Po prostu Tomek Napisano Sierpień 13, 2013 Share Napisano Sierpień 13, 2013 (Nienawidzę Rule 34.) Zawsze byłem po stronie ziemnych, więc chyba czas na wspomożenie moich przywiązanych do gruntu towarzyszy. Co byś zrobił, gdyby jutro był już rok 2390 a Ziemia tworzyła kosmiczne imperium jak w Gwiezdnych Wojnach? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MasterBezi Napisano Sierpień 13, 2013 Share Napisano Sierpień 13, 2013 (edytowany) (co do pytania Tomka: "TO SKANDAL. przecież te tematy były stworzone wręcz do spamu, więc ze względu na lokalizację i przeznaczenie tych tematów nie można zamykać za spam" a i... może jestem "humanizacją" xD) Niemożliwe a nawet jeśli to razem z resztą przyjaciółek byśmy no... Wybili te bzdury z jej głowy. EDIT1: To co jest pisane w mojej krwi... Czyli Rebelia Co byś zrobił/-a gdybym nie był człowiekiem tylko humanizacją mojego OC? Edytowano Sierpień 13, 2013 przez MasterBezi Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Po prostu Tomek Napisano Sierpień 13, 2013 Share Napisano Sierpień 13, 2013 Twoje życie, twoja wola. Nie obchodzi mnie kim jesteś i jak wyglądasz. I tak nigdy się nie spotkamy. Co byś zrobił, gdyby twe życie zależało od losowej osoby o której nic nie wiesz? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gandzia Napisano Sierpień 13, 2013 Share Napisano Sierpień 13, 2013 Najpierw zacząłbym rzucać mięsem, a potem spróbowałbym zaprzyjaźnić się z tą osobą. Co byś zrobił, jakbyś miał możliwość przenieść się w czasie? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MasterBezi Napisano Sierpień 13, 2013 Share Napisano Sierpień 13, 2013 Przeniósłbym się do czasów XXlecia międzywojennego żeby zrobić zamach na Hitlera i Stalina (Lenina również). Wtedy możliwe, że Polska rozciągałaby się od granic powojennego NRD pod granicę kontynentalną wyznaczoną przez góry Ural i oczywiście od Bałtyku po Morze Czarne. Co byś zrobił/-a gdyby powstała GTA: Polish w której mapa gry to cała mapa Polski? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Eter Napisano Sierpień 13, 2013 Share Napisano Sierpień 13, 2013 Próbowałbym wyjechać za granicę . Co byś zrobił mając możliwość "darmowego" nowego startu w innym kraju ( dom, praca itp ) ? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gandzia Napisano Sierpień 13, 2013 Share Napisano Sierpień 13, 2013 Zostałbym w Polsce, jak na razie nie mam powodu do wyjazdu. Jeśli mimo to będę takowego potrzebował - Ukraina to chyba całkiem przyjemne miejsce. Co byś zrobił, gdyby na terenie Ukrainy pojawiła się Zona rodem ze S.T.A.L.K.E.R. -a? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MasterBezi Napisano Sierpień 13, 2013 Share Napisano Sierpień 13, 2013 Pewnie tam pojawi się też Pinkamina więc ją tam dojadę Co byś zrobił/-a gdyby Geralt dostał zlecenie na Pinkaminę (tą creepy z Luna Game)? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Servant Saber Napisano Sierpień 14, 2013 Share Napisano Sierpień 14, 2013 Przeszłabym obok tego obojętnieCo byś zrobił(a), gdyby dano Ci możliwość wcielenia się w głównego bohatera My Little Dashie? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sajback Gray Napisano Sierpień 14, 2013 Share Napisano Sierpień 14, 2013 Zgodziłbym się, a gdyby zmienili zdanie, błagałbym na kolanach. Co byś zrobił(a) gdybyś miał(a) możliwość wybrania jednego fan ficka do którego byś się przeniósł(niosła). Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mrs.Octavia Napisano Sierpień 14, 2013 Share Napisano Sierpień 14, 2013 Znalazłabym jakiś fajny fic który by mi pasował i bym się przeniosła Co byś zrobił(a) gdybyś miał(a) możliwość przeniesienia się swoich "historyjek" przez snem? ._. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Yuna Napisano Sierpień 14, 2013 Share Napisano Sierpień 14, 2013 Czemu nie? Stworzyłabym sobie coś fajnego ^,~ Co byś zrobił, gdyby rząd uznał mlp jako "nielegalny" serial? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Po prostu Tomek Napisano Sierpień 14, 2013 Share Napisano Sierpień 14, 2013 Prawdopodobnie oglądałbym go dalej, a gdyby stało się to niemożliwe, przestałbym. Co byś zrobił, gdyby prawo stało się dużo bardziej surowe? