Eter Napisano Sierpień 23, 2013 Share Napisano Sierpień 23, 2013 Nie zdziwiłbym się zbytnio... Co byś zrobił mając okazję zniszczyć cały znany Ci świat ? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arcybiskup z Canterbury Napisano Sierpień 23, 2013 Share Napisano Sierpień 23, 2013 Zachowałabym tę okazję, żeby móc grozić że mogę to zrobić... Z pewnością bym z tego skorzystała. Co byś zrobił, gdybyś obudził się rano na latarni? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Colorful Napisano Sierpień 23, 2013 Share Napisano Sierpień 23, 2013 Poszedłbym do domu . Co byś zrobił gdyby twój komputer nagle zniknął w niewyjaśnionych okolicznościach ? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
panzerkampfwagen Napisano Sierpień 24, 2013 Share Napisano Sierpień 24, 2013 Nie zdziwiło by mnie to. Od kiedy słuchawki same od siebie robią instrumental, telewizor sam włącza się i wyłącza to już nic mnie nie dziwi. Nawet dzisiejszy sen w którym pływałam statkiem z Królem Julianem. No a laptop musiałabym kupić nowy. Co byś zrobił gdybyś był został obdarzony darem wiecznej bezsenności? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Po prostu Tomek Napisano Sierpień 24, 2013 Share Napisano Sierpień 24, 2013 To nie dar, to przekleństwo. Mój organizm można by uznać tedy za stracony. Co byś zrobił, gdybyś trafił do dowolnie wybranej przez ciebie epoki w przeszłości, ale na najniższą wtedy pozycję społeczną? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Eter Napisano Sierpień 24, 2013 Share Napisano Sierpień 24, 2013 Próbowałbym wzniecić powstanie / burdy - nie ważny byłby powód, pewnie swojej sytuacji bym i tak nie poprawił więc gdybym miał odejść to z hukiem. Co byś zrobił gdybyś miał okazję uratować życie jakiegoś wysoko postawionego polityka ? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arcybiskup z Canterbury Napisano Sierpień 24, 2013 Share Napisano Sierpień 24, 2013 Zrobiłabym to. A potem, zależnie od osoby której życie bym uratowała, odpowiednio bym to wykorzystała. Co byś zrobił, gdyby w zamian za uratowanie życia kogoś bliskiego ktoś kazałby Ci popełnić samoójstwo? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kruczek Napisano Sierpień 24, 2013 Share Napisano Sierpień 24, 2013 Zapewne zabiłbym tą osobę która kazała i oboje byśmy przeżyli. Co byś zrobił jakby w ciemnym zaułku dopadły Cię dresy? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MasterBezi Napisano Sierpień 24, 2013 Share Napisano Sierpień 24, 2013 (edytowany) Chetnie. Mam dosc Szczecina. Ide do Ponyville. Co bys zrobil/-a gdybym chcial uciec ze Szczecina do Ciechanowa albo przynajmniej do Warszawy, bo w Szczecinie jestem samotny i nikt mnie nie chce i nie mam przyjaciol i dziewczyny i nie bede miec (a nawet jesli to paskudnych przyjaciol i paskudna dziewzyne ktora bym predzej zdradzil niz pokochal bo hejtuje kucyki, jest falszywa i dla niej ludzkosc to swietosc)? Jesliby mnie dresy napadly to posle je do piachu. Edytowano Sierpień 24, 2013 przez MasterBezi Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hidoi Napisano Sierpień 24, 2013 Share Napisano Sierpień 24, 2013 Będę baardzo tęsknić Co byś zrobił, gdybyś zastał w kuchni Sombrę robiącego Ci obiad? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MasterBezi Napisano Sierpień 24, 2013 Share Napisano Sierpień 24, 2013 (Hidoi nie wiem jak mozna tesknic za kims kogo nawet w rl sie nie zna xd) Wezwalbym GROM. Co bys zrobil/-a gdyby Twi zmienila kurs mojego pociagu powrotnego do Szczecina i pojechalby ten do Ciechanowa? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hidoi Napisano Sierpień 24, 2013 Share Napisano Sierpień 24, 2013 I o to właśnie chodziło. