Nightmare Napisano Luty 1, 2013 Share Napisano Luty 1, 2013 o mnie nikt nie wie, że ja Pegasis Na jakiej ulicy spotkanie? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
NightfallHeart Napisano Luty 1, 2013 Share Napisano Luty 1, 2013 Nightmare, spotykamy się przed wyjściem ze stacji metro centrum. Jeśli potrzebujesz aby cię odebrać z jakiegoś konkretnego miejsca, bo nie wiesz jak dojechać to służę pomocą. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Luty 1, 2013 Share Napisano Luty 1, 2013 Zaraz... Dobra mapka? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Linds Napisano Luty 1, 2013 Share Napisano Luty 1, 2013 Mapka bardzo dobra. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
NightfallHeart Napisano Luty 1, 2013 Share Napisano Luty 1, 2013 Tak, to jest dokładnie to miejsce. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Luty 1, 2013 Share Napisano Luty 1, 2013 Google Maps a... można na lodowisko bez opiekuna? rodzinka nie może... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
NightfallHeart Napisano Luty 1, 2013 Share Napisano Luty 1, 2013 Hmmm... raczej można, przynajmniej ja w twoim wieku chodziłem ze znajomymi sam. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Plothorse Napisano Luty 1, 2013 Share Napisano Luty 1, 2013 Drodzy Bronies&Pegasis Co prawda nie otrzymałem zgody na pójście na ponymeeta, ale udało mi się ją uzyskać w sprawie jazdy na łyżwach. Jeśli by tak udało się zataić/załagodzić kwestię połączenia tych dwojga, to kto wie... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Amolek Napisano Luty 1, 2013 Share Napisano Luty 1, 2013 Jutro o 14? Amol will be there Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
NightfallHeart Napisano Luty 1, 2013 Share Napisano Luty 1, 2013 Yay, czyli jednak będziesz Plottie? Super:pinkie2: Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano Luty 1, 2013 Share Napisano Luty 1, 2013 Amol will be there I ja takowoż. Z braku lepszych zajęć... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Amolek Napisano Luty 1, 2013 Share Napisano Luty 1, 2013 Jak coś... koleś w czarnej kurtałce i oliwkowym plecakiem z przypinkami na pasku Bo w końcu to pierwszy meet mój i mnie nie poznacie xD PS. Będę kilka minut po 14 na patelnii Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Plothorse Napisano Luty 1, 2013 Share Napisano Luty 1, 2013 Yay, czyli jednak będziesz Plottie? Super:pinkie2: Zostańmy przy ,,możliwe". Możecie trzymać kciu... kopyta. I ja takowoż. I Ślimak także? Słodko. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
NightfallHeart Napisano Luty 1, 2013 Share Napisano Luty 1, 2013 Jakie "może"? Najpierw robisz nadzieje, a potem się wycofujesz? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Plothorse Napisano Luty 1, 2013 Share Napisano Luty 1, 2013 Nope. Nie w tym rzecz. Jeśli by tak udało się zataić/załagodzić kwestię połączenia tych dwojga, to kto wie.. Najwyżej pojawię się jedynie na łyżwach... lecz liczę na to, że wpadnę i na meeta. Edit: Czy ktoś jeszcze ma zamiar coś dodać, czy też po prostu wszyscy kampimy na nowe posty w tymże zacnym temacie? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
NightfallHeart Napisano Luty 1, 2013 Share Napisano Luty 1, 2013 Wiesz. łyżwy mogą trwać dłuugooo..... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Plothorse Napisano Luty 1, 2013 Share Napisano Luty 1, 2013 Nie powiem, na to liczę. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Luty 1, 2013 Share Napisano Luty 1, 2013 Do której około to będzie trwać? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
NightfallHeart Napisano Luty 1, 2013 Share Napisano Luty 1, 2013 Hmmmm... ja byłem na meecie tylko 2 razy(3 licząc meet Donarda w czwartek), ale zaobserwowałem, że około 22 wszyscy się rozchodzą. Oczywiście możesz wyjść wcześniej. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Maklak2 Napisano Luty 1, 2013 Share Napisano Luty 1, 2013 No to po prostu przyjdź na te łyżwy o 18, "przypadkiem" spotkaj znajomych i wróć do domu o 22. Możesz nawet wziąć ze sobą aparat i zrobić kilka zdjęć na dowód że byłeś na lodowisku. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Luty 1, 2013 Share Napisano Luty 1, 2013 albo wyjść "na lodowisko" o 14 i potem zrobić fotkę lodowiska i powiedzieć, że przypadkiem spotkkałeś znajomego i się zagadaliście (tu wstaw minkę pinkameny) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Luty 2, 2013 Share Napisano Luty 2, 2013 Wchodzę i widzę, że sami brony się zgłosili. A będą pegasis? Czy ja jedyna? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
NightfallHeart Napisano Luty 2, 2013 Share Napisano Luty 2, 2013 Może będą. Niektóre osoby nie mają tu konta i kontaktujemy się z nimi poprzez facebook. Np.: Osoba która ma zadbać o to abyś się dobrze bawiła czyli Baleron Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cAnon Napisano Luty 2, 2013 Share Napisano Luty 2, 2013 No to fajnie, dwie nowe osoby a ja przyjechać nie mogę... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
NightfallHeart Napisano Luty 2, 2013 Share Napisano Luty 2, 2013 A munchkin'a kazałeś mi brać... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts
Chcesz dodać odpowiedź ? Zaloguj się lub zarejestruj nowe konto.
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto, to bardzo łatwy proces!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się