Riddle Napisano Styczeń 29, 2014 Share Napisano Styczeń 29, 2014 Tak, nawet kilka (a wszystkie z Fluttershy ) Masz najbardziej hejcone przez siebie opowiadanie/książkę? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krulig Napisano Styczeń 29, 2014 Share Napisano Styczeń 29, 2014 Z książek aktualnie hejcę moją lekturę z 6 klasy. Masz wroga? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rita Croft Napisano Luty 4, 2014 Share Napisano Luty 4, 2014 Tak. Masz ulubioną książkę ? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kamiiru Napisano Luty 4, 2014 Share Napisano Luty 4, 2014 Tak. Masz Prawo Jazdy? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cassidy Napisano Luty 4, 2014 Share Napisano Luty 4, 2014 Mam Masz 180 zł. pod ręką? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krulig Napisano Luty 4, 2014 Share Napisano Luty 4, 2014 Nawet dychy nie mam! Nie wszyscy tu śpią na pieniądzach! ;-; Masz depresję? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Yuna Napisano Luty 4, 2014 Share Napisano Luty 4, 2014 Tak Masz egzystencjalnego doła? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krulig Napisano Luty 4, 2014 Share Napisano Luty 4, 2014 Chyba tak. Masz w domu optymistę? (Ja nie mam żadnego. Sami pesymiści i realiści.) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mrs.Octavia Napisano Luty 4, 2014 Share Napisano Luty 4, 2014 Nie Masz ból gardła? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krulig Napisano Luty 4, 2014 Share Napisano Luty 4, 2014 Teraz nie, ale co rano tak. Masz anoreksję? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mrs.Octavia Napisano Luty 4, 2014 Share Napisano Luty 4, 2014 Ja, anoreksje? Masz nadwagę? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cassidy Napisano Luty 4, 2014 Share Napisano Luty 4, 2014 nie...e? Masz rybki? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rita Croft Napisano Luty 4, 2014 Share Napisano Luty 4, 2014 Nie. Masz nie raz głupawkę ? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krulig Napisano Luty 4, 2014 Share Napisano Luty 4, 2014 Tak, niestety codziennie. Masz pluszaki? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cassidy Napisano Luty 4, 2014 Share Napisano Luty 4, 2014 Tak. Masz więcej niż 15 lat? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kamiiru Napisano Luty 4, 2014 Share Napisano Luty 4, 2014 Tak nawet 20 heh. Masz młodsze rodzeństwo ? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krulig Napisano Luty 4, 2014 Share Napisano Luty 4, 2014 (edytowany) Nie. Masz dużo starsze rodzeństwo? (np. o 8 - 13 lat) (ja np. mam o 13 lat starszego brata... [ ja mam 13 lat, a on 26]) Edytowano Luty 4, 2014 przez MaLinka Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kamiiru Napisano Luty 4, 2014 Share Napisano Luty 4, 2014 Nie mam młodsze i wkurzające Masz tableta?. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jaenr Linnre Napisano Luty 4, 2014 Share Napisano Luty 4, 2014 nie... masz życie poza internetem? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sosna Napisano Luty 4, 2014 Share Napisano Luty 4, 2014 Powiedzmy, że mam Masz więcej niż jedno zwierze domowe? (pieski, kotki, rybki itp.) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mrs.Octavia Napisano Luty 4, 2014 Share Napisano Luty 4, 2014 Tak, ale z tłuszczem moje szczura to nawet robi się 3 zwierzę Masz mangę? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sosna Napisano Luty 4, 2014 Share Napisano Luty 4, 2014 Mam i to niejedną Masz szlafrok? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano Luty 10, 2014 Share Napisano Luty 10, 2014 Wisi w szafie już ponad 4 lata. Masz telefon stacjonarny? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Damian31215 Napisano Luty 10, 2014 Share Napisano Luty 10, 2014 Nawet 2 Masz chęć nie wychodzić z łóżka przez cały dzień ? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lisica Napisano Luty 10, 2014 Share Napisano Luty 10, 2014 TAK Masz czekoladę? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts
Chcesz dodać odpowiedź ? Zaloguj się lub zarejestruj nowe konto.
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto, to bardzo łatwy proces!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się