Gandzia Napisano Luty 8, 2013 Share Napisano Luty 8, 2013 Oho, teraz bohaterowie ff będą robić to, co nam, Polakom, wychodzi najlepiej. Partyzantkę! Czekam na więcej. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Posealor zwany Pose Napisano Luty 8, 2013 Autor Share Napisano Luty 8, 2013 Rozdział 26 ukończony. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BiP Napisano Luty 9, 2013 Share Napisano Luty 9, 2013 Popieram, akcja robi się coraz ciekawsza xD Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Posealor zwany Pose Napisano Luty 9, 2013 Autor Share Napisano Luty 9, 2013 No niestety, to nie jest jedyne opowiadanko nad którym pracuję. Ale i tak poświęcam mu najwięcej czasu... Btw... I pomyśleć, że chciałem skończyć na jednej części. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BiP Napisano Luty 10, 2013 Share Napisano Luty 10, 2013 Pose, a zapodasz też linki do pozostałych opowiadań, np w 1 poście? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Posealor zwany Pose Napisano Luty 10, 2013 Autor Share Napisano Luty 10, 2013 As you wish. But later. Post#2: Jest ciąg dalszy. Poczytajcie sobie. Słodka Celestio... Proszę więcej nie pisać double-postów. Druga sprawa: temat będę miał na oku, bo za dużo tu jednozdaniowych postów, które nic nie wnoszą tutaj. Wystarczy, że przejrzałem kilka stron na krzyż. ~Emronn Postaram się, by to się nie powtórzyło. Przy okazji, dzięki za warna. ~ posealor Ściągnięty warn. W miarę możliwości proszę o edycję posta, zamiast pisanie następnego, chyba, iż aktualizacja jest na tyle znaczna, że tego wymaga. Miłego dnia. ~Emronn Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BiP Napisano Luty 11, 2013 Share Napisano Luty 11, 2013 Świetna część i dzięki za linki, jak będę miał wolne, to po nadrabiam zaległości xD Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Posealor zwany Pose Napisano Luty 14, 2013 Autor Share Napisano Luty 14, 2013 Tworzenie odwołane do odwołania... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
max6x8 Napisano Luty 23, 2013 Share Napisano Luty 23, 2013 Pose z całym szacunkiem. Masz chory umysł. PS. Nie chodzi mi o najnowsze części tylko o te trochę wcześniejsze. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Matalos Napisano Luty 23, 2013 Share Napisano Luty 23, 2013 Pose z całym szacunkiem. Masz chory umysł. PS. Nie chodzi mi o najnowsze części tylko o te trochę wcześniejsze. Spytam się w imieniu pose, czemu? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Posealor zwany Pose Napisano Luty 25, 2013 Autor Share Napisano Luty 25, 2013 max6x8 - Wiem, ale z ciekawości... O który fragment ci chodzi? Postaram się zrobić takich więcej. Matalos - I am sooo disappointed... Nie ma metaforycznego tłumu? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BiP Napisano Luty 25, 2013 Share Napisano Luty 25, 2013 Pose z całym szacunkiem. Masz chory umysł. PS. Nie chodzi mi o najnowsze części tylko o te trochę wcześniejsze. Nie wiem o co Ci leci, mnie się podobają wszystkie części.... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Posealor zwany Pose Napisano Luty 25, 2013 Autor Share Napisano Luty 25, 2013 Nie wiem o co Ci leci, mnie się podobają wszystkie części.... Podobają ci się, bo mam chory umysł. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
max6x8 Napisano Luty 25, 2013 Share Napisano Luty 25, 2013 Nie pamiętam który to fragment i nie chce mi się go szukać. (ach, leniwy ja). A to, że masz chory umysł rozpoznałem w taki sposób, że też mam chory umysł, a wiadomo że tacy ludzie się rozpoznają. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BiP Napisano Luty 25, 2013 Share Napisano Luty 25, 2013 To chyba i ja też mam, bo napisałbym w podobnym stylu te opowiadanie, które jest best Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nyja Xores Napisano Luty 27, 2013 Share Napisano Luty 27, 2013 Łączmy się wszyscy! My, którzy leczymy się na nogi, bądź coś inngo... bo na głowę już za późno Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
max6x8 Napisano Marzec 19, 2013 Share Napisano Marzec 19, 2013 Kiedy będzie to odwołanie odwołania tworzenia, nie mogę się już doczekać. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Posealor zwany Pose Napisano Marzec 20, 2013 Autor Share Napisano Marzec 20, 2013 Powiem ci, że ja też się nie mogę doczekać... Postaram się napisać coś do końca tygodnia, ale nic nie obiecuję. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Posealor zwany Pose Napisano Marzec 25, 2013 Autor Share Napisano Marzec 25, 2013 Część 28 gotowa. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Chief Napisano Marzec 25, 2013 Share Napisano Marzec 25, 2013 Przeczytane Na razie nic nowego w fabule więc nie ma o czym pisać :/ Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
izy97 Napisano Marzec 25, 2013 Share Napisano Marzec 25, 2013 powrót posealora :-D mam nadzieję że traz znowu będzie się coś dziać. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Posealor zwany Pose Napisano Kwiecień 1, 2013 Autor Share Napisano Kwiecień 1, 2013 Kolejna część (Nie chce mi się sprawdzać która... ) gotowa. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Chief Napisano Kwiecień 1, 2013 Share Napisano Kwiecień 1, 2013 Kilka literówek związanych z nieprawidłową odmianą słowa przez osoby. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
izy97 Napisano Kwiecień 1, 2013 Share Napisano Kwiecień 1, 2013 krótkie ale lepsze niż nic i rewolucja się załamuje. bo jeżeli księżniczki pomyślą realistycznie to po odzyskaniu władzy resztę ludzi powieszą i koniec. tam musi się jeszcze sporo wydarzyć żeby uniknąć takiego beznadziejnego końca. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nyja Xores Napisano Kwiecień 1, 2013 Share Napisano Kwiecień 1, 2013 Co pisać jak w sumie nic nowego w fabule nie ma? Ale tak ostatnie kilka (bo nie wiem ile) rozdziałów ciekawe nie powiem ucieczka z wiezienie zacna tylko mogłeś się postarać o lepszą reakcję na wieść że to są księżniczki Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts
Chcesz dodać odpowiedź ? Zaloguj się lub zarejestruj nowe konto.
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto, to bardzo łatwy proces!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się