Loomka Napisano Październik 20, 2013 Share Napisano Październik 20, 2013 Masz bluzkę z "69"? xD Nie x'D A przynajmniej nie przypominam sobie, żebym miała Masz profil na Facebooku? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mrs.Octavia Napisano Październik 20, 2013 Share Napisano Październik 20, 2013 A mam Masz pocięte ręce? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krulig Napisano Październik 20, 2013 Share Napisano Październik 20, 2013 (edytowany) Nie!!! Masz w szkole nic tylko w kółko siatkówkę? Edytowano Październik 20, 2013 przez Malinusia Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mrs.Octavia Napisano Październik 20, 2013 Share Napisano Październik 20, 2013 Tak i mnie od tego ręce bolą ;_____; Masz jakieś stare szkice które dokańczasz? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krulig Napisano Październik 20, 2013 Share Napisano Październik 20, 2013 Oby to jeden Masz na telefonie tapetę ze swojego ulubionego fandomu? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mrs.Octavia Napisano Październik 20, 2013 Share Napisano Październik 20, 2013 Fandomu?Nie,nic związanego z fandomem nie mam Masz fap folder ze swoją ulubioną postacią na telefonie? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krulig Napisano Październik 20, 2013 Share Napisano Październik 20, 2013 Nie... Masz najlepszego przyjaciela? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mrs.Octavia Napisano Październik 20, 2013 Share Napisano Październik 20, 2013 Nie Masz jakiś fetysz? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krulig Napisano Październik 20, 2013 Share Napisano Październik 20, 2013 Nie Masz w okolicy kościół?(za pewne większość osób powie: "tak,ale nie chodzę" ) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Igirisu_chan Napisano Październik 20, 2013 Share Napisano Październik 20, 2013 Mam i chodzę zwykle co tydzień :3 Masz rosół na obiad? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mrs.Octavia Napisano Październik 20, 2013 Share Napisano Październik 20, 2013 Fuj,nie Masz dość "jarania się" Nowym Yorkiem,Londynem i Paryżem? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krulig Napisano Październik 20, 2013 Share Napisano Październik 20, 2013 I to jak bardzo Masz jutro anglika? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Igirisu_chan Napisano Październik 20, 2013 Share Napisano Październik 20, 2013 Tak. Masz bałagan na biurku? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arcybiskup z Canterbury Napisano Październik 20, 2013 Share Napisano Październik 20, 2013 Foreva. Niepokoi mnie tylko forma życia która rozbudowuje tam swoją cywilizację. Masz często wycieczki szkolne? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Igirisu_chan Napisano Październik 20, 2013 Share Napisano Październik 20, 2013 Nie :< Masz zielone ściany w pokoju? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mrs.Octavia Napisano Październik 20, 2013 Share Napisano Październik 20, 2013 Nie,różowe Masz coś związane z "69"? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Po prostu Tomek Napisano Październik 21, 2013 Share Napisano Październik 21, 2013 Nie? Masz skórzany burżujski portfel? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Eter Napisano Październik 21, 2013 Share Napisano Październik 21, 2013 Nie. Masz prawo jazdy? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lisica Napisano Październik 22, 2013 Share Napisano Październik 22, 2013 Niet Masz wrednego/nych nauczyciela/li? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krulig Napisano Październik 22, 2013 Share Napisano Październik 22, 2013 (edytowany) Nie,ale mam wychowawczynię "jędzę" Masz ołówek automatyczny? (np. takie coś ) Edytowano Październik 22, 2013 przez Malinusia Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Po prostu Tomek Napisano Październik 22, 2013 Share Napisano Październik 22, 2013 Nie. Masz kałamarz i pióro do niego? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krulig Napisano Październik 22, 2013 Share Napisano Październik 22, 2013 Tak i razi mnie po oczach... Masz włączony telewizor? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mrs.Octavia Napisano Październik 22, 2013 Share Napisano Październik 22, 2013 Zawsze! Masz gryzonia? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ryś Raindrops Napisano Październik 22, 2013 Share Napisano Październik 22, 2013 Maaam! Masz kota? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mrs.Octavia Napisano Październik 22, 2013 Share Napisano Październik 22, 2013 Nie ;_; Masz lukrecje? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts
Chcesz dodać odpowiedź ? Zaloguj się lub zarejestruj nowe konto.
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto, to bardzo łatwy proces!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się