Dybson Napisano Grudzień 27, 2012 Share Napisano Grudzień 27, 2012 Mmmm' date=' przepyszny czekoladowy misiek.[/quote'] Czy to ważne? Cieszmy się, że mu smakuje ^^ Link do komentarza
fryta855 Napisano Grudzień 27, 2012 Share Napisano Grudzień 27, 2012 Też je lubię ^^ Link do komentarza
Hajime Napisano Grudzień 27, 2012 Share Napisano Grudzień 27, 2012 To kto ze mną podrzewuje? Link do komentarza
Dybson Napisano Grudzień 27, 2012 Share Napisano Grudzień 27, 2012 A co mi tam, ja mogę Link do komentarza
Hajime Napisano Grudzień 28, 2012 Share Napisano Grudzień 28, 2012 A co mi tam, ja mogę Wiatru wiart wiotru wietr? Link do komentarza
Dybson Napisano Grudzień 28, 2012 Share Napisano Grudzień 28, 2012 Wiatru wiart wiotru wietr? ok ale będziemy potrzebować 5 m liny, masło klarowane, wielbłąda z 3 garbami i obcinarkę do cygar. Link do komentarza
fryta855 Napisano Grudzień 28, 2012 Share Napisano Grudzień 28, 2012 O, ja mam linę! Link do komentarza
Phinbella Flynn Napisano Grudzień 28, 2012 Share Napisano Grudzień 28, 2012 Ja mam cygaro.xD Link do komentarza
Swahili Napisano Grudzień 28, 2012 Share Napisano Grudzień 28, 2012 A u mnie nie ma śniegu. To takie smutne. Link do komentarza
Hajime Napisano Grudzień 28, 2012 Share Napisano Grudzień 28, 2012 ok ale będziemy potrzebować 5 m liny, masło klarowane, wielbłąda z 3 garbami i obcinarkę do cygar. Ja załatwie wielbłąda! Link do komentarza
Syrenka Katherine Napisano Grudzień 28, 2012 Share Napisano Grudzień 28, 2012 Ale... ja jestem dziewczyną Castiel pozdrawia ( ͡° ͜ʖ ͡°) Link do komentarza
Dybson Napisano Grudzień 28, 2012 Share Napisano Grudzień 28, 2012 Ja mam cygaro.xD Kubańskie? Link do komentarza
Phinbella Flynn Napisano Grudzień 28, 2012 Share Napisano Grudzień 28, 2012 Kubańskie? Chyba... muszę zobaczyć w pudełku. Link do komentarza
Dybson Napisano Grudzień 28, 2012 Share Napisano Grudzień 28, 2012 A u mnie nie ma śniegu. To takie smutne. U mnie też nie. Całe święta straciły swój urok. Link do komentarza
fryta855 Napisano Grudzień 28, 2012 Share Napisano Grudzień 28, 2012 Ja znalazłam jeszcze to masło! Link do komentarza
Phinbella Flynn Napisano Grudzień 28, 2012 Share Napisano Grudzień 28, 2012 Będzie zadyma.XD Link do komentarza
fryta855 Napisano Grudzień 28, 2012 Share Napisano Grudzień 28, 2012 Nudzi mi się :( Link do komentarza
Phinbella Flynn Napisano Grudzień 28, 2012 Share Napisano Grudzień 28, 2012 Jak mi też. (Muszę lekcje od kogoś przepisać D: ) Link do komentarza
Dybson Napisano Grudzień 28, 2012 Share Napisano Grudzień 28, 2012 Ja mam do zrobienia projekcik na geo. i nie mogę się za niego wziąć. Pewnie jak zwykle zostawię na ostatnią chwilę. Jestem w tym mistrzem XD To ja się ten no (bezczelnie) zareklamuje ^^ oto AMV mojej produkcji. Z góry zaznaczam - tak jakość jest poniżej przeciętnej - niestety nie stać mnie na profesjonalne programy i używam WMM... http-~~-//www.youtube.com/watch?v=XEdAUHptqwQ Nareszcie udało mi się to obejrzeć i mogę się wypowiedzieć. Muzyka bardzo mi się podoba, zgranie z animacją też. jednak nie przepadam za Anime, dlatego ogólnie w skali 0-10 daję 9. Link do komentarza