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Eter Napisano Sierpień 14, 2013 Share Napisano Sierpień 14, 2013 (edytowany) To zależy od tego co dokładnie znaczy surowe, jeżeli dotyczy kar za przestępstwa to bym był zadowolony, gdyby jednak powodowało że czułbym się zagrożony to starałbym się przeciwstawić się. CO byś zrobił, gdyby Polska podzieliła się oficjalnie na dwa odrębne państwa (na wschodnią i zachodnią część) ? Edytowano Sierpień 14, 2013 przez Eternal Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Po prostu Tomek Napisano Sierpień 14, 2013 Share Napisano Sierpień 14, 2013 Skorzystałbym z okazji, by szerzyć swoje poglądy, tylko tym razem w imię zjednoczenia. Może nawet walczyłbym o to zbrojnie, niestety nie jestem pewnien czy okazałbym się na tyle odważny. Co byś zrobił, gdyby doszły do ciebie potwierdzone informacje, że Talibowie nie finansują terrorystów a ataki to prowokacja USA? (Teorie spiskowe, do boju!) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gandzia Napisano Sierpień 14, 2013 Share Napisano Sierpień 14, 2013 Dowiedziałbym się, że mam rację. Co byś zrobił, jakby w Rosji wrócił carat? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
izy97 Napisano Sierpień 14, 2013 Share Napisano Sierpień 14, 2013 (Dynastia Putinowiczów czy co?) Czekał bym do Października 2017 by zobaczyć powrót ZSRR w dotychczas niespotykanej sile. Co byś zrobił gdyby w mieszkaniu obok ciebie odbył się konwent hejterów my little pony? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nyaa Napisano Sierpień 14, 2013 Share Napisano Sierpień 14, 2013 Jak się odbywa w nocy to wbiłbym im do chałupy i nakrzyczał: "Ja wam dam, mendy jedne, zakłócać porządek publiczny w tym bloku! Paszli mi stąd!" Co byś zrobił gdyby ojciec na ciebie nakrzyczał bo nie przyniosłeś oleju 3L z Biedronki bo nie było? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Czytoholiczka Napisano Sierpień 14, 2013 Share Napisano Sierpień 14, 2013 (edytowany) Przyniosłabym 6L butelkę i by nie krzyczał Co byś zrobił gdyby nie było już pasztetu w biedronce ? Edytowano Sierpień 14, 2013 przez Czytoholiczka Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Yuna Napisano Sierpień 14, 2013 Share Napisano Sierpień 14, 2013 Wzięłabym mielonkę z puszki Co byś zrobił, gdybyś po pijaku wyznał swoją miłość osobie którą skrycie kochasz? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mrs.Octavia Napisano Sierpień 14, 2013 Share Napisano Sierpień 14, 2013 (edytowany) Jakby zaakceptował-Happy End ♥ Jakby nie-mówiłam już że ludzie po pijaku gadają kłamstwa? Co byś zrobił gdyby angielska policja zamknęła Cię bo nie ugotowałeś im obiadu? Edytowano Sierpień 14, 2013 przez Mrs.Octavia Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nyaa Napisano Sierpień 14, 2013 Share Napisano Sierpień 14, 2013 "Ale panowie, ja nie umiem gotować! Może zamiast tego napijemy się herbaty?" Co byś zrobił gdyby Barack Obama z Junajtet Stejts of Amierika wbił do twojego domu i zrobił ci operację pokojową? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mrs.Octavia Napisano Sierpień 14, 2013 Share Napisano Sierpień 14, 2013 "Obama,ale ja już nie mam tych hamburgerów i coli sprzed tygodnia!Ale za to znalazłam zajebohaterski horror!Chcesz obejrzeć?" Co byś zrobił "ktoś" zmienił nazwę z "United State of America" na "United State of Heroses" ? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
izy97 Napisano Sierpień 14, 2013 Share Napisano Sierpień 14, 2013 (edytowany) Poległbym, ale wyeliminowałbym więcej amerykanów niż w Afganistanie! a przy okazji pół Berlina niech pójdzie z dymem. mam nawet hełm! edit: zmieniłbym nazwę na United Shit of America (Zjednoczone Gówno Ameryki, moim zdaniem nawet niezłe...) co byś zrobił gdybyś znalazł skarb Hitlera? Edytowano Sierpień 14, 2013 przez izy97 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gandzia Napisano Sierpień 14, 2013 Share Napisano Sierpień 14, 2013 Dzieła sztuki do muzeum, złoto dla mnie. Kupuję pół Albanii i urządzam Gandzialand. Co byś zrobił, jakby zaczęła się zombie-apokalipsa? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts
Chcesz dodać odpowiedź ? Zaloguj się lub zarejestruj nowe konto.
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto, to bardzo łatwy proces!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się