Julia Napisano Grudzień 13, 2012 Share Napisano Grudzień 13, 2012 Hej Applejack! 1. Czy jeżeli ktoś zaoferowałby Ci pomoc na farmie w zamian za pokój u Ciebie w domu, zgodziłabyś się? 2. Czy wiesz trochę o świecie ludzkim? 3. Czy masz jakąś ulubioną przyjaciółkę? (nie musisz odpowiadać jeśli nie chcesz) Link do komentarza
Aretra Napisano Grudzień 16, 2012 Share Napisano Grudzień 16, 2012 Hej! a). co byś zrobiła gdybyś zobaczyła jak Diamond Tiara i Silver Spoon dokuczają Apple bloom i jej koleżankom ? b). od ilu lat trenujesz rodeo? Link do komentarza
Wujek Tadek Napisano Grudzień 18, 2012 Share Napisano Grudzień 18, 2012 Hello Applejack. I want to play a game Mam do Ciebie kilka pytań. 1. Z kim z rodzeństwa dogadujesz się lepiej i dlaczego? 2. Co byś zrobiła, gdybym ukradł Ci kapelusz? 3. Co byś zrobiła, gdyby kapelusz wpadł Ci do kwasu? Link do komentarza
lurasidone Napisano Grudzień 21, 2012 Share Napisano Grudzień 21, 2012 Droga Applejack! 1. Co byś wybrała, mogąc jeść tylko banany lub pomarańcze? 2. Gdzie są twoi rodzice? 3. Mówiłaś, że swój cutie mark zdobyłaś jako ostatnia z klasy. Kto był pierwszy? 4. Czy lubisz, kiedy wołają na ciebie AJ? Link do komentarza
PrincessCelestia Napisano Grudzień 25, 2012 Share Napisano Grudzień 25, 2012 IHA HEJKA AJ 1.Strącimy parę jabuszek z drzewek? 2. Zrób ze mną sok jabłkowy! i ostatnie pytanie 3.Mogę się wprowadzić na farmę Sweet Apple na parę dni? Link do komentarza
arameje Napisano Grudzień 25, 2012 Share Napisano Grudzień 25, 2012 Wiem wiem dziewczyn się nie pyta ale ile masz lat?? Link do komentarza
Mountain Fog Napisano Grudzień 25, 2012 Share Napisano Grudzień 25, 2012 Hej droga Apple! 1. Czy przyjedziesz do mnie w przyszłym sezonie do sadu zrywać jabłka? :3 2. Nie chciałabyś ze mną pobiegać? Bo mam w planach zacząć biegać po okolicznym lesie, ale nie mam z kim. :c Link do komentarza
Wolf0507 Napisano Grudzień 27, 2012 Share Napisano Grudzień 27, 2012 Cześć Applejack! Pamiętasz mnie ? W sumie masz rację,schabowy najlepszy jest ! http://www.gwiazdywkuchni.pl/pliki/przepisy/przepisy/schabowy_po_staropolsku_2.jpg Gdzie pytanie? Gdzie pytanie, pytam się?! Czytacie tematy, działy? No cholera jasna! Jestem rygorystyczny, jestem poważny, bo nie chcę, żeby tu był chaos! Ostrzeżenie. Ja chyba napiszę do Tarretha, czy mogę napisać regulamin działu, bo mnie trafia... Zbyt często. ~ Hippis Link do komentarza
Shantee Napisano Grudzień 27, 2012 Share Napisano Grudzień 27, 2012 Hej Applejack! 1. Dasz huga? 2. Lubisz Fanficki o tobie? 3. Pomóc ci w zbijaniu jabłek? 4. Lubisz koty? 5. Co sądzisz o Spitfire? Link do komentarza
Maisha Napisano Grudzień 27, 2012 Share Napisano Grudzień 27, 2012 Czy kiedykolwiek chciałaś wyjechać choć na parę poza Ponyville? Czy w jakimś odcinku pojawią sie twoi rodzice? Link do komentarza
eba2002 Napisano Styczeń 12, 2013 Share Napisano Styczeń 12, 2013 hej apple jack ile dni spędziłaś w canterlocie w sezonie 2 odcinku 17 ? odpowiedz jak najszybciej!!! Link do komentarza
Zen_Xen_ni Napisano Styczeń 12, 2013 Share Napisano Styczeń 12, 2013 Mam ochotę zadać odważne pytanie... W jakich celach są hodowane świnie w waszej farmie? Czy są one przeznaczone dla Celestii, czy może mięsko idzie na własny użytek? Bowiem słyszałem że lubisz kotlety... Czy może jeszcze w innych celach są chowane? Link do komentarza
eba2002 Napisano Styczeń 12, 2013 Share Napisano Styczeń 12, 2013 appplejack ile lat jesteś już w ponywill? ODPISZ JAK NAJSZYBCIEJ !!! I DODAJ JAKIŚ FILM Z you tube !!!! ile dni speńdziłaś w canterlocie w sezonie 2 odcinku 14??? Link do komentarza
