Posealor zwany Pose Napisano Październik 22, 2012 Share Napisano Październik 22, 2012 (edytowany) Mam nadzieję, że ta historia wam się spodoba. Początkowo miała być tylko jedna część, ale w trakcie prac mimowolnie myślałem nad kontynuacją, więc postanowiłem napisać trzy części.Część pierwsza - Dzień, który zmienił moje życieCzęść druga - Dzień, który umożliwił mi powrótCzęść trzecia - Dzień, który odebrał mi wolność Część czwarta - Dzień, który przywrócił mi wiarę. - w produkcji EDIT. Nie zmieściłem całej historii w trzech częściach, więc dodaję czwartą. Wszystkie (arcy)dzieła autora: (W kolejności powstania.) 1. Opowieści Green Timid 2. Jak zostałem kucykiem 3. Powrót ludzkości 4. Via ad Equestria 5. Inwazja Edytowano Maj 11, 2015 przez Dolar84 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cipher 618 Napisano Październik 22, 2012 Share Napisano Październik 22, 2012 Nie doczytałem do końca, wrócę do tego wieczorem, ale to co przeczytałem było bardzo fajne w odbiorze. Nie mam sokolego wzroku jeśli chodzi o wyłapywanie błędów więc tu raczej nie pomogę. Aha: "Zostaniesz moją Ewą?" - doobre Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Caidian Napisano Październik 22, 2012 Share Napisano Październik 22, 2012 Nie widziałem jakiś rażących błędów więc pisz dalej. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ghatorr Napisano Październik 22, 2012 Share Napisano Październik 22, 2012 Winogronowy eliksir nie zmienia płci, zmieniające płeć to wiśniowy i jagodowy, odpowiednio w klacz i w ogiera. Powodzenia w pisaniu. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MaxyBlack Napisano Październik 22, 2012 Share Napisano Październik 22, 2012 dziś sobie przeczytam. I taka propozycja abys opublikował swojego fica na naszym forum biura-adaptacyjne.pl Zbieramy tu wszystkich pisarzy TCB Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Daktyl Napisano Październik 22, 2012 Share Napisano Październik 22, 2012 Nie ma powrotu do cholery.Czytałeś cokolwiek TCB?Ponifikacja jest nieodwracalna... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nyja Xores Napisano Październik 22, 2012 Share Napisano Październik 22, 2012 Może chodzi o powrót do szczęścia czy coś, albo z powrotem na Ziemię? A ff sam w sobie ciekawy, tylko jedną literówkę widziałem ale nie wiem gdzie:P Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kaziu Napisano Październik 22, 2012 Share Napisano Październik 22, 2012 Marcin został klaczą? nie no je em Bardzo dobry fanfic. Czekam na next część. A Biur Adaptacyjnych nie czytałem więc muszę to zrobić... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Speedoss Napisano Październik 22, 2012 Share Napisano Październik 22, 2012 Przeczytałem i stwierdzam, że to jest super! Czekam na kolejne Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Posealor zwany Pose Napisano Październik 22, 2012 Autor Share Napisano Październik 22, 2012 O_O Nie spodziewałem się aż tylu pozytywnych komentarzy... Chyba nie dacie mi spokoju jak już skończę drugą i trzecią część... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Speedoss Napisano Październik 22, 2012 Share Napisano Październik 22, 2012 Przepraszam, ale czy nie pomyliłeś się? - Napisałeś trzecią część, a nie miało być trzydziestą? xD Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TerroPony Napisano Październik 22, 2012 Share Napisano Październik 22, 2012 Same pozytywne komentarze... *zastanawia się* Musi być jakiś negatywny komentarz, a skoro nikt tym się jeszcze nie zajął to ja to zrobię... Wiec tak... Opowiadanie może być ale znając ciebie mogłeś się bardziej postarać... Zauważyłem też niedociągnięcie... I bodajże jedną czy dwie literówki... Bym powiedział gdzie ale nie chce mi się ich szukać... Hmmm... Czego tu się jeszcze czepić... A tak... WTF!!! KLACZĄ!!!... