BiP Napisano Styczeń 5, 2016 Share Napisano Styczeń 5, 2016 2 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
turbo638 Napisano Styczeń 6, 2016 Share Napisano Styczeń 6, 2016 Już nie chcę jechać do Szczecina Spoiler 4 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Burry Napisano Styczeń 7, 2016 Share Napisano Styczeń 7, 2016 Starożytny Egipt.Wchodzi gość do knajpy i pyta:– Można zarezerwować na wieczór stolik na cztery osoby na nazwisko Sakrahotep?– Może pan przeliterować?– Ptaszek, dwa trójkąty, falista linia, słońce, znów ptaszek, psi łeb, skarabeusz. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
turbo638 Napisano Styczeń 8, 2016 Share Napisano Styczeń 8, 2016 Coś o jedzeniu Spoiler I taki wojskowy suchar Spoiler 2 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dashidania Napisano Styczeń 9, 2016 Share Napisano Styczeń 9, 2016 (edytowany) Dlaczego koszykarze piją dużo wody gazowanej? By im się lepiej odbijało ps 31.10.2011 at 21:45 Waryate napisał: ziomisz. Mega fajne powiedzonko @Waryate i jeszcze to znam: Co mówi japoniec gdy widzi szybę? Toshiba. Edytowano Styczeń 9, 2016 przez Dashidania Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
WhiteHood Napisano Styczeń 11, 2016 Share Napisano Styczeń 11, 2016 Wprowadzenie do obiegu pieniądza fiducjarnego jest zbawienne w skutkach dla gospodarki. Spoiler Przepraszam, prawie posikałem się ze śmiechu. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Świeży rekrut Napisano Styczeń 13, 2016 Share Napisano Styczeń 13, 2016 Powiedziałbym kawał o Żydach, ale na pewno bym go spalił. Więc wpadł gość do kanału i koniec kawału. Jarałbym się jak Berlin, mówiąc o niemieckich emigrantach zarobkowych. Załamałbym się w sobie, pędząc hulajnogą po cienkim lodzie. A na koniec zawieruchy spytam gdzie są moje buty. Kończąc sytuację, skaczę z dachu, nie będąc przez policję zatrzymanym. A po co pedofil kupuje kurtki zimowe? . . . Bo są nieletnie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FireflyPL Napisano Styczeń 13, 2016 Share Napisano Styczeń 13, 2016 Wiecie co łączy niemieckie dziewczyny i słońce? - - - - Na jedno i drugie nie da się patrzeć! 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BiP Napisano Styczeń 14, 2016 Share Napisano Styczeń 14, 2016 Spoiler Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BiP Napisano Styczeń 15, 2016 Share Napisano Styczeń 15, 2016 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
turbo638 Napisano Styczeń 15, 2016 Share Napisano Styczeń 15, 2016 Coś o facetach i o wagach Spoiler Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Yagso Napisano Styczeń 17, 2016 Share Napisano Styczeń 17, 2016 Jak nazywają się żydzi wbici w ziemię przed domem? . . . . . . Żydopłot 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BiP Napisano Styczeń 17, 2016 Share Napisano Styczeń 17, 2016 2 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BiP Napisano Styczeń 18, 2016 Share Napisano Styczeń 18, 2016 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
coffeInka Napisano Styczeń 19, 2016 Share Napisano Styczeń 19, 2016 @BiP Tylko nie zapomnij popić Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BiP Napisano Styczeń 19, 2016 Share Napisano Styczeń 19, 2016 15 minut temu WildyRock napisał: @BiP Tylko nie zapomnij popić Co popić? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
coffeInka Napisano Styczeń 19, 2016 Share Napisano Styczeń 19, 2016 Suchara, bo zaschnie w przełyku Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BiP Napisano Styczeń 19, 2016 Share Napisano Styczeń 19, 2016 Tego suchara nie dam rady... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
coffeInka Napisano Styczeń 19, 2016 Share Napisano Styczeń 19, 2016 Zbyt suchy ? Przychodzi maciek pod dom Jarka, i mówi; -dzień dobry, ją do Jarka -a ją kombajn Zalecane 2 litry mineralki Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
turbo638 Napisano Styczeń 25, 2016 Share Napisano Styczeń 25, 2016 Jak dobrze zarobić i zdobyć dziewczynę Spoiler 3 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Smutny Napisano Styczeń 25, 2016 Share Napisano Styczeń 25, 2016 Jak narkoman jeździ na nartach ? Na kreskę 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Maniek Napisano Styczeń 26, 2016 Share Napisano Styczeń 26, 2016 (edytowany) Znalazłem suchar roku : Spoiler Edytowano Styczeń 26, 2016 przez Maniek Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
coffeInka Napisano Styczeń 26, 2016 Share Napisano Styczeń 26, 2016 Wysuszyłeś ocean spokojny. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Maniek Napisano Styczeń 26, 2016 Share Napisano Styczeń 26, 2016 Wiem, wysoko podniosłem poprzeczkę w żenującym humorze znalezionym w internecie Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
coffeInka Napisano Styczeń 26, 2016 Share Napisano Styczeń 26, 2016 Mi udało się tylko wysuszyć Bałtyk, i to jeden raz XD Masłolot powiedział wtedy, że utworzyłam granicę że Szwecją... To teraz ja. Margaryna na metalu, bo marchew. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts
Chcesz dodać odpowiedź ? Zaloguj się lub zarejestruj nowe konto.
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto, to bardzo łatwy proces!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się