Mrs.Octavia Napisano Wrzesień 29, 2013 Share Napisano Wrzesień 29, 2013 Na pewno bym się zachowywała jak po 5 litrach kawy i energetyków razem,gdy już bym się uspokoiła poszła bym na poszukiwania domu Nordyków Co byś zrobił gdyby Twoja ulubiona postać zaprosiła Cie na święta i sylwestra? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arcybiskup z Canterbury Napisano Wrzesień 29, 2013 Share Napisano Wrzesień 29, 2013 Na święta to bym raczej nie poszła, ale sylwestra już nie byłabym w stanie odmówić. Leciałabym tak, że by się za mną dymiło i rzygałabym tęczą. Dalej :'> Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lisica Napisano Wrzesień 29, 2013 Share Napisano Wrzesień 29, 2013 Podnieta. A następnie bym tam biegła tak, że za mną by ogień płonął. To byłyby najprawdopodobniej najbardziej odjazdowe święta i sylwester w moim życiu. Dalej Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
~Tamara~ Napisano Październik 1, 2013 Share Napisano Październik 1, 2013 No i znowu to dalej... Przyszłabym, ukradłabym ją/go i wróciłabym do domu, pakując sobie ową/owego jako mój własny prezent pod choinkę, a potem zrobiłabym mu sekcję. Co byś zrobił gdyby...Koteł Tamareł wszedł ci przez okno do pokoju kiedy odpowiadasz właśnie na czyjś post na MLPPolska? Dla jasności: Tamara, dnia 28 Wrze 2013 - 5:21 PM, napisał: Poczujcie moc Tamareła Koteła!!! ~Dr.Tamara Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mrs.Octavia Napisano Październik 1, 2013 Share Napisano Październik 1, 2013 Adoptuje! Co byś zrobił gdyby na środku lekcji/dużego zgromadzenia ludzi zadzwonił Ci telefon z dzwonkiem jako jakaś piosenka z erotycznym tekstem? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Po prostu Tomek Napisano Październik 1, 2013 Share Napisano Październik 1, 2013 Znalazłbym tego idiotę odpowiedzialnego za ściągnięcie i załadowanie mi czegoś takiego, pobiłbym go i spaliłbym mu dom. A potem pewnie poszedłbym siedzieć. Co byś zrobił, gdyby teraz tak nagle ktoś zgasił słońce takim pstryczkiem? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
~Tamara~ Napisano Październik 1, 2013 Share Napisano Październik 1, 2013 Podziękowałabym takiej osobie z całego serca! Nienawidzę słońca... Co byś zrobił gdyby w środku nocy ktoś obudził cię, znienawidzoną przez ciebie piosenką? ~Dr.Tamara Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
WilczeK Napisano Październik 1, 2013 Share Napisano Październik 1, 2013 (edytowany) Dokładnie to,nawet piosenka się zgadza. Tylko nie jestem pewien co do końcówki ( ) http://www.youtube.com/watch?v=lnKa0uswdXQ Co byś zrobił gdyby pod twoim domem (jak to już Brainiac napisał wczesniej ) napierYAYali się magowie ? Edytowano Październik 1, 2013 przez WilkU Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
izy97 Napisano Październik 1, 2013 Share Napisano Październik 1, 2013 sfilmował komórką i wstawił na youtuba jako "Two stupid fat guys thing Harry Potter is real" Co byś zrobił gdybyś się obudził jako NPC/Mob/Sztuczna inteligencja w twojej ulubionej grze? 2 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano Październik 2, 2013 Share Napisano Październik 2, 2013 Spróbowałabym lecieć tak niczym ptaaak!!! Co byś zrobił gdyby odwiedził cię osioł ze Shreka i powiedział: "A na kolacię zrobię jajecznicę! " ???? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
WilczeK Napisano Październik 2, 2013 Share Napisano Październik 2, 2013 Siadłbym i czekał na tą jajecznicę. Co byś zrobił gdyby niedaleko twojego domu uderzył meteoryt ? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Flippyn Napisano Październik 2, 2013 Share Napisano Październik 2, 2013 Zadzwonił do wujka żeby przyczepe podczepił i przyjechał... no i dał kowalowi żeby mi miecz wykuł dalej Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
