Spoiler Cat Napisano Styczeń 10, 2012 Share Napisano Styczeń 10, 2012 Jakie jest twoje ulubione zaklęcie? Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ecape Napisano Styczeń 15, 2012 Share Napisano Styczeń 15, 2012 1. Jak często zdarza ci się wdać w kłótnie ze swoją siostrą? 2. Co myślisz o grzywie Pinkie Pie? Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TheSzczygiel1992 Napisano Styczeń 22, 2012 Share Napisano Styczeń 22, 2012 Applejack jest odwrotnością ciebie wiec pytanie czy chciałabyś zamienić się z nią miejscami? Czy te pogruszki w kierunku rainbow były prawdziwe? Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tarreth Napisano Styczeń 30, 2012 Share Napisano Styczeń 30, 2012 No właśnie! Jak wrażenia po wycieczce z Pinkie? ;> Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Etoran Napisano Styczeń 30, 2012 Share Napisano Styczeń 30, 2012 1.Gdybyś miała możliwość wypowiedzenia jednego życzenia to o co byś poprosiła? 2.Jakiej muzyki słuchasz? Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pieszy Napisano Styczeń 30, 2012 Share Napisano Styczeń 30, 2012 Droga Rarity, Dlaczego niektórzy nikczemni Bronies nazywają Ciebie "pianką"? Pozdrawiam, Wierny Brony. Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
El Martinez Napisano Luty 2, 2012 Share Napisano Luty 2, 2012 Droga Rarciu Gdzie nauczyłaś się korzystać ze swoich zaklęć? Odkryłaś wszystkie sama, czy może ktoś Cię ich nauczył? Gdyby się okazało, że za 24h będzie koniec świata... Na co byś ten czas przeznaczyła? Lepszy dla mnie garnitur czarny czy szary? Czy swoje ubrania zawsze szyjesz? Czy zdarza Ci się je kupować? Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ThatIsSoSad Napisano Kwiecień 7, 2012 Share Napisano Kwiecień 7, 2012 Czy granie w szachy jest według ciebie zajęciem odpowiednio szlachetnym? Opowiedz mi o swoim najpiękniejszym stroju, jeśli nie widzieliśmy go w kreskówce Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Vanadiss Napisano Kwiecień 7, 2012 Share Napisano Kwiecień 7, 2012 1. Co sądzisz o swoich dwóch, polskich wersjach? 2. Co sądzisz o swoim Avatarze oraz Regencie? Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Musolini56 Napisano Kwiecień 10, 2012 Share Napisano Kwiecień 10, 2012 Rarity czy masz chłopaka? Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MrFreeze Napisano Kwiecień 10, 2012 Share Napisano Kwiecień 10, 2012 1. Why are you so "osom" ?? 2. Umiesz grać na jakimś instrumencie ?? 3. Jaki jest twój ulubiony kolor ( lubisz zieleń ) 4. Od zawsze chciałaś zostać krawcową ?? i czemu akurat krawcową ?? Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ares Prime Napisano Kwiecień 23, 2012 Share Napisano Kwiecień 23, 2012 Chyba pora odkurzyć nieco temat. A zatem droga Rarciu... 1.Czy potrafiła byś uszyć np. mundur bez zbędnych ozdób, taki bardzo praktyczny ? I w dodatku w czarnym kolorze ? Przydałby mi się nowy do pracy. 2. Nadal masz ten ognisty rubin od Spike'a ? Czy wkładasz go na jakieś specjalne okazje ? 3. Czemu twoja kotka Opal tak nie lubi jak Ty próbujesz ją czesać ? Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Ziomisz12 Napisano Kwiecień 26, 2012 Share Napisano Kwiecień 26, 2012 Czy naprawdę masz przyklejane rzęsy? Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bronas Napisano Kwiecień 28, 2012 Share Napisano Kwiecień 28, 2012 Droga Rarity, Najpierw chciałbym ci pogratulować całokształtu pracy i osiągnięć. (A co!) Następnie chciałbym zadać nurtujące mnie małe pytanie: Czy śpiewu uczyłaś się sama od siebie, czy brałaś w młodości lekcje. Oraz czy Sweetie Belle, również pobierała takowe. Oraz mała prośba - śpiewaj częściej. Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Musolini56 Napisano Kwiecień 28, 2012 Share Napisano Kwiecień 28, 2012 Cześć Rarity tu twój największy fan mam pytanie. Czy masz chłopaka? Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Airlick Napisano Kwiecień 28, 2012 Share Napisano Kwiecień 28, 2012 Bylo. Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Vandal Napisano Maj 4, 2012 Share Napisano Maj 4, 2012 Droga Rarity! Pozwól, że zajmę Ci kilka minut. Co sądzisz o aligatorze Pinkie? Dlaczego nie lubisz koloru zielonego? Przecież symbolizuję on nadzieję, wiosnę i radość! Jak myślisz? Czy Gummy czułby się urażony, gdy dowiedział się, że nie podoba Ci się jego barwa? Lubisz sery pleśniowe? Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sir Wilson Napisano Maj 4, 2012 Share Napisano Maj 4, 2012 Moja droga Madame Rarity. Od dłuższego czasu podziwiam twe jakże zacne projekty wszystkich Twych kreacji i jestem wręcz zachwycony ich pomysłowością jak i "kipiącą" wręcz elegancją. I tu rodzi się me pytanie, czy byłabyś tak uprzejma i zaszczyciła mnie, przygotowując dla mnie kilka kreacji: sukni jak i smokingów na tegorocznego sylwestra? Byłbym wniebowzięty gdybyś zdecydowała się poświęcić mi odrobinę swojego jakże cennego czasu. Z góry dziękuję. Z poważaniem, Sir Wilson. Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ares Prime Napisano Czerwiec 4, 2012 Share Napisano Czerwiec 4, 2012 Witaj Rarity Przeglądając ostatnio kilka odcinków z twoim udziałem, nie mogłem się nadziwić jak potrafisz sobie radzić jeśli dochodzi do walki. Kurcze, bez wahania zaatakowałaś mantykorę, sprzedawałaś niezłe ciosy sierpowe Changelingom, i kopiesz niczym zawodniczka MMA. Jestem pod wrażeniem. Rozumiem że dama, jak ty umie o siebie zadbać, ale to ? Czy chodziłaś na jakieś kursy samoobrony, czy raczej masz to że tak powiem we krwi ? Tak czy inaczej - masz mój szacunek. II - Jaki będzie twój strój na następną Nightmare Night Festival ? BTW, czemu wtedy gdy Luna pojawiła się w Ponyville, ciebie nie było widać ? Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Derpa Napisano Czerwiec 5, 2012 Share Napisano Czerwiec 5, 2012 Czy musisz, się czesać sto razy przed snem? Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Occultist Napisano Czerwiec 5, 2012 Share Napisano Czerwiec 5, 2012 Ile czasu dziennie zajmuję ci ułożenie idealnej fryzury? Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wiej007 Napisano Czerwiec 5, 2012 Share Napisano Czerwiec 5, 2012 Czy zrobisz mi strój na przyjęcie w Canterlot? Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Skipper Napisano Czerwiec 5, 2012 Share Napisano Czerwiec 5, 2012 Jaki styl do mnie pasuje? Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arjen Napisano Czerwiec 5, 2012 Share Napisano Czerwiec 5, 2012 Masz jakąś konkurencję w wyznaczaniu nowych trendów w modzie w Ponyville i Equestrii? Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gandi Napisano Czerwiec 8, 2012 Share Napisano Czerwiec 8, 2012 Witam panienko Rarity, jestem ciekaw co dziś na siebie włożysz, zważając na niezbyt ładną pogodę. Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts