Syrth Napisano Marzec 29, 2015 Share Napisano Marzec 29, 2015 Zamień się, gnij w bloku za mnie *-* Link do komentarza
Celly Napisano Marzec 29, 2015 Share Napisano Marzec 29, 2015 Z chęcią. Tuz obok mnie mają budować obwodnice. Jednak jest na tyle daleko że nie chcieli mojego pola, na tyle blisko żeby mi przeszkadzała. A dawali tak dużo za hektar. ;-; I tak je dodajemy pod dzierżawę. Link do komentarza
Sowenia Napisano Marzec 29, 2015 Share Napisano Marzec 29, 2015 Oł...nie ma chyba nic gorszego dla kogoś mieszkającego na wsi jak zbudowanie mu autostrady pod domem :/ Uważam, że coś takiego nie powinno być w ogóle dopuszczalne. Link do komentarza
Syrth Napisano Marzec 29, 2015 Share Napisano Marzec 29, 2015 Ano. I jestem zmuszona zrezygnować z wymiany :c Link do komentarza
ApulJack Napisano Marzec 30, 2015 Share Napisano Marzec 30, 2015 Powiedz to ludziom z mieszkaniami pod lotniskiem xD Link do komentarza
Syrth Napisano Marzec 30, 2015 Share Napisano Marzec 30, 2015 Albo ludźmi mieszkającymi niedaleko akademików :o Link do komentarza
Kruczek Napisano Marzec 30, 2015 Share Napisano Marzec 30, 2015 Mieszkam pod lasem na małej wsi niedaleko miasta, ale spokój jest po prostu nie do opisania :3 Cudownie ^ ^ Chętnie przyjmę pod dach Kangura albo Uszatkę Możecie mieszkać w szafie Link do komentarza
Sowenia Napisano Marzec 30, 2015 Share Napisano Marzec 30, 2015 Wygodne mieszkanko w szafie w spokojnym wiejski otoczeniu i to niedaleko lasu? Ja się na to piszę! Link do komentarza
Syrth Napisano Marzec 30, 2015 Share Napisano Marzec 30, 2015 Zmieścimy się obie Tylko podstawowe pytanie: jak z wyżywieniem? Link do komentarza
Kruczek Napisano Marzec 30, 2015 Share Napisano Marzec 30, 2015 A czo jedzą kangury i sowy? D: Link do komentarza
Syrth Napisano Marzec 30, 2015 Share Napisano Marzec 30, 2015 Pizze i pierogi ruskie ze śmietaną :3 Link do komentarza
Kruczek Napisano Marzec 30, 2015 Share Napisano Marzec 30, 2015 Seems pretty legit 2 Link do komentarza
ApulJack Napisano Marzec 30, 2015 Share Napisano Marzec 30, 2015 Ja tam mieszkam na przedmieściach i to przy dość pustej ulicy (wygryw) no ale na przeciwko szpitala. Karetek w ogóle nie słysze, Może to z przyzwyczajenia abo poprostu dużo nie jeżdżą :3 Link do komentarza
Sowenia Napisano Marzec 30, 2015 Share Napisano Marzec 30, 2015 Mam nadzieję, że nie słyszysz ich z tego powodu, że dużo ich nie jeździ ^^ Ale powiem ci, że też mieszkam niedaleko szpitala. Może i nie pod samym szpitalem, ale na tyle blisko by słyszeć pędzące karetki. I owszem, słychać je, tyle, że po latach mieszkania tutaj już nie zwracam na to uwagi. Link do komentarza
Velvie Napisano Marzec 30, 2015 Share Napisano Marzec 30, 2015 Ja mieszkam na poddaszu (w penthousie ) w warszawskim bloku. Mam fajne widoki na centrum miasta, jak jest dobra przejrzystość powietrza, to wszystko widać jak na dłoni Za to jest głośno ^~^ Link do komentarza
Sowenia Napisano Marzec 30, 2015 Share Napisano Marzec 30, 2015 I tak ja mam najlepszy widok z okna. Widzę coś a'la miejski ogródeczek i drugi blok Link do komentarza
Syrth Napisano Marzec 30, 2015 Share Napisano Marzec 30, 2015 A ja w centrum, ale tak z boku, jakkolwiek to brzmi w każdym razie, u mnie jest cicho. Dopóki studentom nie zechce się drzeć bez powodu i biegać po klatce jak stado baranów Link do komentarza
ApulJack Napisano Marzec 30, 2015 Share Napisano Marzec 30, 2015 Co do widoków to niechce mi sie opisywać więc paczcie :3 Pustynia xd (narazie) Link do komentarza
Spinwide Napisano Marzec 30, 2015 Share Napisano Marzec 30, 2015 Zabawne jak tutaj działają rozmowy. Jest jeden temat na który rozmawia x osób-> Pojawia się osoba Y której dany temat nie interesuje/ nie rozumie go/ nie chciało jej się czytać poprzednich postów-> Osoba Y "tak btw." zarzuca temat który ją interesuje-> Temat wcześniejszy porzucony, rozpoczęty temat osoby Y O ile dobrze załapałem to mówimy o widoku z okien. Ja mieszkam w bloku i mam majestatyczny widok na jedną z najczęściej uczęszczanych ulic w mieście, kilka kolejnych bloków i zapijaczonych kolegów ojca. Wasze plaże, place zabaw, penthałsy i inne bzdety wymiękają przy 50 letnim panu Mirku który o 3:00 próbuje odwalać brekdensy. Link do komentarza
Syrth Napisano Marzec 30, 2015 Share Napisano Marzec 30, 2015 Ja dzisiaj miałam super widok na latające kosze. Jeden z koszy wjechał w maskę jadącego samochodu, a drugi ewidentnie rozbił innemu autu lusterko Link do komentarza
Sowenia Napisano Marzec 30, 2015 Share Napisano Marzec 30, 2015 Swoją drogą dzisiaj byłą szalona pogoda. Wiało mocno, deszcz padał co chwilę, a jak nie padał to świeciło sobie radośnie słońce. Raz nawet sypnęło solidnie gradem Widać, że prawie kwiecień. Link do komentarza
ApulJack Napisano Marzec 30, 2015 Share Napisano Marzec 30, 2015 @up u mnie pogoda dokładnie to samo :3 Zabawne jak tutaj działają rozmowy. Jest jeden temat na który rozmawia x osób-> Pojawia się osoba Y której dany temat nie interesuje/ nie rozumie go/ nie chciało jej się czytać poprzednich postów-> Osoba Y "tak btw." zarzuca temat który ją interesuje-> Temat wcześniejszy porzucony, rozpoczęty temat osoby Y Łel dokładnie tak działa każda rozmowa. Spróbuj zwrócić kiedyś uwage na to jak bedzie przechodzić twoja rozmowa z kimś. Ja zauważyłem że nie zaczynamy rozmowy na temat bo poprostu wpadł do głowy ale musiał być jakiś powód który nasunoł nam ten temat. Np raz jechałem z ojcem i zauważyłem gościa co przeczesywał pole wykrywaczem metalu no i po tym zaczeła sie rozmowa jakie to rzeczy można znaleść i wgl i wgl. Tak więc rozmowy tutaj nie różnią sie w ogóle od tych że tak to nazwe "na zewnątrz" Link do komentarza
Syrth Napisano Marzec 30, 2015 Share Napisano Marzec 30, 2015 Może niektórzy nie mają szansy porozmawiać na żywo xD Link do komentarza
Celly Napisano Marzec 30, 2015 Share Napisano Marzec 30, 2015 A i skoro pan wyżej się upomniał: A tak w ogóle, to zaśpiewałam dzisiaj i pani mnie wzięła do chóru :3 Będą darła ryja na jutrzejszym apelu myślałam, że jestem słabiuteńka, a tu się dostałam a inni nie Ano, pogoda bardzo ładna, choć nieco zimno. Jak byłam w szkole zapowiadało się na burzę, ale ostatecznie nie było, tak samo jak gradu Link do komentarza
Recommended Posts