SkatePunk Napisano Maj 6, 2015 Share Napisano Maj 6, 2015 Mam, masz okulary? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Major Napisano Maj 6, 2015 Share Napisano Maj 6, 2015 Tak Masz słuchawki? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SkatePunk Napisano Maj 6, 2015 Share Napisano Maj 6, 2015 A mam ! A Ty masz Łabędzia? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dean Ambrows Napisano Maj 7, 2015 Share Napisano Maj 7, 2015 (edytowany) A nie mam. Masz długie włosy? Edytowano Maj 7, 2015 przez Lucjan Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Elwar Napisano Maj 7, 2015 Share Napisano Maj 7, 2015 Krótsze niżbym chciał, ale mam. Masz zielone oliwki? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mnemonik Napisano Maj 22, 2015 Share Napisano Maj 22, 2015 Nie, mam. Gdyż zielone oliwki były składnikiem pizzy, którą wczoraj po odgrzaniu na patelni spożyłem . Masz dwa monitory na biurku? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
1stChoice Napisano Maj 22, 2015 Share Napisano Maj 22, 2015 Nie, mam jedną matrycę laptopa Masz ścianę w swoim pokoju? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dean Ambrows Napisano Maj 22, 2015 Share Napisano Maj 22, 2015 Tak. Masz dodatkową kartę graficzną? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Minish, Hero of the Storm Napisano Maj 22, 2015 Share Napisano Maj 22, 2015 Nie. Masz Wieśka 3? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dean Ambrows Napisano Maj 22, 2015 Share Napisano Maj 22, 2015 Panie prezydencie. Nie stać mnie na Wieśka III. To proszę sobie kupić Wieśka II Na mam. Masz Outlast'a? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Crystal Dashie Napisano Maj 23, 2015 Share Napisano Maj 23, 2015 Nie (nawet nwm co to jest xD) Masz figurki MLP? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Minish, Hero of the Storm Napisano Maj 23, 2015 Share Napisano Maj 23, 2015 Nie. Masz GTA V? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
1stChoice Napisano Maj 23, 2015 Share Napisano Maj 23, 2015 Nie, ale mam jeszcze pudełkowe GTA San Andreas, które jest dla mnie bezcenne Masz prawe oko? 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Velvie Napisano Maj 23, 2015 Share Napisano Maj 23, 2015 A i owszem. Masz jakiś problem? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
1stChoice Napisano Maj 23, 2015 Share Napisano Maj 23, 2015 Mam. Nie kupiłem zapasów żelków a jutro zielone świątki... nie wiem jak ja to przeżyje cały dzień pracy bez mojego paliwa. Masz kota? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dankey Hooves Napisano Maj 23, 2015 Share Napisano Maj 23, 2015 Nie. Masz klawiaturę? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Minish, Hero of the Storm Napisano Maj 24, 2015 Share Napisano Maj 24, 2015 Tak, Razer Blackwidow ^^ Masz Pringles Paprykowe? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
1stChoice Napisano Maj 24, 2015 Share Napisano Maj 24, 2015 Nie mam, ale nie pogardziłbym. Masz świeczkę o zapachu szczecińskiego pola? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kamiiru Napisano Maj 24, 2015 Share Napisano Maj 24, 2015 Nie Masz Mikrofon Karaoke? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Minish, Hero of the Storm Napisano Maj 25, 2015 Share Napisano Maj 25, 2015 Chyba tak to można nazwać XD Ale to bardziej zwykły mikrofon do nagrywania, Samson Go Mic Masz masło orzechowe? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sowenia Napisano Maj 25, 2015 Share Napisano Maj 25, 2015 Nie mam :C Masz wodę gazowaną? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Major Napisano Maj 25, 2015 Share Napisano Maj 25, 2015 Mam Chcesz pić to się podziele ^^ Masz koty pod łóżkiem? ^^ Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tangerine Napisano Maj 25, 2015 Share Napisano Maj 25, 2015 I te prawdziwe, i te z kurzu. Masz bułki kajzerki? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kamiiru Napisano Maj 25, 2015 Share Napisano Maj 25, 2015 Tak Masz telefon typu cegła? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sowenia Napisano Maj 25, 2015 Share Napisano Maj 25, 2015 Nie xD Masz szczurka? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts
Chcesz dodać odpowiedź ? Zaloguj się lub zarejestruj nowe konto.
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto, to bardzo łatwy proces!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się