arameje Napisano Sierpień 26, 2012 Share Napisano Sierpień 26, 2012 http://www.youtube.com/watch?v=6549-i1_vcc hahahah Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wujek Tadek Napisano Sierpień 26, 2012 Share Napisano Sierpień 26, 2012 Zrobiłem co w mojej mocy... Niestety na słowo "bender" nie ma pasującego tłumaczenia http://fc09.deviantart.net/fs71/i/2012/239/d/1/tlumaczenie_by_arcaniapl-d5ckv32.png Mam nadzieję, że dostanę reputację za starania (bo troszkę mało mam) Zakaz cytowania z BBCode. ~Tisosek Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gubryś Napisano Sierpień 26, 2012 Share Napisano Sierpień 26, 2012 Bender w polskim dubbingu serialu tłumaczy się jako mag Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wujek Tadek Napisano Sierpień 26, 2012 Share Napisano Sierpień 26, 2012 Bender w polskim dubbingu serialu tłumaczy się jako mag on mi nie wygląda na maga za bardzo... Poza tym nie muszą wszystkiego dosłownie tłumaczyć... Spytam jakichś Angolów w wolfensteinie Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cuddly Doggy Napisano Sierpień 29, 2012 Share Napisano Sierpień 29, 2012 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fragin Napisano Sierpień 29, 2012 Share Napisano Sierpień 29, 2012 Czy ktoś się tego spodziewał?! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Żelazko Napisano Sierpień 30, 2012 Share Napisano Sierpień 30, 2012 Czy ktoś się tego spodziewał?! O stary, za sam fakt że to znalazleś cię kocham <3 (Pierdyliard emotikonek) druga rzecz za co cie kocham, to to że wiesz o co chodzi :*, a tak serio nie spodziewałem się Hiszpańskiej inkwizycji torturować Adminów i Moderatorów !!! Ps. Dla wszystkich Heretyków + Gimbaza(tutaj się tylko z wami droczę tak naprawdę was kocham moje wy niewyrzyte Gimbusy /)^3^(\ )którzy jeszcze nie znają : http-~~-//www.youtube.com/watch?v=FytQkOosE9s EDIT:Poprawka HEREZJI HERETYKÓW I INNYCH SŁÓW NA KTÓRE JESTEM ZA GŁUPI Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wujek Tadek Napisano Sierpień 30, 2012 Share Napisano Sierpień 30, 2012 A tu taki mały "sukces" mini-mini Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MacTavish Napisano Sierpień 30, 2012 Share Napisano Sierpień 30, 2012 Ale serio niech coś z tym zrobią XD Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wiej007 Napisano Wrzesień 1, 2012 Share Napisano Wrzesień 1, 2012 Przeglądając najdziwniejsze arty znalazłem ten art. Zaś niżej spotkałem taki komentarz Twilight's daughter : Glitter Rarity and Spikes daughter : Gem Rainbow Dash's daughter : Northern Lights Applejacks son : Apple Bourbon Fluttershy's son : Aquarius and Pinkie Pie's daughter : Sweet Potato Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Emronn Marvelous Napisano Wrzesień 6, 2012 Share Napisano Wrzesień 6, 2012 Więc i ja coś dorzucę: Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Guzik Napisano Wrzesień 8, 2012 Share Napisano Wrzesień 8, 2012 To jest za słodkie: źródło Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Emronn Marvelous Napisano Wrzesień 11, 2012 Share Napisano Wrzesień 11, 2012 Kolejny zbiór do obejrzenia: Reszta przeróbek tego typu jest słaba, więc nie polecam. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fragin Napisano Wrzesień 11, 2012 Share Napisano Wrzesień 11, 2012 To.. jest genialne! Widziałem wcześniej tylko wersję ze Star Warsami, ale Dashie Potter jest świetne! A Yu-Gi-Oh... Niesamowite Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arpegius Napisano Wrzesień 11, 2012 Share Napisano Wrzesień 11, 2012 Hm nie wiedziałem gdzie to wrzucić, więc zostawię tutaj. Zabawny remiks różnych animacji przedstawiających grę w wybijanie rytmu. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sir Wilson Napisano Wrzesień 12, 2012 Share Napisano Wrzesień 12, 2012 Chyba nie było, więc proszę bardzo : http://www.youtube.com/watch?v=8YOY57d4YIg&feature=fvwrel Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JaZwiezda Napisano Wrzesień 12, 2012 Share Napisano Wrzesień 12, 2012 Bardzo fajny remix This Day Aria Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Airlick Napisano Wrzesień 13, 2012 Share Napisano Wrzesień 13, 2012 *heart attack* Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Haifisch7734 Napisano Wrzesień 13, 2012 Share Napisano Wrzesień 13, 2012 Metal Remix This Day Aria jest Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fragin Napisano Wrzesień 13, 2012 Share Napisano Wrzesień 13, 2012 Nie widziałem tego. Jest... genialne. Jeśli było, to przepraszam, ale warto sobie przypomnieć. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
M.a.b Napisano Wrzesień 14, 2012 Share Napisano Wrzesień 14, 2012 Najprawdopodobniej nowy mem Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
D.E.F.S Napisano Wrzesień 14, 2012 Share Napisano Wrzesień 14, 2012 Fluttershy Lament Moj Remix Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
deHavilland Napisano Wrzesień 16, 2012 Share Napisano Wrzesień 16, 2012 Trochę moich skojarzeń MLP z innymi tworami, ale innych niż można znaleźć w Internecie. http://desmond.imageshack.us/Himg267/scaled.php?server=267&filename=podobiestwa.png&res=landing Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wujek Tadek Napisano Wrzesień 18, 2012 Share Napisano Wrzesień 18, 2012 Arabaski hahahhahahah Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Airlick Napisano Wrzesień 19, 2012 Share Napisano Wrzesień 19, 2012 Epic. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts