Lajkonik Napisano Sierpień 19, 2012 Share Napisano Sierpień 19, 2012 mam do Ciebie (jako Twoj wierny fan) tylko jedno pytanie, ile wlasciwie masz lat? (ja wiem ze to sie liczy chyba troszke inaczej niz w ziemskich ale.... co mi tam :cGfSS: ) Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Magenta Marvelous Napisano Sierpień 19, 2012 Share Napisano Sierpień 19, 2012 Oh, Rainbow Dash, how nice to see you, darling! Mam kilka pytań do Ciebie, jednak nie są one zbyt łatwe. Ek ehm... zaczynajmy więc: 1.Co łączy Ciebie i Spitfire? 2.Czy możesz coś opowiedzieć o swoich rodzicach? 3.Czy cydr sprzedawany na Sweet Apple Acres jest "uszlachetniany"? (If you know what I mean...)i czy próbowałaś już walczyć z tym uzależnieniem? Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
arameje Napisano Sierpień 22, 2012 Share Napisano Sierpień 22, 2012 dobra powiem jedno to jest wyzwanie, Rainbow Dash chcę się z tobą ścigać jutro w samo południe centrum ponyvile jeśli ja wygram zjesz marchewkę (całą) a jeśli wygrasz... sama wymyśl to co wchodzisz w to ? czy może się boisz? Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Posealor zwany Pose Napisano Sierpień 22, 2012 Share Napisano Sierpień 22, 2012 Witaj, wielka, wspaniała, so awesome Rainbow Dash. Mam do ciebie kilka pytań: 1. Co sądzisz o głupich pytaniach? 2. Co sądzisz o ludziach zadających głupie pytania? 3. Czy sądzisz, że moje pytania są głupie? :qKFPC: A tak trochę poważniej, 4. Myślałaś kiedyś o drugim zwierzaku? 5. Jak się nazywa gra, którą Twilight i Fluttershy przyniosły do szpitala, gdy złamałaś skrzydło? Do następnego razu, wielka, wspaniała, so awesome Rainbow Dash. PS. Mam nadzieję, że nie pogniewasz się za te pierwsze 3 pytania. I jeśli można, prosiłbym jakiś obrazek w odpowiedzi. Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Silver Shield Napisano Sierpień 22, 2012 Share Napisano Sierpień 22, 2012 Masz jakiegoś kuca na oku? Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PolskiPoniacz Napisano Wrzesień 2, 2012 Share Napisano Wrzesień 2, 2012 Cześć, Dashie! Kilka pytań ode mnie. 1.Kiedy zobaczymy Tanka?! 2.Co byś zrobiła, gdyby Fluttershy dostała się do Wonderbolts? 3.Pinkie kazała mi przekazać, że robi babeczki i chce, żebyś jej pomogła. Wpadniesz? 4.Daj huga :> Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
D.E.F.S Napisano Wrzesień 2, 2012 Share Napisano Wrzesień 2, 2012 Hej Dashie jak sie masz? Na powitanie lap & Czy zdradzisz sekret jak wykonac Sonic Rainboom? Moj podopieczny chcialby wykonac ta akrobacje Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Slender Mane Napisano Wrzesień 8, 2012 Share Napisano Wrzesień 8, 2012 Czy byś mnie przytuliła ? (3 metry za długie ręce i nie mam twarzy) Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ShadowRider Napisano Wrzesień 13, 2012 Share Napisano Wrzesień 13, 2012 Siemka Dashie, mam kilka pytań: 1.Otóż, co myślisz o tym: ? 2.Jakiego rodzaju muzyki słuchasz? Bo w tych 20% cooler okularach (że tak je nazwię ) wyglądasz trochę jak hip-hopowiec, a patrząc na Twój charakter powiedział bym, że słuchasz power albo trash metalu (każdy szybki metal ;D) Pozdrawiam ;] Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
20ProcentCooler Napisano Wrzesień 13, 2012 Share Napisano Wrzesień 13, 2012 Hej,Dashie 1.Jakich zwierzat nie lubisz? 2.W odcinku huracine Fluttershy myslalas o tym ze Fluttershy uda sie zrobic huragan? 3.Jaki jest twoj najlepszy przyjaciel? 4Celestia czy Luna? Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
arameje Napisano Wrzesień 14, 2012 Share Napisano Wrzesień 14, 2012 jaki jest twój najlepszy przyjaciel i jeszcze jedno jaki jest twój największy wróg Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
siara Napisano Wrzesień 20, 2012 Share Napisano Wrzesień 20, 2012 Czy tarcie spowodowanie oporem powietrza przy przekraczaniu prędkości dźwięku nie niszczy Twojej grzywy? Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Legion990 Napisano Wrzesień 25, 2012 Share Napisano Wrzesień 25, 2012 idz i znajdz se prace. Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nihal789 Napisano Wrzesień 25, 2012 Share Napisano Wrzesień 25, 2012 Czy gdybyś miała wybór zamieniłabyś swój element harmonii na inny? Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sosia Napisano Wrzesień 30, 2012 Share Napisano Wrzesień 30, 2012 Cześć Rainbow. 1.Mogę zadać ci pytanie? 2.Co się stało z twoimi rodzicami? Pomarli czy co? 3.Kim są/byli? 4.Lubisz lizaki? Ja tak. Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RainbowDash123456789 Napisano Październik 9, 2012 Share Napisano Październik 9, 2012 Droga Rainbow... Mam do ciebie kilka pytań.Oto one: 1.Lubisz pływać? 2.Czy grałaś kiedyś w jakąś grę komputerową?Jeśli tak,to w jaką? 3.Mogłabym kiedyś zostać twoją przyjaciółką? 4.Jaka jest twoja ulubiona postać np.z kreskówki? 5.Jaka jest twoja ulubiona potrawa? -Twoja wieeelllka fanka, RainbowDash123456789 Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Piter Wan Kenobi Napisano Październik 9, 2012 Share Napisano Październik 9, 2012 Hej Rainbow,jeśli pozwolisz to zadam Ci pytania oto i one: Co sądzisz o dredach i osobach które je noszą? Masz jakiś ulubiony rodzaj muzyki? Hmm i ostatnie pytanie,co sądzisz o uzależnieniach? Dziękuję,jeśli odpowiesz i to nie będzie dla Ciebie problem ) Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cuddly Doggy Napisano Październik 14, 2012 Share Napisano Październik 14, 2012 Kochana Rainbow dash, Ile Ci płacą za kontrolowanie pogody? Bo wydaje mi się, że to taka epicka praca, prawie cały czas nic nie robisz, a masz z tego hajs. Też tak chce. btw. Nie irytują Cię niektóre masakryczne błędy ortograficzne jakie popełniają niektóre osoby w swoich pytaniach? bo mnie na przykład baardzo to delikatnie mówiąc irytuje. Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Buziol Napisano Październik 14, 2012 Share Napisano Październik 14, 2012 Droga RD, pozwól, że zadam ci parę pytań filozoficznych i "co by było gdyby?". 1. Swego czasu Discord wypaczył osobowość twoją i twych przyjaciół. Stałaś się samolubna i nielojalna. Co więc było twoim priorytetem w życiu? Obrona tej żałosnej chmurki? Może spełnianie swych mrocznych zachcianek? 2. Spotykasz w Ponyville swoje demoniczne alter-ego (powiedzmy, że coś na wzór mojego avka), element zdrady, najgorszej zbrodni wobec przyjaźni. Sam widok tej karykatury napawa cię obrzydzeniem , bo uwidacznia twe najgorsze wady i wypacza zalety. Co byś zrobiła, gdyby celem tego stworzenia było skorumpowanie twych przyjaciół na swoje podobieństwo? Zapewne podjęłabyś bezpośrednią walkę 1vs1, ale czy byłoby to rozsądne biorąc pod uwagę pochodzenie tej "abominacji"? 3. Podobnie jak pytanie nr.2, tyle, że spotykasz nie swoje alter-ego, a jednego ze swych przyjaciół w tym stanie. Byłabyś w stanie zrobić wszystko co się da, by uratować np. Applejack? 4. Czy coś się w tobie zmieniło po "przygodzie" w kanionie, wtedy gdy wybierałaś swojego zwierzaka? Może stałaś się bardziej odpowiedzialna za bezpieczeństwo innych? Czy mi się tylko tak wydaje? Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mrs.Octavia Napisano Październik 14, 2012 Share Napisano Październik 14, 2012 czemu czasem jesteś chamska i nie lubisz sie tulić? jak można sie nie lubić tulić ej! Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ilkanar Napisano Październik 14, 2012 Share Napisano Październik 14, 2012 Rainbow, czy gdybyś spotkała zponyfikowaniego killmera jako pegaza czy zgodziłabyś się uczyć go latać? Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eba2002 Napisano Październik 15, 2012 Share Napisano Październik 15, 2012 DROGA RAINBOW DASH, CO SIĘ STAŁO Z TWOJĄ RODZINĄ ? Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Legion990 Napisano Październik 26, 2012 Share Napisano Październik 26, 2012 ^Pewnie umarli. Her parents are bad, and she should feel bad. ----------------------------------------------- Jak wygladaja twoje wnetrznosci? Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hajime Napisano Październik 27, 2012 Share Napisano Październik 27, 2012 Czytałaś "Cupcakes", "Rainbow Factory"? A jak tak, to co o tym myślisz? :cGfSS: Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wolf0507 Napisano Listopad 1, 2012 Share Napisano Listopad 1, 2012 Dostane w pysk? Wiesz,że eba2002 jest obojniakiem? Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts