Neiter Napisano Grudzień 11, 2011 Share Napisano Grudzień 11, 2011 Lol, ciekawe jak będzie wyglądał 5 sezon xD Malutkie biało-fioletowe smoczątka, które są jednocześnie unicornami ;o Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Spoiler Cat Napisano Grudzień 11, 2011 Share Napisano Grudzień 11, 2011 tak a w końcu polecą małe tęczowo-fioletowe alicorny... z domieszką jabłka i różu... Neiter narazie nie ma co gdybać o piątym sezonie bo dopiero 3 jest w fazie produkcji... a nie jesteśmy nawet w połowie drugiego... mniejsza o to. spike the greedo, mam wrażenie, że ten fire ruby był w rzeczywistości kamieniem filozoficznym z universum FMA zrobionym z niewinnych pacjentów doktora pedohora Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Neiter Napisano Grudzień 11, 2011 Share Napisano Grudzień 11, 2011 Oj tam oj tam, tylko żartuje xD Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Spoiler Cat Napisano Grudzień 11, 2011 Share Napisano Grudzień 11, 2011 a ja bym się w sumie nie zdziwił... drugi sezon troszkę był dla starszych fanów, i nie byłoby w tym nic dziwnego, gdyby przez 3/4 sezon któraś z mane6 była pregnant Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Aziz Napisano Grudzień 11, 2011 Share Napisano Grudzień 11, 2011 Ale rozkminy Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Niklas Napisano Grudzień 11, 2011 Share Napisano Grudzień 11, 2011 PL http-~~-//www.youtube.com/watch?v=tFvTq9YsVcE Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cookie Pie Napisano Grudzień 11, 2011 Share Napisano Grudzień 11, 2011 mam wrażenie, że ten fire ruby był w rzeczywistości kamieniem filozoficznym z universum FMA zrobionym z niewinnych pacjentów doktora pedohora Twi jako Edward, a Spike jako Alphonse i poszukiwania jego prawdziwego ciała ^^. Odcinek zacny, a Hulk Spike zmiata system. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Vermik Napisano Grudzień 11, 2011 Share Napisano Grudzień 11, 2011 Co do tych pomysłów na temat ciąży jednej z mane6... Ja bym został hejterem mlp, gdyby coś takiego się stało. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tarreth Napisano Grudzień 11, 2011 Share Napisano Grudzień 11, 2011 Ależ przecież nic takiego nie ma prawa się stać... I wszyscy dobrze o tym wiemy, to po co poruszać ten temat? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lukiner Napisano Grudzień 11, 2011 Autor Share Napisano Grudzień 11, 2011 mam wrażenie, że ten fire ruby był w rzeczywistości kamieniem filozoficznym z universum FMA zrobionym z niewinnych pacjentów doktora pedohora ten fire ruby to ten sam który był pokazany w 1 generacji MLP. Wczoraj gdzieś widziałem meme o tym. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Spoiler Cat Napisano Grudzień 11, 2011 Share Napisano Grudzień 11, 2011 ale moja teoria jakoś jest Imo milsza niż pierwsza generacja my little pony... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lukiner Napisano Grudzień 11, 2011 Autor Share Napisano Grudzień 11, 2011 no i znalazłem: Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Spoiler Cat Napisano Grudzień 11, 2011 Share Napisano Grudzień 11, 2011 to nie ten sam ten z FIM ma ine wykończenie i kreskę (łudzę się, że to jednak inne kamienie...) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lukiner Napisano Grudzień 11, 2011 Autor Share Napisano Grudzień 11, 2011 G1 jest z 1986 roku więc nie licz na to że będą wyglądać tak samo ;p miło ze strony studia B że zrobili kolejny ukłon w stronę pierwowzoru MLP. WAIT WAIT 1986 ROK! HOLY SHIT KUCE SĄ STARSZE ODE MNIE :O Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Artafraates Napisano Grudzień 11, 2011 Share Napisano Grudzień 11, 2011 Swoją drogą szlif obu kamieni jest różny, ten z G1 składa się z samych trójkątów, a nasz obecny ma bardziej zróżnicowane kształty. Jednak nie wierzę by podobieństwo obu klejnotów było przypadkiem. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Spoiler Cat Napisano Grudzień 11, 2011 Share Napisano Grudzień 11, 2011 oba są kamieniami filozoficznymi zrobionymi przez 2k letniego ojca braci elric... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Applejuice Napisano Grudzień 11, 2011 Share Napisano Grudzień 11, 2011 OMG Pamiętam ten ognisty rubin ze starej wersji MLP - kucyki leciały kiedyś na dobranockę, bardzo je lubiłam. No i kojarzę ten klejnot, ale nie potrafię powiedzieć do czego mógłby służyć lub po co poszły go szukać. Co do odcinka - jeden z lepszych odcinków drugiego sezonu. Warto było poczekać :3 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Flutteryay Napisano Grudzień 12, 2011 Share Napisano Grudzień 12, 2011 Aż mi sie udało polubić Applejack przez tą scenę *serious face* Twilight... Bring me mah rope. Co do całego odcinka: HNNNNNNNNNNG! EPICEPICEPICEPICEPICEPIC! Wzruszyło mnie kiedy Rarity pocieszała Spike i mówiła że jest z niego dumna :> Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