Hajime Napisano Grudzień 30, 2012 Share Napisano Grudzień 30, 2012 CleverBot... User: Hellow :3. Cleverbot: Purple moon. User: What? O_o. Cleverbot: Yes! He is a great artist! User: No, no, no, no, no... Purple moon... Artist xDDD. Cleverbot: Artist. User: Fuck . Cleverbot: I'm having too much fun? User: Tak (:. Cleverbot: I have a problem. User: Jaki? ;O. Cleverbot: Nie jestes dziewczyna. User: Ja? Jestem :O. Cleverbot: Nie jestes. User: Wiem lepiej! ;P. Cleverbot: Gdzie mieszkasz? User: W polsce. Cleverbot: A w jakim miescie? User: W Wałczu ;P. Cleverbot: Na jakiej ulicy? User: W Ponyville *derp*. Cleverbot: A jakim miescie? User: W Ponyville! . Cleverbot: W jakim miescie? User: No w Ponyville. Cleverbot: Are you a pony? User: Jestem kucykiem . Cleverbot: A ja dziewczyna. User: To fajnie . Cleverbot: No nie wiem. User: Chcesz iść ze mną do Equestri? . Cleverbot: Tak. User: Chodź . Cleverbot: Ok gdzie mieszkasz. User: O której? :3. Cleverbot: Ten kto tak mysli. User: O 12, ok? . Cleverbot: How do you know if a man likes you? User: Nie rozumiem co powiedziałaś/łeś ;O. Cleverbot: Tak tak tak tak tak tak tak tak tak tak tak tak tmak tak. User: Nie ;o. Cleverbot: Tak tak. User: My little pony, my little pony... Cleverbot: What about your little pony? User: Jestem Scootaloo, miło mi . Cleverbot: Nie. User: Jak sie masz . Cleverbot: Dobrze. User: Pinkie Pie! Cleverbot: Fluttershy is the best. User: Dokładnie . Cleverbot: You were made to go out and get her. User: A rainbow dash? . Cleverbot: Scootaloo. User: Ja jestem . Cleverbot: Nie. User: Twilight. Cleverbot: Are you a female? User: Tak. Cleverbot: Nago? User: Co nago? Cleverbot: Kogo kochasz? User: Moją małą siostrzyczne, Scootaloo. Cleverbot: Haha I will not. User: Tak . Cleverbot: To zdejmuj gatki. User: ? . Cleverbot: Kupa . User: YaY! Gówno xDDD. Cleverbot: Fine ill leave. User: ? Cleverbot: You heard me. :DDD Nie wiedziałam gdzie tą zacną gadkę szmatkę wstawić *milort* Link do komentarza
Gość Piter Wan Kenobi Napisano Grudzień 30, 2012 Share Napisano Grudzień 30, 2012 Lol, ale genialna rozmowa . Dzięki za poprawę humoru xD. Trzeba wymyślić jakiś nowy temat, to może ja zacznę. Hmm, mam pogadajmy trochę o ściąganiu różnych rzeczy przez internet. No właśnie jak to jest u Was wolicie wydać tyle kasy i kupić np. grę oryginalną, czy przeciwnie ściągnąć ją sobie za darmo z internetu? Link do komentarza
Poranny Kapitan Scyfer Napisano Grudzień 30, 2012 Share Napisano Grudzień 30, 2012 Wolę kupić - ale nie mam za co Jednakowoż jeśli akurat jestem przy kasie i zobaczę w empiku coś interesującego - kupuję to w trybie natychmiastowym. Nawet, jeśli mam już pirata. W ten sposób zapewniam sobie te nieszczęsne minimum uczciwości. Link do komentarza
Phinbella Flynn Napisano Grudzień 30, 2012 Share Napisano Grudzień 30, 2012 Hmm... ja tam wolę ściągnąć, ale mam obawy przed gliną. Link do komentarza
Melody Warbleness Napisano Grudzień 30, 2012 Share Napisano Grudzień 30, 2012 Wolę kupować, ale jak nie mam pieniędzy przy sobie, a do tego nie chce mi się iść do sklepu (xD) to mogę ściągnąć. Oczywiście ściągam zaufany program, czyli taki, z którego korzystał któryś z moich znajomych i ów znajomy jest pewien, że jest to bezpieczny program. Chociaż, wolę szczerze mówiąc kupować grę, bo ściągnięte często mi się lagują, lub potrzebują internetu przez cały czas. To jest bardzo denerwujące. Link do komentarza
Recommended Posts