izy97 Napisano Październik 2, 2013 Share Napisano Październik 2, 2013 (edytowany) sfilmował i na youtuba pod tytułem: "Berlin w płomieniach" Bo nie ma jak żeby walnął niedaleko i nie trafił jakiś budynek... no chyba że w rzękę. ale to jedyna możliwość. dalej Edytowano Październik 2, 2013 przez izy97 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lisica Napisano Październik 2, 2013 Share Napisano Październik 2, 2013 Wzięłabym komórkę, porobiłabym zdjęcia i pochwaliła się wszystkim ludziom w obrębie najbliższego kilometra. Dalej Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hidoi Napisano Październik 2, 2013 Share Napisano Październik 2, 2013 W takich momentach zawsze jestem głodna, więcccc.... ? Co byś zrobił, gdyby Fluttershy Ci pożerała komputer? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
izy97 Napisano Październik 2, 2013 Share Napisano Październik 2, 2013 What the fuuuuck! eee tam, jak mamy kuce na naszym świecie to oznacza to że nic już nie będzie takie same - zamieszki, ponifikacje, atak atomowy na Equestrię. kto ma wtedy czas na internet. co byś zrobił gdyby partyzanci wykorzystali twoje mieszkanie jako kryjówkę? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano Październik 3, 2013 Share Napisano Październik 3, 2013 zależy z kim bym trzymała. Co wolisz , zgubić but w kałuży czy zzłamać parasol na wietrze? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mrs.Octavia Napisano Październik 3, 2013 Share Napisano Październik 3, 2013 Złamać parasol,przynajmniej nie wyglądałabym jak idiotka CO byś zrobił gdyby naglę z telefonu wyskoczyła Ci twoja ulubiona postać,a byłbyś na lekcji/ważnym spotkaniu? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krulig Napisano Październik 3, 2013 Share Napisano Październik 3, 2013 teraz ma fazę na Vocaloid,więc..."...Len...zachowuj się jakby cię tu nie było..." Co byś zrobił gdybyś trafił do dziwnej posiadłości,w której mieszka 7 osób(Pan domu,jego żona,córka,pokojówka,służący i "lalki".Kiedy następnego dnia się obudzisz wciąż będzie "noc".Uciekniesz do piwnicy i tam znajdziesz trumny...? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mrs.Octavia Napisano Październik 3, 2013 Share Napisano Październik 3, 2013 "Den,jeżeli to Twój debilny żart to wiedź że możesz się już do mnie nie odzywać *wzdryg* *wzdryg*",a jak już sobie bym uświadomiła że to nie żart bym zaczeła jak najdalej uciekać od tej posiadłości Co byś zrobił gdybyś trafił do krainy "czarów" z ludźmi z króliczymi uszami,królową kier itp i by Cię tam wszyscy kochali? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krulig Napisano Październik 3, 2013 Share Napisano Październik 3, 2013 Nareszcie jestem doceniana T-T ale troszkę się niepokoję... Dalej Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Po prostu Tomek Napisano Październik 3, 2013 Share Napisano Październik 3, 2013 Wiałbym jakby mnie diabły goniły. Co byś zrobił, gdybyś skoczył w czasie i w wyniku splotu niefortunnych okoliczności poszedłbyś na stos? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano Październik 4, 2013 Share Napisano Październik 4, 2013 (edytowany) Darłabym się na całe gardło Użyłabym mózgu by się wydostać. Co byś zrobił wiedząc że na pewno ci się to nie uda? Edytowano Październik 4, 2013 przez maisha737 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Po prostu Tomek Napisano Październik 4, 2013 Share Napisano Październik 4, 2013 Byłbym niesamowicie poirytowany koniecznością wycinania owocników z mojego monitora, a potem wygrzebywania do ostatniej nitki grzybni ze środka. Tak bardzo poirytowany, że spaliłbym ten komputer. Co byś zrobił, gdyby Jakub Wędrowycz raczył poczęstować cię swoim firmowym napojem? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arcybiskup z Canterbury Napisano Październik 4, 2013 Share Napisano Październik 4, 2013 Obawiam się, że w świecie pana Wędrowycza byłabym wiedźmą, a jedynym, czym by mnie poczęstował, byłyby widły. Co byś zrobił, gdyby naczynia w Twojej kuchni wykształciły swoją własną cywilizację? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts
Chcesz dodać odpowiedź ? Zaloguj się lub zarejestruj nowe konto.
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto, to bardzo łatwy proces!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się