Ryś Raindrops Napisano Czerwiec 8, 2015 Share Napisano Czerwiec 8, 2015 Mam. Masz kucykowy avek? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sowenia Napisano Czerwiec 8, 2015 Share Napisano Czerwiec 8, 2015 Nie Masz ładną pogodę? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kamiiru Napisano Czerwiec 9, 2015 Share Napisano Czerwiec 9, 2015 Tak, nawet dzisiaj pierwszy raz w tym sezonie śmigałem na mojej CZ 175 typ 487.0 Masz domową bibliotekę? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sour Sweet Napisano Czerwiec 9, 2015 Share Napisano Czerwiec 9, 2015 Tak, nawet dzisiaj pierwszy raz w tym sezonie śmigałem na mojej CZ 175 typ 487.0 Masz domową bibliotekę? Hmm...tag, ale nie jestę kujon!!! Maszasz chomika??? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Minish, Hero of the Storm Napisano Czerwiec 9, 2015 Share Napisano Czerwiec 9, 2015 Nie maszam wtf Masz Batonika? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sowenia Napisano Czerwiec 9, 2015 Share Napisano Czerwiec 9, 2015 Nie mam :c Masz wolne? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Major Napisano Czerwiec 9, 2015 Share Napisano Czerwiec 9, 2015 Nie mam :( Masz czas? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Velvie Napisano Czerwiec 9, 2015 Share Napisano Czerwiec 9, 2015 W wersji ujemnej. Masz soczewki kontaktowe? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kamiiru Napisano Czerwiec 9, 2015 Share Napisano Czerwiec 9, 2015 Nie Masz ołówek? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gypsy Napisano Czerwiec 9, 2015 Share Napisano Czerwiec 9, 2015 Yup Masz jakieś uzależnienie? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Talar Napisano Czerwiec 9, 2015 Share Napisano Czerwiec 9, 2015 Sex, marycha, POLITECHNIKA! (czyli tak) Masz jakiś własny instrument muzyczny, jakaś gitara czy inna bandziolajka? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Minish, Hero of the Storm Napisano Czerwiec 10, 2015 Share Napisano Czerwiec 10, 2015 Mi wystarcza mój pisk Masz kamienia? ( ‾ʖ̫‾) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gypsy Napisano Czerwiec 10, 2015 Share Napisano Czerwiec 10, 2015 Nie, niby po co mi coś takiego Masz kamienia? ( ‾ʖ̫‾) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kamiiru Napisano Czerwiec 10, 2015 Share Napisano Czerwiec 10, 2015 Tak Masz kalendarz w pokoju? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Starlajt Napisano Lipiec 7, 2015 Share Napisano Lipiec 7, 2015 Mam. Masz ciepło w pokoju? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
turbo638 Napisano Lipiec 7, 2015 Share Napisano Lipiec 7, 2015 Mam. Czy masz rysunek Sombry? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kamiiru Napisano Lipiec 9, 2015 Share Napisano Lipiec 9, 2015 Nie Masz plakat z jakiegoś Ponymeetu? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Chief Napisano Lipiec 9, 2015 Share Napisano Lipiec 9, 2015 Mam Posiadasz ołówek automatyczny? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tangerine Napisano Lipiec 9, 2015 Share Napisano Lipiec 9, 2015 Mam. Masz stół ze szklanym blatem? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kamiiru Napisano Lipiec 10, 2015 Share Napisano Lipiec 10, 2015 Nie Masz kubek z mlp? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Velvie Napisano Lipiec 10, 2015 Share Napisano Lipiec 10, 2015 Nope ;_; Masz bliźniaków w rodzinie? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gingerka Napisano Wrzesień 14, 2015 Share Napisano Wrzesień 14, 2015 Tak ;-; Masz rodzinę na wsi?Wysyłane z mojego GT-S5830 za pomocą Tapatalk 2 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Simplistic Napisano Wrzesień 14, 2015 Share Napisano Wrzesień 14, 2015 Tak, Masz jakiś problem? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FrozenTear7 Napisano Wrzesień 14, 2015 Share Napisano Wrzesień 14, 2015 Tak! (Masz wpier*** )Masz dosyć? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gingerka Napisano Wrzesień 15, 2015 Share Napisano Wrzesień 15, 2015 Tak Masz przeziębienie?Wysyłane z mojego GT-S5830 za pomocą Tapatalk 2 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts
Chcesz dodać odpowiedź ? Zaloguj się lub zarejestruj nowe konto.
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto, to bardzo łatwy proces!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się