Krulig Napisano Wrzesień 20, 2013 Share Napisano Wrzesień 20, 2013 *Obwija Oz'a bandażami i przykleja plastry* Dalej...(przepraszam ale jestem po prostu zajęta czytaniem Kuroshitsuji) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Flippyn Napisano Wrzesień 20, 2013 Share Napisano Wrzesień 20, 2013 Wolałbym nie być na miejscu zdarzenia bo mogłaby mnie zabić, ale jeśli już to wiał gdzie pieprz rośnie. Co byś zrobił/a gdybyś znalazła się jako kucyk w eqestrii i mógł ożywić innego kucyka przeżywając jego śmierć (nie ginąc ) np. Snowdrop czy kogoś? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nyaa Napisano Wrzesień 20, 2013 Share Napisano Wrzesień 20, 2013 Ożywiłbym... Hmm... Matkę Applejack, a co tam Podaję dalej. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
emili878 Napisano Wrzesień 20, 2013 Share Napisano Wrzesień 20, 2013 Nic bym nie robiła nie chciało by Mi się Co byś zrobił gdybyś umiał świetnie rysować? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Igirisu_chan Napisano Wrzesień 20, 2013 Share Napisano Wrzesień 20, 2013 Narysowałabym wszystko co bym chciała. Co być zrobił gdyby nie było weekend? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krulig Napisano Wrzesień 20, 2013 Share Napisano Wrzesień 20, 2013 ...miałabym dość wszystkiego,bo Weekend'y dają mi odpocząć od rzeczywistości dalej Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
emili878 Napisano Wrzesień 20, 2013 Share Napisano Wrzesień 20, 2013 Pochorowałabym się na zawał serca, nie ma nowego odcinka snk ;-; dalej Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mrs.Octavia Napisano Wrzesień 20, 2013 Share Napisano Wrzesień 20, 2013 Walę szkołę,zostanę żoną państwa,o (lolz i tak już jestem ) Co byś zrobił gdybyś musiał teraz wziąć ślub? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krulig Napisano Wrzesień 20, 2013 Share Napisano Wrzesień 20, 2013 Już lecę do kościoła...a suknię "zabiorę" matce... Co byś zrobił gdybyś miał teraz urodzić dziecko? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Flippyn Napisano Wrzesień 20, 2013 Share Napisano Wrzesień 20, 2013 (edytowany) Chyba aborcje zrobił Co byś zrobił/a gdyby zaczęła się zombi apokalipsa? Edytowano Wrzesień 20, 2013 przez Flippyn Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krulig Napisano Wrzesień 20, 2013 Share Napisano Wrzesień 20, 2013 Zrobię to co Oz w mandze PH... >patrz tu< i >tu< (przeczytaj) Dalej Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arceus Napisano Wrzesień 20, 2013 Share Napisano Wrzesień 20, 2013 Znowu? Wraz z (żywą) resztą planety uciekł bym w futerku Fluffle w przestrzeń kosmiczną i zbudował potężną gwiezdną bazę, wraz z resztą ludzi, aby zniszczyć ziemię i wszystkich Zombie razem z nią... Co byś zrobił gdybyś zobaczył ogoloną Fluffle puff? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hidoi Napisano Wrzesień 20, 2013 Share Napisano Wrzesień 20, 2013 jak tak to spoko. Jak całkiem, to bym się cieszyła, że o jednego kłębka mniej. Dalej, jestem zmęczona. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Imeshovy Napisano Wrzesień 20, 2013 Share Napisano Wrzesień 20, 2013 (edytowany) Doprowadziłbym ją do poprzedniego stanu :3 Co byś zrobił, gdybyś pozostał sam na świecie ze swoją ulubioną postacią? Edytowano Wrzesień 20, 2013 przez imesh Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nyaa Napisano Wrzesień 21, 2013 Share Napisano Wrzesień 21, 2013 (edytowany) "Lyra, mamy stąd dwa wyjścia. Pierwsze: czekamy aż oszalejemy i zginiemy na tym świecie. Drugie: myślimy jak by tu otworzyć portal do Equestrii. Chyba że masz jakieś inne pomysły?" Co byś zrobił gdybym wybił ci monitor, przybijając międzywymiarowego żółwika? Edytowano Wrzesień 21, 2013 przez Damikkos Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mrs.Octavia Napisano Wrzesień 21, 2013 Share Napisano Wrzesień 21, 2013 Huh,i tak już ten laptop był stary *żółwik* Co byś zrobił gdyby zakochał się w tobie twój największy wróg? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nyaa Napisano Wrzesień 21, 2013 Share Napisano Wrzesień 21, 2013 Blee, nie jestem *tu wstaw część od roweru*. Ponawiam moje poprzednie pytanie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lisica Napisano Wrzesień 21, 2013 Share Napisano Wrzesień 21, 2013 Umrzesz śmiercią marną - nie był już na gwarancji *Wyjmuje kasę* A teraz idź kup mi nowy lapek Dalej Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Flippyn Napisano Wrzesień 21, 2013 Share Napisano Wrzesień 21, 2013 (edytowany) Wyjeżdża *Cromwellem z garzażu*, no to jedziemy :YhZzy: dalej Edytowano Wrzesień 21, 2013 przez Flippyn Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arcybiskup z Canterbury Napisano Wrzesień 21, 2013 Share Napisano Wrzesień 21, 2013 Przywaliłabym Ci międzywymiarowego plaskacza. Co byś zrobił, gdyby tak się zdarzyło że Twój idol przeteleportowałby się do Twojego domu? (całkowicie przypadkowo) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Flippyn Napisano Wrzesień 21, 2013 Share Napisano Wrzesień 21, 2013 Staram się go nie wkurzyć i kulturalnie proponuję dżentelmeńską Popijawę !!! Co byś zrobił gdyby twój idol/idolka chciał cię zabić ? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arcybiskup z Canterbury Napisano Wrzesień 21, 2013 Share Napisano Wrzesień 21, 2013 (edytowany) Kiedyś się śniło że cały Megadeth oprócz gitarzysty chciał mnie zabić. Skończyło się na tym, że się pozabijali, a ten co mnie nie chciał zabić pomógł mi zwiać. To było dość dziwne... No, to próbowałabym chyba dostać autograf, a potem zwiać. Dalej, bo to dobre pytanie jest. Edytowano Wrzesień 21, 2013 przez Nocturnal Light Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
~Tamara~ Napisano Wrzesień 21, 2013 Share Napisano Wrzesień 21, 2013 Gdyby Chester albo Mike chcieli mnie zabić, związałabym ich w piwnicy i kazała śpiewać. Co byś zrobił gdyby Pinkamena zamknęła cię w piwnicy? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arcybiskup z Canterbury Napisano Wrzesień 21, 2013 Share Napisano Wrzesień 21, 2013 Gdyby Chester albo Mike chcieli mnie zabić, związałabym ich w piwnicy i kazała śpiewać. Dobre wyjście. I takie zadowalające. gdyby Pinkamena związała mnie w piwnicy, zapewne byłabym zbyt przerażona by myśleć, albo... Mentalnie poprosiłabym o pomoc Leona. Leon dobry morderca, to by mi pomógł. Co byś zrobił, gdyby z internetów wyszło coś przerażającego i zagnieździło Ci się pod łóżkiem? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mrs.Octavia Napisano Wrzesień 21, 2013 Share Napisano Wrzesień 21, 2013 Hmmm...mało to możliwe gdyż nie mam pustego miejsca pod łóżkiem,mam tam szafki.Mogło by się jedynie tam zagnieździć i jeśli by tak zrobił to bym go nie ścieliła,o nie... Co byś zrobił gdybyś si obudził w świecie Silent Hill wraz ze swoją ulubioną postacią/idolem/ką? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts
Chcesz dodać odpowiedź ? Zaloguj się lub zarejestruj nowe konto.
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto, to bardzo łatwy proces!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się