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kaziu Napisano Październik 22, 2012 Share Napisano Październik 22, 2012 Przepraszam, ale czy nie pomyliłeś się? - Napisałeś trzecią część, a nie miało być trzydziestą? xD Też tak myślę że walnął literówkę XD Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Posealor zwany Pose Napisano Październik 22, 2012 Autor Share Napisano Październik 22, 2012 Też tak myślę że walnął literówkę XD Wiedziałem, że nie dacie mi spokoju... Nie wiem, czy będzie mi się chciało tyle pisać... A znając mnie, to i tak wszystkie kolejne będą gorsze od pierwszej... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
StarBright Napisano Październik 22, 2012 Share Napisano Październik 22, 2012 Kontynuuj bo na serio ciekawe;p lubie polączenie historii kucy i ludzi;p Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mellie Napisano Październik 23, 2012 Share Napisano Październik 23, 2012 Yaaaay! *hug* Zaczepiste. 8D Ale klacz...? XD No cóż, coś oryginalnego. Marina. Chyba na zawsze zapamiętam to imię... Cód, miód i orzeszki. Mogę teraz tylko czekać na kolejną część. :3 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Czarny Templariusz Napisano Październik 26, 2012 Share Napisano Październik 26, 2012 Ciekawe i intrygujące. Powiedz mi tylko jedno kolego, dlaczego KLACZ? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Posealor zwany Pose Napisano Październik 26, 2012 Autor Share Napisano Październik 26, 2012 Ciekawe i intrygujące. Powiedz mi tylko jedno kolego, dlaczego KLACZ? A powiedz mi kolego, dlaczego NIE? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Czarny Templariusz Napisano Październik 26, 2012 Share Napisano Październik 26, 2012 Pytam tylko ze względu na fakt, że w życiu nie dał bym z siebie zrobić klaczy (ot taka męska duma, cóż zrobić) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Posealor zwany Pose Napisano Październik 26, 2012 Autor Share Napisano Październik 26, 2012 Pytam tylko ze względu na fakt, że w życiu nie dał bym z siebie zrobić klaczy (ot taka męska duma, cóż zrobić) A ja bym dał, a czemu nie? Powiem więcej, sam bym się zrobił klaczą, a co. I nie, nie musisz mi polecać żadnego psychiatry ani nic takiego... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Czarny Templariusz Napisano Październik 26, 2012 Share Napisano Październik 26, 2012 HAHAHA, rozrywkowy z ciebie gość, nie ma co. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Posealor zwany Pose Napisano Październik 26, 2012 Autor Share Napisano Październik 26, 2012 HAHAHA, rozrywkowy z ciebie gość, nie ma co. Ale ja poważnie mówię. Nie miałbym nic przeciwko zostaniu klaczą. A co. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Czarny Templariusz Napisano Październik 26, 2012 Share Napisano Październik 26, 2012 Wiem i oto mi chodziło. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SonicPegasus Napisano Październik 26, 2012 Share Napisano Październik 26, 2012 Dżizys Chraist! Co kolejny przeczytany fanfic, to kolejna fantazja xD Niestety nie należę do tej grupy fanów, która by nie wypiła eliksiru, ale styl tej opowieści jest zajebisty, więc daję łapkę w górę. Dobrze, że o północy nie przejeżdżał tamtendy nocny psi patrol bo by było krucho xD Opcja transwestyty mnie trochę przeraziła, ale to już nie moja sprawa Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Neonowaty Napisano Październik 27, 2012 Share Napisano Październik 27, 2012 To kiedy będzie ta następna część? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts
Chcesz dodać odpowiedź ? Zaloguj się lub zarejestruj nowe konto.
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto, to bardzo łatwy proces!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się