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Camed Napisano Sierpień 24, 2013 Share Napisano Sierpień 24, 2013 Jeżeli twojego, czy to mój problem Co by było gdyby Chuck Norris siedział przed twoim kompem/laptopem kiedy właśnie wróciłeś do domu z pracy? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nyaa Napisano Sierpień 24, 2013 Share Napisano Sierpień 24, 2013 Drzwi są tam, sir. Co byś zrobił, gdybyś miał zagrać jakąś piosenkę przy użyciu SNES? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Camed Napisano Sierpień 24, 2013 Share Napisano Sierpień 24, 2013 Najpierw dowiedziałbym się co to te całe SNES. Co by było gdybyś cofnął się w czasie do XIV wieku? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gandzia Napisano Sierpień 24, 2013 Share Napisano Sierpień 24, 2013 Wykorzystałbym moją wiedzę. "Co, to, mości rycerze, mnie? Kopiami? Proszę bardzo, oto mój przyjaciel gatling." Co byś zrobił, jakbyś w szafie znalazł Narnię? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hidoi Napisano Sierpień 24, 2013 Share Napisano Sierpień 24, 2013 (edytowany) Skończyłabym z tymi książkami i cukrem pudrem do ehrbaty. To samo, tyle że z Equestrią? Edytowano Sierpień 24, 2013 przez Hidoi Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MasterBezi Napisano Sierpień 24, 2013 Share Napisano Sierpień 24, 2013 Od razu do Ponyville. Nic mnie nie trzyma w Szczecinie a do Ciechanowa nie moge jezdzic codziennie. Co bys zrobil/-a gdyby okazalo sie ze tylko M6 i Derpy na mnie zalezy? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gandzia Napisano Sierpień 24, 2013 Share Napisano Sierpień 24, 2013 Wzruszyłbym ramionami. Co byś zrobił gdyby wprowadzono urzędowy zakaz publikowania fanfikcji? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MasterBezi Napisano Sierpień 24, 2013 Share Napisano Sierpień 24, 2013 To co zawsze. Co bys zrobil/-a gdybym mial zakaz opuszczenia Szczecina a mimo to i tak ucieklem do Ciechanowa, gdyz mam dosc samotnosci i odrzucenia w tym miescie? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
izy97 Napisano Sierpień 24, 2013 Share Napisano Sierpień 24, 2013 zapytał czemu masz zakaz opuszczania szczecina. co byś zrobił gdybyś znalazł portal który prowadzi w jakieś miejsce w Equestrii, przechodzisz i lądujesz w okopie w Stalliongradzie zimą 1943 między żołnierzami jednorożcami walczącymi dla czystości rasy kuczej przeciw ziemnym które walczą sla rewolucji? :-P Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hidoi Napisano Sierpień 24, 2013 Share Napisano Sierpień 24, 2013 Poszlabym spać. Dla mnie to nuda. Co byś zrobiło, gdyby majonez z oczami z parówki nie szanował jak pocukrzony Tymbark? Dobre pytanie, przesyłać dalej. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Insomnia Napisano Sierpień 24, 2013 Share Napisano Sierpień 24, 2013 1.Próbowałabym negocjować (Pewnie i tak zostałabym rozstrzelana na miejscu.) 2. Wybacz, nie rozumiem pytania. Co byś zrobił gdyby koledzy ogolili cię na łyso, nawciskali ci pasty do zębów w buty i na twój koszt zamówili 10x pizze z salami? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Eter Napisano Sierpień 24, 2013 Share Napisano Sierpień 24, 2013 Będąc z nimi na następnej imprezie poczekałbym aż narąbią się jak automaty po czym dokonałbym zemsty z zimną krwią . ( raz już byłem łysy... ) Co byś zrobił widząc Księżniczkę Obamę korzystającego z twojej toalety a jego pegaz byłby zaparkowany przed bramą wjazdową zastawiając ją ? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hidoi Napisano Sierpień 24, 2013 Share Napisano Sierpień 24, 2013 Normalka, jakbym widziała siebie. Dalej, brak weny. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts
Chcesz dodać odpowiedź ? Zaloguj się lub zarejestruj nowe konto.
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto, to bardzo łatwy proces!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się