vilgefortz Napisano Grudzień 12, 2011 Share Napisano Grudzień 12, 2011 Dla mnie to był najlepszy odcinek MLP ever :3 Uwielbiam Rarity i mam nadzieję że jeszcze rozwiną ten "miłosny wątek" Choć zajście w ciążę odpada. Smok + kucyk = ?. Formy Spike'a świetne... no może oprócz drugiej. Tylko mnie zastanawia jak może istnieć smok bez skrzydeł ? No i jeszcze wąsy AJ ^^ Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
El Martinez Napisano Grudzień 15, 2011 Share Napisano Grudzień 15, 2011 Napisy PL Octopusa: http://www.youtube.com/watch?v=1BjAq8EtFOU&feature=g-all-a&list=PL9648A9C00F4E8A4C&context=G18704FAAAAAAAAEAA Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Neiter Napisano Grudzień 16, 2011 Share Napisano Grudzień 16, 2011 Rarity jest nawet niezłym trollem Poruszona hojnością Spike'a zrób dla wszystkich przyjaciółek nowe stroje. Oczywiście chodzi tylko o Fluttershy, Applejack, Pinkie Pie, Twilight Sparkle oraz Rainbow Dash. Pomiń Spike'a. Nie zważaj na to, że są jego urodziny. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BiP Napisano Październik 12, 2012 Share Napisano Październik 12, 2012 no ten odcinek jest bardzo fajny , wszystko się zmienia od tego odcinka . na początku ja Spike daję klejnot Rarity , to naprawdę tak zadowolonej jeszcze jej nie widziałem i jeszcze nawet całuje Spike , co też jest nowością . następnie jak Spike , zaczyna się zmieniać , też bardzo super to wyglądało , jedynie do czego muszę się przyczepić , to zakończenie , które było moim zdaniem wymuszone i nachalne , bo odcinek się kończy . ja pociągnąłbym tą fabułę na np 2 odcinki i w następnym jak np Spike ucieka z miasta pozostałe many 6 go gonią i próbują go odmienić i ściągnąć z powrotem do miasta . a nie nagła zmiana bo popatrzył na Rarity i wszystkie te zniszczenia , które zdążył narobić , nikogo to nie ruszało , ani nic . ale jednak na plus jest jednak to , że w końcu wyznał jej co do niej czuje i od tego odcinka zmieniają się relacje między nimi , co widać chociażby w odcinku z tą smoczą wyprawą Spike . Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nogalik Napisano Listopad 2, 2012 Share Napisano Listopad 2, 2012 Big Spike. xD Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Talar Napisano Listopad 10, 2012 Share Napisano Listopad 10, 2012 Nie wiem dlaczego, ale dla mnie ten odcinek był bardzo dziwny, taki jakiś inny. Plusy: -Wielki Spike. To jak on to wszystko kradł i jak rósł było fenomenalne. A ta ostatnia faza to było coś ala Godzilli. -Tak właściwie to Spike to nie tylko Godzilla, ale też i King Kong, bo porwał Rarity. -Zecora, znowu YAY -Moment z płaczącą Rarity podczas spadania. Aż mi eeeee coś do oka wpadło. -Dość duża ilość fajnych momentów: ~Portal Spike. ~Prezent od Twilight. ~Derpy w studni. ~"Spike chce!" :O ~Wizyta u lekarza, zwłaszcza ta mina, gdy Spike mu przypalił włosy. ~AJ z liścio-wąsami. ~Sposób, w jakim Twilight i AJ się związały. ~Pinkie niedowierzająca, że Spike zniszczył jej dom. I ta mina XD ~Włącza się jakiś alarm, jak podczas prób nuklearnych. WTF Ponyville to jakiś poligon nuklearny czy co? To naprawde staje się podobne do Fallouta. I tak po chwili Spike wyrywa go z ziemi. LOL Minusy: hmmmmm chyba nie ma Ocena:8/10 Odcinek bardzo dziwny, ale też bardzo fajny. Ten Wielki Spike był świetny. Godzilla + King Kong = Big Spike Ukradł globus, miskę z cukierkami, praktycznie cały dom Zecory, jabłka, liście, jakiś wóz, Rarity, ciastka..... Nawet zbiornik na wodę :O. Jakoś teraz wszystkie odcinki mają 8/10. To chyba dobrze. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Aretra Napisano Grudzień 24, 2012 Share Napisano Grudzień 24, 2012 Odcinek mi się bardzo spodobał.. 8/10^^ Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts
Chcesz dodać odpowiedź ? Zaloguj się lub zarejestruj nowe konto.
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto, to bardzo łatwy proces!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się