Lucjan Napisano Listopad 14, 2018 Share Napisano Listopad 14, 2018 Szanuję Trójmiasto ale to wygrało XD 4 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lucjan Napisano Listopad 16, 2018 Share Napisano Listopad 16, 2018 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BiP Napisano Listopad 25, 2018 Share Napisano Listopad 25, 2018 Spoiler 2 2 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
turbo638 Napisano Listopad 28, 2018 Share Napisano Listopad 28, 2018 Jedzie blondynka na motorze, zatrzymuje ją policjant. Pyta: - Dlaczego pani nie ma kasku tylko czapkę? - No bo wie pan jak kask zrzuciłam z 10 piętra to się stłukł a czapka nie. Pułkownik do majora: Jutro o 9:00 nastąpi zaćmienie Słońca, co nie zdarza się każdego dnia. Niech wszyscy żołnierze wyjdą na plac ćwiczeń, będę im udzielał wyjaśnień. W razie deszczu, ponieważ i tak nic nie będzie widać, proszę zebrać ludzi w sali gimnastycznej. Major do kapitana: Na rozkaz pułkownika jutro o godzinie 9:00 rano odbędzie się uroczyste zaćmienie Słońca. Jeśli zajdzie konieczność deszczu, pan pułkownik wyda w sali gimnastycznej oddzielny rozkaz, co nie zdarza się każdego dnia. Kapitan do porucznika: Na rozkaz pułkownika jutro o 9:00 nastąpi zaćmienie Słońca. W razie deszczu zaćmienie odbędzie się w sali gimnastycznej, co nie zdarza się każdego dnia. Porucznik do sierżanta: Jutro o 9:00 pułkownik zaćmi Słonce na sali gimnastycznej, co nie zdarza się każdego dnia. Sierżant do kaprala: Jutro o 9:00 nastąpi zaćmienie pułkownika z powodu Słońca. Jeżeli na sali gimnastycznej będzie padał deszcz, co nie zdarza się każdego dnia, zebrać wszystkich na plac ćwiczeń. Dwaj szeregowi pomiędzy sobą: Zdaje się, ze jutro będzie padał deszcz. Słonce zaćmi pułkownika na sali gimnastycznej. Nie wiadomo dlaczego nie zdarza się to każdego dnia... Spoiler Za wieczną noc !!! Za prawdziwą królową Equestrii !!! 1 3 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lucjan Napisano Listopad 28, 2018 Share Napisano Listopad 28, 2018 2 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cipher 618 Napisano Grudzień 1, 2018 Share Napisano Grudzień 1, 2018 Uwaga! Dowcip dość "dorosły". Spoiler Przychodzi Arab do mechanika i ciągnie za sobą wielbłąda. Mechanik zdziwiony: - Pomóc w czymś? - Panie, ratuj. Wielbłąd mi nie chce biegać. A jak już idzie, to wlecze się jak muł. - Ale ja jestem mechanikiem. Nie lepiej iść do weterynarza? - Byłem u wszystkich i nic! Panie, płacę każdą cenę, tylko zachęć go pan do biegania. Mechanik pomyślał, rozejrzał się wokół i powiedział: - Dawaj go na kanał Arab zaprowadził wielbłąda, a mechanik wszedł pod niego, wziął dwie cegły i z całej siły zmiażdżył wielbłądowi jaja. Zwierzak wystrzelił jak z procy i biegł rycząc z bólu. - Patrz pan jak zapier#ala! - Tylko jak ja go teraz dogonię? - No jak, właź na kanał 1 4 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
turbo638 Napisano Grudzień 2, 2018 Share Napisano Grudzień 2, 2018 Idą święta i czas na prezenty... Spoiler Ja bym chciał pomarańczowego 4 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lucjan Napisano Grudzień 2, 2018 Share Napisano Grudzień 2, 2018 3 1 2 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rapid Napisano Grudzień 8, 2018 Share Napisano Grudzień 8, 2018 Spoiler 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BiP Napisano Grudzień 9, 2018 Share Napisano Grudzień 9, 2018 Spoiler 2 1 3 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BiP Napisano Grudzień 12, 2018 Share Napisano Grudzień 12, 2018 Spoiler 8 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SwinkiPinki Napisano Grudzień 13, 2018 Share Napisano Grudzień 13, 2018 Spoiler 1 2 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BiP Napisano Grudzień 16, 2018 Share Napisano Grudzień 16, 2018 "Wiedźmin 4" pierwszy screen Spoiler "Monster hunter world" Spoiler 