Mleczko Napisano Listopad 17, 2012 Share Napisano Listopad 17, 2012 Odcinek fajny choć oczywiście większości nie zrozumiałam i czekam na napisy . Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BlackOut Napisano Listopad 17, 2012 Share Napisano Listopad 17, 2012 jak zobaczyłem tytuł pomyślłem że to będzie odcinek jakich wiele, bo wątek wydawał się niezbyt orginalny. Ale to co zobaczyłem było .... brak mi słów. dawno sie tak nie ubawiłem przy oglądaniu MLP. Plusy: -pinike pie -pinike pie -pinike pie -pinike pie -pinike pie -pinike pie -pinike pie -pinike pie -pinike pie -pinike pie -palce na kopycie -G3 pinkie - wolne spadanie do wody -Patrzenie jak schnie farba -Orange animals -Misiek z lesson zero na tea party Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Celos666 Napisano Listopad 17, 2012 Share Napisano Listopad 17, 2012 Powiedziałbym że to bardzo stereotypowy odcinek. Wykorzystuje stary motyw o armii głupich klonów, który znamy już z wielu innych kreskówek. Tak właściwie to ciekaw jestem dlaczego zawsze klony są przedstawiane jako znacznie gorsze wersje swojego pierwowzoru - nie uważacie że ciekawiej by było, gdyby w tym odcinku klony były idealną kopią Pinkie? (chyba za dużo wymagam od tej kreskówki...) Poza tym: - do połowy dość nudnawy - całkiem zabawny był konkurs patrzenia na schnącą farbę - może gdyby przyspieszyli trochę akcje to byłby lepszy - minuta 13, sekunda 2 - mane color fail - to że Pinkie znała tą legendę o klonowaniu, przypomina mi Pinkie z "Friendship is Witchcraft" Podsumowując: Całkiem fajnie, ale ta seria już udowodniła wiele razy, że stać ją na więcej. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Yuzuki Napisano Listopad 17, 2012 Share Napisano Listopad 17, 2012 Powiedziałbym że to bardzo stereotypowy odcinek. Wykorzystuje stary motyw o armii głupich klonów, który znamy już z wielu innych kreskówek. Tak właściwie to ciekaw jestem dlaczego zawsze klony są przedstawiane jako znacznie gorsze wersje swojego pierwowzoru Myślę, że to dlatego iż tak jest w naturze. No np. kserokopiarka. Nie skopiuje ci idealnie, a kopia kopi wygląda jeszcze gorzej itd. A że stereotypowy to tak, niektórych motywów ciężko uniknąć. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cloudchaser Napisano Listopad 17, 2012 Share Napisano Listopad 17, 2012 - to że Pinkie znała tą legendę o klonowaniu, przypomina mi Pinkie z "Friendship is Witchcraft". Miałam dokładnie tak samo! Właśnie słuchając tej legendy przypomniała mi się Gypsy Pinkie. Podobne odczucie miałam po odcinku It's About Time. Wg mnie twórcy muszą sięgać czasami do fandomu, no chyba, że istnieją aż takie zbiegi okoliczności. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sumek Napisano Listopad 17, 2012 Share Napisano Listopad 17, 2012 A ja mam pytanie. Cóż to za klacz, która pomagała Rodzinie Apple w stawianiu tej stodoły? Chodzi o tą z zieloną grzywą... A odcinek bardzo mi się podobał. Teraz tylko czekać na napisy. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RainbowDash123456789 Napisano Listopad 17, 2012 Share Napisano Listopad 17, 2012 Właśnie obejrzałam.TO EPICKI ODCINEK!Nie chce mi się opisywać moich przeżyć...ale te "jezioro" ,które duplikuje jest na serio epickie.No wszystko było epickie.Fajne było też to że pojawiła się jedna klacz z rodziny Apple przy stawianiu stodoły ,która jest związana z odcinkiem "Lekcja Zerowa".Albo ten niedźwiedź,wolne spadanie do wody,Tom!,palce na kopycie...nie mogłam przestać się śmiać!A gdy Pinkie siedziały i patrzyły się w ściane z farbą,gdy potem ,jedna z nich zmieniła twarz na tą z starszej generacji...mój mózg eksplodował .Dziwi mnie tylko to że kiedy PRAWDZIWA Pinkie byla smutna nie miała prostej grzywy i ogona. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Elwood Napisano Listopad 17, 2012 Share Napisano Listopad 17, 2012 JUŻ mamy napisy !!!!!!!!!!! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RainbowDash123456789 Napisano Listopad 17, 2012 Share Napisano Listopad 17, 2012 Z chęcią obejrzę odcinek drugi raz ! *przypomina sobie twarz Pinkie z G3* Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Niklas Napisano Listopad 17, 2012 Share Napisano Listopad 17, 2012 A ja mam pytanie. Cóż to za klacz, która pomagała Rodzinie Apple w stawianiu tej stodoły? Chodzi o tą z zieloną grzywą... A odcinek bardzo mi się podobał. Teraz tylko czekać na napisy. To Apple Fritter. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fragin Napisano Listopad 17, 2012 Share Napisano Listopad 17, 2012 Hej, nie było fanfica czasem z Pinkie Pie i ścianą, co za przypadek Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Niklas Napisano Listopad 17, 2012 Share Napisano Listopad 17, 2012 http://www.fimfiction.net/story/22329/Pinkie-Watches-Paint-Dry o tym myślisz? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hajime Napisano Listopad 17, 2012 Share Napisano Listopad 17, 2012 *-* Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Radmor Napisano Listopad 17, 2012 Share Napisano Listopad 17, 2012 Musze powiedzieć odcinek znacznie "żywszy" niż 1 i 2. Pinkie G3 face rozwala system xD. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Imka2000 Napisano Listopad 17, 2012 Share Napisano Listopad 17, 2012 To z pinkie G3 to nie wiedziałam czy się śmiać czy płakać xD Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Elwood Napisano Listopad 17, 2012 Share Napisano Listopad 17, 2012 pinkie G3 najleprza xD chory umysł na to wpadł xd Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Airlick Napisano Listopad 17, 2012 Share Napisano Listopad 17, 2012 A mnie odcinek jakoś nie wciągnął. Przyznam, jest kopalnią memów i nawiązań do fandomu i nie tylko, ale... meh. Przewidywalny do bólu, co nie przystoi odcinkom o Pinkie. No tak, ale Rarcia w nowej sukni i fryzurze doprowadzająca nieprzygotowanych ludzi do stanu przedzawałowego... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
NiBl Napisano Listopad 17, 2012 Share Napisano Listopad 17, 2012 ok mój umysł wybuchł i mówię, że to było wspaniałe - PALCE i G3 Pinkie Pie!!! Edit: Chociaż na minus mówię, że te dwie sprawy są głęboko z fandomu wzięte. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Guzik Napisano Listopad 17, 2012 Share Napisano Listopad 17, 2012 Odcinek fajny, mi najbardziej podobała się FLuttershy (uważajcie, ona ma na usługach miśka ) Tyle od Guzika Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gypsy Napisano Listopad 17, 2012 Share Napisano Listopad 17, 2012 To było tak super że aż mnie rozpiera. Tyle Pinkie i jedna prawdziwa, mała smutna różowiutka odpadam. Hehe jedne z moich ulubionych 10/10 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marvelus113 Napisano Listopad 17, 2012 Share Napisano Listopad 17, 2012 Pinkie G3 rozwaliła system, zresztą palce też. Ale najbardziej mnie zadziwiło to że na koniec było: Dear Princess Celestia... Co to za herezje że miało tego niby nie być? Ale nieważne. Odcinek supeeeer. Ogólnie Pinkie rozwaliła system. I nadrobiła straty względem poprzedniego odcinka. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Thunder Bike Napisano Listopad 17, 2012 Share Napisano Listopad 17, 2012 A gdyby tak... Twilight się zagapiła? ;-) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gypsy Napisano Listopad 17, 2012 Share Napisano Listopad 17, 2012 Zgadzam się w pełni w poprzednim odcinku mnie trochę zawiodła, ale teraz to idę jej postawić kapliczkę Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Imka2000 Napisano Listopad 17, 2012 Share Napisano Listopad 17, 2012 Był błąd pinkie nie miała prostej grzywy gdy była smutna Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
L'estaca Napisano Listopad 17, 2012 Share Napisano Listopad 17, 2012 C-co jak? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts
Chcesz dodać odpowiedź ? Zaloguj się lub zarejestruj nowe konto.
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto, to bardzo łatwy proces!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się