Arcybiskup z Canterbury Napisano Listopad 8, 2013 Share Napisano Listopad 8, 2013 W żadnym razie nie cofałabym się w czasie, nawet gdybym rozpaczliwie chciała zmienić sytuację babci. To mogłoby zmienić całą przyszłość, a nawet bieg historii. Nie ma sensu. Co byś zrobił, gdyby ktoś zaproponowałby Ci ratunek od obozu koncentracyjnego, w zamian za wysłanie tam całej, obcej Ci rodziny? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gorgon Napisano Listopad 8, 2013 Share Napisano Listopad 8, 2013 Eh, zostałbym. Po co ma cierpieć cała (nawet obca) rodzina. Co bys zrobił, gdybyś wiedział, że został ci tylko dzień życia? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Eter Napisano Listopad 9, 2013 Share Napisano Listopad 9, 2013 Zapewne upiłbym się do nieprzytomności żałując wszystkie głupie rzeczy które zrobiłem oraz te dobre które mogłem zrobić a nie zrobiłem... I tak już nie byłbym w stanie nic zmienić Dalej... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lisica Napisano Listopad 9, 2013 Share Napisano Listopad 9, 2013 Starałabym się go wykorzystać tak dobrze jak tylko potrafię. A potem zdechnąć. Co byś zrobił gdybyś był mną, a Tobą? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krulig Napisano Listopad 9, 2013 Share Napisano Listopad 9, 2013 Życzę powodzenia,bo jestem pokraką,która odstaje od reszty ludzkości Co byś zrobił,gdybyś był taki jak ja?(pod względem charakteru i zachowania) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arcybiskup z Canterbury Napisano Listopad 9, 2013 Share Napisano Listopad 9, 2013 (Każdemu się wydaje że jest inny, co prowadzi nieuchronnie do wniosku, że wszyscy jesteśmy tacy sami. Przykro mi) Nie znam Cię, ale pewnie robiłabym dokładnie to, co Ty, cokolwiek byś nie robiła. Co byś zrobił, gdybyś cofnął się w czasie do lat 80? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nyaa Napisano Listopad 9, 2013 Share Napisano Listopad 9, 2013 No masz... Muszę przeżywać lata PRLu? Skończyłbym marnie. Co byś zrobił, gdyby nastąpiła inwazja zmutowanych latających kurczaków? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hidoi Napisano Listopad 10, 2013 Share Napisano Listopad 10, 2013 Zrobiłabym obiad. Co byś zrobił, gdybyś siedział sobie spokojnie przed kompem sam w domu, a nagle do pokoju wlatuje Ci wielki szerszeeń? lol Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arcybiskup z Canterbury Napisano Listopad 10, 2013 Share Napisano Listopad 10, 2013 Wywalam z pokoju z prędkością strusia pędziwiatra, zamykam drzwi, wchodzę do innego pokoju, zamykam inne drzwi, a w końcu i tak decyduję się walczyć z monstrem. Co byś zrobił/a gdyby do Twojego pokoju nagle, przez okno wleciała płyta winylowa? 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Flippyn Napisano Listopad 10, 2013 Share Napisano Listopad 10, 2013 (edytowany) Vinyl Scratch, gdzie się chowasz?! Co byś zrobił/a gdyby przed twoim domem z pod wody lub ziemi wynurzył się niemiecki U-boot, a z niego wyskoczyła grupka 90 letnich SSmanów? Edytowano Listopad 10, 2013 przez Flippyn Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nyaa Napisano Listopad 10, 2013 Share Napisano Listopad 10, 2013 "Panowie, kibel jest tam..." Podaję dalej. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hajime Napisano Listopad 10, 2013 Share Napisano Listopad 10, 2013 Co byś zrobił, gdyby na świecie nie istniał komp? :3 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hajime Napisano Listopad 10, 2013 Share Napisano Listopad 10, 2013 Co byś zrobił, gdyby nagle urosły ci rogi i ogon? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
emili878 Napisano Listopad 10, 2013 Share Napisano Listopad 10, 2013 Jestę córką szatana! CO byś zrobił gdyby ktoś ukradł księżyc? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hajime Napisano Listopad 11, 2013 Share Napisano Listopad 11, 2013 Trudniej byłoby zasnąć... Co byś zrobił, gdyby ktoś ukradł twoje wszystkie gry? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hoxton Napisano Listopad 11, 2013 Share Napisano Listopad 11, 2013 Powariowałbym??? Co byś zrobił gdybyś stał się changeling'iem? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Po prostu Tomek Napisano Listopad 12, 2013 Share Napisano Listopad 12, 2013 Byłbym pewnie niesamowicie wściekły, ale zaraz doszedłbym do wniosku, że przecież mogę cały czas chodzić zamieniony w siebie, więc nie jest tak źle. Co byś zrobił, gdybyś mógł zamienić się miejscami z dowolną postacią historyczną? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
emili878 Napisano Listopad 12, 2013 Share Napisano Listopad 12, 2013 (edytowany) Zamieniłabym się z Hitlerem i zaczęła się bawić w drugą wojnę światową :3 Co byś zrobił gdybyś musiał zrobić gigantyczną prace na temat drugiej wojny światowej? Edytowano Listopad 12, 2013 przez emili878 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hoxton Napisano Listopad 12, 2013 Share Napisano Listopad 12, 2013 Zrobiłbym małą i dostałbym dwóje. Co byś zrobił gdyby w twoim pokoju pojawiła się RainbowDash i nagle zamieniła się w changelinga? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Parabellum Edge Napisano Listopad 12, 2013 Share Napisano Listopad 12, 2013 Mam w szafie Ghille suit. Też bym się zamaskował. Co byś zrobił/ła, gdyby zmartwychwastał Stalin? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hajime Napisano Listopad 12, 2013 Share Napisano Listopad 12, 2013 ...Etto...Ano... Co byś zrobił, gdybym wysłała ci zdjęcie erotyczne gdy twoja mama jest w twoim pokoju? :3 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krulig Napisano Listopad 12, 2013 Share Napisano Listopad 12, 2013 Moja mama zawsze jest w moim pokoju(bo mam dwupokojowy dom,a w małym pokoju jest babcia) Co byś zrobił,gdybyś miał taką moc,że możesz zniszczyć co tylko chcesz? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Parabellum Edge Napisano Listopad 12, 2013 Share Napisano Listopad 12, 2013 Zniszczyłbym pająki... i bagietki... Co byś zrobił/ła gdyby przez jeden dzień cała woda na świecie zmieniła się w płynną czekoladę? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Flippyn Napisano Listopad 12, 2013 Share Napisano Listopad 12, 2013 Najpierw się w niej wykąpał, marzę o tym, a po tem butelkował na przyszłość':3 Co byś zrobił gdyby do twojego domu zapukała Spitfire z prośbą byś pomógł jej naprawić jej samolot-Spitfire mk.VII? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arcybiskup z Canterbury Napisano Listopad 12, 2013 Share Napisano Listopad 12, 2013 Phi, samolot, kurna. Samolot się spieprzył, a ona przychodzi do takiej nieporadnej istoty jak JA. Zabawne, zabawne. Spitfire to też riff gitarowy, to prędzej mogłaby ode mnie dostać. Co byś zrobił/a gdyby Twoja myszka zamieniła się w wielgachnego szczura? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts
Chcesz dodać odpowiedź ? Zaloguj się lub zarejestruj nowe konto.
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto, to bardzo łatwy proces!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się