2 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BiP Napisano Grudzień 21, 2018 Share Napisano Grudzień 21, 2018 Spoiler Spoiler 3 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Poszukiwacz15 Napisano Grudzień 21, 2018 Share Napisano Grudzień 21, 2018 Spoiler 1 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Poszukiwacz15 Napisano Grudzień 22, 2018 Share Napisano Grudzień 22, 2018 Spoiler 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cipher 618 Napisano Grudzień 24, 2018 Share Napisano Grudzień 24, 2018 Wyobraźcie sobie Wigilię u wyjątkowej rodziny. Tato i syn seplenią, mama nie wymawia "r", a dwie córki się jąkają... W pewnym momencie wszyscy zaczynają śpiewać "Przybieżeli do Betlejem...". A teraz spróbujcie to sobie "od-wyobrazić" 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BiP Napisano Grudzień 27, 2018 Share Napisano Grudzień 27, 2018 Spoiler Spoiler 2 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cheerful Sparkle Napisano Grudzień 27, 2018 Share Napisano Grudzień 27, 2018 Gdzieś, kiedyś na forum o opiece nad zwierzętami przeczytałem taką oto anegdotkę wziętą z życia: Kolega spotkał kolegę, ale widział, że jest coś nie w sosie, więc pyta: - co ty taki zdenerwowany idziesz? Spoiler - a bo kupiłem chomikowi żarcie, a tymczasem TEN SK****SYN ZDECHŁ! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Killer Poke Napisano Grudzień 28, 2018 Share Napisano Grudzień 28, 2018 Spoiler 5 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BiP Napisano Grudzień 31, 2018 Share Napisano Grudzień 31, 2018 Spoiler 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cipher 618 Napisano Styczeń 2, 2019 Share Napisano Styczeń 2, 2019 Zobaczyłem pytanie na FB i postanowiłem na nie odpowiedzieć... Spoiler 3 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cipher 618 Napisano Styczeń 4, 2019 Share Napisano Styczeń 4, 2019 Uwaga, ten suchar jest tak twardy, że nawet Chuck Norris połamie na nim zęby. Coś dla fanów Splatoon 2. Dlaczego Inkling przestępca nie trafił do więzienia? Spoiler Ponieważ sprawa została zaTUSZowana 2 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
D.E.F.S Napisano Styczeń 7, 2019 Share Napisano Styczeń 7, 2019 1 2 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Starlight Sparkle Napisano Styczeń 9, 2019 Share Napisano Styczeń 9, 2019 Spoiler W lesie wybucha wojna. Ogłaszają mobilizację. Niedźwiedź i zając, najlepsi kumple idą się stawić na komisję wojskową. Siadają razem na korytarzu, kolejni rekruci są przydzielani do odpowiednich jednostek. Nadeszła pora na niedźwiedzia. Po wejściu do pokoju generał pokazuje mu zdjęcie samolotu: - Niedźwiedź, wiesz co to jest? - Nie mam pojęcia, nigdy czegoś takiego nie widziałem. Na następnym zdjęciu widnieje czołg: - A to, wiesz co to? - Eee no to jest czołg. - Wspaniale, a umiesz go obsłużyć? - Niestety nie. Wojskowy otwiera szafkę stojąca obok i wyjmuje karabin. - A co powiesz mi o tym? - AK 47, kaliber 7.62mm, szybkostrzelność teoretyczna. - Dobrze, wystarczy, do piechoty. Niedźwiedź wychodzi z pokoju, podbiega do niego zając: - I jak było? - Jestem w piechocie. Słuchaj na początku pokażą ci zdjęcia jakiegoś sprzętu. Mów , że nie wiesz co to jest. Na koniec wyjmą z jedynej tam stojącej szafy karabin. Powiedz, że umiesz z niego strzelać i będziemy razem w piechocie. Przychodzi kolej zająca. Zdjęcie samolotu: - Wiesz co to jest? - Nie mam pojęcia. Zdjęcie czołgu: - A to? - Też nie. Zdenerwowany generał krzyczy: - To co ty do cholery wiesz?! - Wiem, że w szafie trzymacie kałacha. - Dobrze zając, do wywiadu 5 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts
Chcesz dodać odpowiedź ? Zaloguj się lub zarejestruj nowe konto.
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto, to bardzo łatwy proces!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się