kapitan Scyfer Napisano Grudzień 2, 2012 Share Napisano Grudzień 2, 2012 Jako że ja już tu jestem to może wymyślę jakiś temat. no to może by tak pogadać o religii? Wybaczcie, tak jakoś mi wpadło do głowy ._. Nope, tematów religijnych lepiej nie ruszać, bo to są bardzo drażliwe sprawy i zaraz się jakiś zły troll doczepi Ale takie rozmowy są całkiem powszechne na nocnym SB. Link do komentarza
Spinwide Napisano Grudzień 2, 2012 Share Napisano Grudzień 2, 2012 Primo: BlackHawk ja nawet nie wiem co to znaczy Secundo:Religijnych rozmów dotyczących "w co wierzycie" i "co nas czeka po śmierci" było tu od kapcia i trochę.Tzn. przed Wielkim Wipe'em Offtopu.Ostatecznie wyszło że Eliza założyła stado wilków i 90% rozmawiąjących dołączyło do niej (nie licząc oczywiście waszego ulubionego kruka- Spinwide'a) Link do komentarza
Dybson Napisano Grudzień 2, 2012 Share Napisano Grudzień 2, 2012 [...]Chodzi o respektowanie praw mniejszości drzewnej. [...] Dobra, skoro tak, to może porozmawiamy o drzewach. W końcu są one bardzo ważne. Dają tlen, schronienie dla wielu stworzeń i mają duży udział w ekosystemie. Ja na przykład lubię wierzby. Nic nie może się równać z pięknem tego drzewa, pochylonego nad strumieniem rzeki. A Wy macie swoje ulubione drzewo? Link do komentarza
Spinwide Napisano Grudzień 2, 2012 Share Napisano Grudzień 2, 2012 To też było.Wszyscy lubią sosny.I świerki. Link do komentarza
Dybson Napisano Grudzień 2, 2012 Share Napisano Grudzień 2, 2012 Kurcze! No to ja już nie wiem... Link do komentarza
Michael89pl Napisano Grudzień 2, 2012 Share Napisano Grudzień 2, 2012 Spin, jeśli to było w starym offtopie, to po prostu nie wszyscy zdążyli się załapać ;D Ulubione drzewa? Świerk i lipa :> Link do komentarza
Spinwide Napisano Grudzień 3, 2012 Share Napisano Grudzień 3, 2012 Tak swoją drogą-damsko-męsko-drzewne- swego czasu w temacie pojawiło się KILKANAŚCIE(jeśli pamięć mnie nie myli) stron z dyskusjami o świerkach,sosnach,paprociach itp. Link do komentarza
fryta855 Napisano Grudzień 22, 2012 Share Napisano Grudzień 22, 2012 Ma ktoś może pomysł co mam narysować? (oczywiście chodzi o kuca) Link do komentarza
Zegarmistrz Napisano Grudzień 22, 2012 Share Napisano Grudzień 22, 2012 Polecam jakiegoś OC - ale dla odmiany nie normalnego - ale szklanego/kryształowego. Dużo osób ma problemy jeśli idzie o odbicia, refleksie i przezrocze. Link do komentarza
Delfinek Keola Napisano Grudzień 22, 2012 Autor Share Napisano Grudzień 22, 2012 Smutno mi się w serduszku robi, jak widzę ten temat taki pusty ... Więc (ech...) piszcie co chcecie (ale też i bez przesady), bylebyście z tego drugiego shoutboxa nie zrobili. Tu jest miejsce na zabawę, tu ma być radośnie i śmiesznie! Link do komentarza
Recommended Posts