Dashie666 Napisano Styczeń 16, 2013 Share Napisano Styczeń 16, 2013 Witaj AJ! Bez przedłużania zaczynamy! 1. Hakuna Matata? 2. Używasz Steryd (Czy steryd czy sterydów to ja nie wiem...)? 3. Who your special somepony? (rainbow ?) 4. Jak Big Macintosh Zdobył Cutie Mark'a? 5. Kuce korzystają z kibla? Czy srają gdzie popadnie? 6. Ilu procentowy jest wasz cydr? 6.5 Upijesz się kiedyś? (Wiele sie wtedy dowiadujemy ) 7. Pucujesz szpachelkę? (tą do bicia po głowie) 8. Jak kuce robią dzieci? (wydaje mi sie że nie tak jak w naszej krainie bo to by było conajmniej dziwne 0_o) 9. http://www.youtube.com/watch?v=zOFdHWonQVo 10. grałabyś w takie gry? 11. ... (zapomniałem) 11.5 (przypomniałem se) http://ask-appledash.tumblr.com/ fajne nie? 11.7 *Zakłada hełm za czasów 2 wojny światowej z obawy przed atakiem wściekłej szpadli* Link do komentarza
Gość Piter Wan Kenobi Napisano Styczeń 17, 2013 Share Napisano Styczeń 17, 2013 Witaj AJ znowu, kolejna porcja pytań z mej strony. Zaczynajmy: 1. Co sądzisz o ściąganiu rzeczy przez internet? 2. Jakie jest Twoje zdanie na temat Hippisa? 3. Hmm.. co powiesz na temat osób leniwych? Tyle, bo już nie mam pomysłów. Pozdrawiam ;] Link do komentarza
Yebać to gunwo DORoŚnijcie Napisano Styczeń 17, 2013 Share Napisano Styczeń 17, 2013 Sieeeemano Applajack ! Zadam dziś Tobie parę pytań (o ile się nie myle pierwszy raz). Ok zaczynajmy : 1. Czy uważasz że GMO (genetyczne modyfikowanie organizmów) jest dobrym pomysłem? 2. Sądzisz że Apple Bloom przejmie farmę po Tobie? 3. Apple Bloom będzie w stanie wygrać kiedyś zawody rodeo? 4. Nauczysz mnie posługiwania się lassem? (muszę brata związać i wysłać na drugi koniec świata) 5. Masz fajny kapelutek, wiesz gdzie można dostać podobny? 6. Posiłujemy się? Tylko daj mi fory. Ok to wszystko nic już do mojego dziwnego łba nie przychodzi. Pozdrawiam. Link do komentarza
MyLittleFluttershy Napisano Luty 16, 2013 Share Napisano Luty 16, 2013 Czy gdyby od powierzonej ci tajemnicy zależały losy Equestrii to czy utrzymałabyś się w swoim elemencie szczerości gdyby ktoś cię o nią zapytał? Link do komentarza
Lis Pustyni Napisano Luty 19, 2013 Share Napisano Luty 19, 2013 Hej AJ jako, że trochę tu pustawo : 1. Co sądzisz o Twilight Sparkle dokładnie o jej przemianę w alicorna? 2. Będziesz tęsknić za Nią jak nie będzie miała już tyle czasu dla Ciebie? 3. Czy coś ciekawego się wydarzyło od ostatnich odpowiedzi? 4. Wiadomo Ci o tym, że jak się uśmiechasz to ociekasz słodkością ? Na dziś to tyle Link do komentarza
Nightbringer Napisano Luty 24, 2013 Share Napisano Luty 24, 2013 Witaj panno Applajack mam jedno pytanie dla panienki Skoro istnieją siostrzane zawody to czy istnieją braterskie zawody ? Przepraszam jeśli pytanie się powtórzyło Link do komentarza
Aretra Napisano Luty 25, 2013 Share Napisano Luty 25, 2013 W głębi duszy sądzisz, że jesteś sprawniejszą sportsmenką od RD? Czy na odwrót? Link do komentarza
Legion990 Napisano Luty 26, 2013 Share Napisano Luty 26, 2013 jako ze rzadko tutaj juz przychodze mam tylko 3 pytania... 1.jak szybko umiesz mowic? 2.Do jakiej liczby umiesz najdalej doliczyc? 3. macie w equestri kalkulatory? Link do komentarza
Lis Pustyni Napisano Luty 27, 2013 Share Napisano Luty 27, 2013 Hej Appeljack ! <3 1. Jaką prace na farmie lubisz wykonywać? 2. A jaką nienawiszisz robić? 3. Chciała byś mieć skrzydła? 4. Oraz przebywać z Rainbow Dash ? to tyle Link do komentarza
KreeoLe Napisano Marzec 1, 2013 Share Napisano Marzec 1, 2013 Witaj Applejack! Mam do ciebie kilka pytań, na które mam nadzieję że odpowiesz. <3 1. Czy bycie szczerą, tak jak ty, zawsze jest korzystne? Zdarzało ci się powiedzieć komuś jakąś niezbyt przyjemną prawdę, aż tak, że ten ktoś poczuł się poważnie urażony? 2. Jaki gatunek jabłek hodujecie? 3. Jak długo masz swój kapelusz? Dlaczego jesteś do niego tak bardzo przywiązana? Na razie to tyle, do zobaczenia AJ! <3 Link do komentarza
Aretra Napisano Marzec 9, 2013 Share Napisano Marzec 9, 2013 Hej AJ! Czy czasami nie zastanawiałaś się, jakby było być pegazem albo jednorożcem? Pomyśl, że praca na farmie była by o wiele łatwiejsza^^ Link do komentarza
Gość Iluzja Pie Napisano Marzec 9, 2013 Share Napisano Marzec 9, 2013 Jak to jest nie móc skłamać ? Link do komentarza
Recommended Posts