DiscorsBass Napisano Październik 7, 2012 Share Napisano Październik 7, 2012 Hmm... odrobię pusto tu na razie, ale cóż, mam nadzieję, że z czasem się to zmieni... na pewno się zmieni... No, a skoro mamy zakładać tematy, to może ja zacznę od takiego obowiązkowego wg mnie, znaczy zbioru wszystkich artów, grafik, animacji i obrazków na temat naszej Pinkameny - no, galerii jednym słowem No, niestety gore tu nie można wrzucać, ale sądzę, że mimo to nie będzie problemu ze znalezieniem jakichś przejawów twórczości, w której główną rolę gra alter ego naszej Pinkie ;] Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Suchy2601 Napisano Październik 7, 2012 Share Napisano Październik 7, 2012 (edytowany) Jak dla mnie to najlepsza animacja i ogólnie art z Pinkameną (z tych dozwolonych na forum rzecz jasna) Edytowano Maj 17, 2014 przez GoForGold Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krulig Napisano Październik 7, 2012 Share Napisano Październik 7, 2012 Mój net się muli,że nie wiem,więc dam tylko dwa arty Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Suchy2601 Napisano Październik 7, 2012 Share Napisano Październik 7, 2012 Może r to nie jest art, ale ogólnie cosplay ładny :3 Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gypsy Napisano Październik 7, 2012 Share Napisano Październik 7, 2012 Przerażająco ładny tak to jest jak się farbą do włosów oblewa całą twarz Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RedSky Napisano Październik 7, 2012 Share Napisano Październik 7, 2012 (edytowany) Edytowano Maj 17, 2014 przez GoForGold Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DiscorsBass Napisano Październik 8, 2012 Autor Share Napisano Październik 8, 2012 Rany, wszelkie grafiki naprawdę genialne, aż nie wiem, co powiedzieć... Domine, widzę, że znalazłeś mój nowy awatar (w senie przyszły), tylko czemu w takim małym formacie? http://i.imgur.com/tu0md.jpg <-- to jet format ;] Jeszcze w międzyczasie natknąłem się na inny obrazek, który też jako awatar sprawdziłby się w 120%: ...no, czyż nie jest on uroczy...? ^^ Ech... tego jest naprawdę za dużo, aby ogarnąć to w jedną noc, a że jeszcze będę musiał iść spać dzisiaj, to póki co na tym poprzestanę... i od razu spytam, od jakiej ilości krwi mamy do czynienia z gorem? Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wiej007 Napisano Październik 8, 2012 Share Napisano Październik 8, 2012 A ja może dam może tribute które zrobiłem Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ATIMKOS Napisano Październik 8, 2012 Share Napisano Październik 8, 2012 A taki tam mój screen z Gmod 13 http://cloud.steampowered.com/ugc/1135159931895606057/BB289C18B13C8FF276ED24E5D2E44A0E86FBC359/ Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sosia Napisano Październik 8, 2012 Share Napisano Październik 8, 2012 Widzę w tym epickim utworze swoją sygnę . No to porcja obrazków ode mnie. Kilka starych i kilka nowych. http://t2.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcQLCOL1LtpPTgCKzYjsoLW_oyWwsg9wzeUVDyrJzdUj8Kdwjf3xJwBJCe-xkA http://t1.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcS_nRSLF0KbEkiDBM_Md-icaLfZYs0-__Y3ghQVvPjG9DKqhk_x5TYOR20n Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DiscorsBass Napisano Październik 9, 2012 Autor Share Napisano Październik 9, 2012 Wszystkie prace świetne! A teraz kolejna porcja ode mnie, wprost z dA ^^ Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mellie Napisano Październik 10, 2012 Share Napisano Październik 10, 2012 Mój ulubiony art. :3 Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shantee Napisano Październik 10, 2012 Share Napisano Październik 10, 2012 Ja znalazłam to: Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DiscorsBass Napisano Październik 11, 2012 Autor Share Napisano Październik 11, 2012 Hmm... uśmiechnięta Pinkamena z rozwianą grzywą? Kojarzy się mi to z pewną antropomorfizacją, a dokładniej: lub wersja w polach... pszenicy? Nie wiem, albo innego zboża... http://fc05.deviantart.net/fs71/f/2012/269/4/5/in_the_fields_by_deathnyan-d5fy6yz.png -- No, to ja wrzucę jeszcze parę ładnych humanizacji oprócz tego... ta ostatnia to moja ulubiona tak nawiasem... PS: Shantee, widzę, iż użyczyłaś sobie tego uroczego awatara, który wrzuciłem wcześniej w tym temacie... Jako awatar wygląda, tak jak sądziłem, po prostu przecudownie... Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sosia Napisano Październik 11, 2012 Share Napisano Październik 11, 2012 I jeszcze ja. Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RedSky Napisano Październik 11, 2012 Share Napisano Październik 11, 2012 Oceńcie te: Tu przeszedł mi dreszcz po plecach. Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DiscorsBass Napisano Październik 12, 2012 Autor Share Napisano Październik 12, 2012 Tę Pinkie z kokardą skądś kojarzę, ale za nic nie mogę sobie przypomnieć skąd... hmm... A w tym arcie z Fluttershy, fajnie kolory są dobrane, gdzieś widziałem nawet podobny z tymi dwiema klaczami Haha, generalnie antropomorfizacje z natury są przynajmniej odrobinę creepy, ale ta jest szczególnie niepokojąca, aż się prosi, by ją przerobić na jakiegoś jeszcze bardziej disturbing gifa... Tym razem nieco skromniej ode mnie, bo tylko jeden art, ale wcale nie mniej uroczy, co to to nie... Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DiscorsBass Napisano Październik 18, 2012 Autor Share Napisano Październik 18, 2012 Ej! Co to za zastój temacie? Myślicie, że już zasoby artów w internecie się wyczerpały? Baaardzo śmieszne... Tak, ten art jest tu jak najbardziej na miejscu ^^ a i poza tym świetny jako awatar, w sam raz dla mnie... ^^ Humanizacja z Silent Ponyville... ładna, przydałoby się więcej takich ^^ Nie wiem, ale mnie się podoba... o.0 I na koniec, Pinkie w doborowym towarzystwie... bardzo doborowym... serio, nie każdy takie docenić potrafi... To by było na tyle w tym poście, aby za bardzo nie obciążać komputerów Oczywiście postaram się niedługo wrzucić kolejną porcję prac poświęconych Pinkamenie, ale mam nadzieję, że nie będę musiał uzupełniać kolekcji jej artów sam, heh, czyż nie tak...? Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lurasidone Napisano Październik 18, 2012 Share Napisano Październik 18, 2012 Z chęcią pomogę. Ładne... Takie trochę żarówiaste te kolory. Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RedSky Napisano Październik 18, 2012 Share Napisano Październik 18, 2012 (edytowany) Kilka nowych Ten jest super: Edytowano Maj 17, 2014 przez GoForGold Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Chief Napisano Październik 19, 2012 Share Napisano Październik 19, 2012 Krótka animacja wycięta z http://www.youtube.com/watch?v=f0xXDlsoZIc. Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DiscorsBass Napisano Październik 19, 2012 Autor Share Napisano Październik 19, 2012 Wow, no... te są naprawdę niezłe, zwłaszcza mnie się spodobał ten z różą na sznurku, chociaż nie do końca wiem, co autor miał na myśli... przynęta? xD hmm... a ta animacja jest genialna! Zresztą jak cały filmik, warto było czekać, ktoś się naprawdę napracował ^^ Zaś Pinkie szyjąca sobie szmaciankę w tym jaskrawym oświetleniu jest... no, urocza i jeszcze cała kolorystyka arta nadaje mu specyficznego klimatu... No ładnie idzie nam gromadzenie tej kolekcji, być może do przyszłych świąt uda się zgromadzić wszystkie arty! Oczywiście, jeśli w międzyczasie nie powstaną nowe... no co, szczerze mówiąc, nie liczę x] -- A tu pod spojlerem obrazek, pod spojlerem, bo jest trochę grimdark, ale tylko trochę! Zastrzeżenia poniżej... Every anthro is a little bit creepy... chyba nie ma od tej reguły wyjątków ...i nie to nie krew, to tylko włosy... Hm no krwi nie ma ale lepiej aby takich obrazków jednak nie było ~Domine Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kobayashi Napisano Październik 24, 2012 Share Napisano Październik 24, 2012 (edytowany) A co mi tam, też podzielę się tym co znalazłem ^^ Mam nadzieję, że crossovery też się liczą No i na koniec jeszcze tapeta (spoiler z powodu rozmiaru ) Edytowano Maj 17, 2014 przez GoForGold Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DiscorsBass Napisano Październik 24, 2012 Autor Share Napisano Październik 24, 2012 Nie przepadam za crossoverami, ale tak, one też do tego tematu pasują... i co my tu jeszcze mamy? Kontrowersje, tak? Heh, faktycznie, nie wiedzieć czemu tematy religijne uchodzą za kontrowersyjne, ale alegoria fajna... i trafna... Skoro już mowa o religii, to ta Pinkie z trzema parami skrzydeł śmiało może robić za jakiegoś krwawego serafina ^^ Ten ostatni art jest o tyle ciekawy, że o ile już nieraz spotkałem się z cosplayem, Pinkameny, to tego typu foto-manipulację widzę po raz pierwszy, a prezentuje się interesująco, muszę przyznać... ;] Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RedSky Napisano Październik 24, 2012 Share Napisano Październik 24, 2012 (edytowany) Serafin jest piękny. Balansując na krwawej granicy gore wrzucam to; Oj, takie balansowanie może być niebezpieczne... Nie nie przekraczam jej. Owszem, właśnie przekroczyłeś. A tu z kolei mamy przepiękny grimdark https://encrypted-tbn3.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcQUP8qbnP8eNSRZEr7sFjgNhfCln8Duhk4LkPeoQfNCGCT5RX1yjQhttps://encrypted-tbn2.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcRjsyrw6SKlE1w5MG4fleytQfymH-Ll-V253NqwVCVazrutFfT9jwhttps://encrypted-tbn0.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcS34Et7Z5DK1UZM1NqmMcCkLSteu33InvUS1gYbqTJPaSM-IWZgoQ Cóż... trzy obrazki łamiące regulamin... Stos ~Keola Edytowano Maj 17, 2014 przez GoForGold Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts