kameleon317 Napisano Styczeń 5, 2013 Share Napisano Styczeń 5, 2013 Rozcinała by ją Pinkie ? Wziął bym coś ostrego i zakończył ten chory proceder. Co byś zrobił,gdybyś nie zdał do następnej klasy ? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DeDanielosek Napisano Styczeń 5, 2013 Share Napisano Styczeń 5, 2013 To jest chyba najmniejsze moje zmartwienie, ale to bym siedział dalej w 2 gimnazjum. Co byś zrobił gdyby Las EverFree był obok twojego domu? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DarkShadow Napisano Styczeń 5, 2013 Share Napisano Styczeń 5, 2013 Chodziłabym tam w dzień z psem na spacery ^^ Co byś zrobił/a, gdyby choinka zaczęła się palić? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Phinbella Flynn Napisano Styczeń 5, 2013 Share Napisano Styczeń 5, 2013 Przyniosłabym, sklankę wody i próbowała ją ugasić.XD Co byś zrobił/a, gdybym była tuż za tobą.? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kameleon317 Napisano Styczeń 5, 2013 Share Napisano Styczeń 5, 2013 Dał bym ci huga Co byś zrobił,gdybyś przeniósł się do lasu ze slenderem ? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Robaczywek Napisano Styczeń 5, 2013 Share Napisano Styczeń 5, 2013 Szukał kartek xD Co byś zrobił gdyby YouTube przestał istnieć? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Styczeń 5, 2013 Share Napisano Styczeń 5, 2013 Bym je stworzyła Co byś zrobił, gdyby porwała cię Chrysalis? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Multiszymen Napisano Styczeń 5, 2013 Share Napisano Styczeń 5, 2013 Przyłączyłbym się do jej armii Co byś zrobił, gdybyś spotkał kalkulator, który jest niewidzialny i jak implant przysyła ci informacje do mózgu? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Amani Napisano Styczeń 5, 2013 Autor Share Napisano Styczeń 5, 2013 "Mietek, co dodałeś do tej herbaty ?" Co byś zrobił, gdybyś był świadkiem morderstwa z udziałem kucyka ? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DeDanielosek Napisano Styczeń 5, 2013 Share Napisano Styczeń 5, 2013 To zależy czy kucyk był by sprawcą czy też ofiarą... jak sprawcą to pomyślał bym że coś brałem, albo bym się obudził... jak ofiarą to może bym się popłakał? Nie wiem dawno nie płakałem. Co byś zrobił gdyby podłoga była zbyt krzywa? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mylittleword Napisano Styczeń 5, 2013 Share Napisano Styczeń 5, 2013 Bawiłabym się w zjazd deskorolką ^^ Co byś zrobił gdyby wódka była ciepła ? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Multiszymen Napisano Styczeń 5, 2013 Share Napisano Styczeń 5, 2013 any problem with hot vodka?! Co byś zrobił, gdybyś miał limit postów [dzienny] Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mylittleword Napisano Styczeń 5, 2013 Share Napisano Styczeń 5, 2013 Włosy by się wyprostowały ;P Co byś zrobił gdybyś mógł poznać jedną wybraną bohaterkę MLP Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DeDanielosek Napisano Styczeń 5, 2013 Share Napisano Styczeń 5, 2013 Fluttershy! Come here. Co byś zrobił gdybyś zobaczył na tablicy wyraz "彩虹衝刺"(RD) i mimo tego że nie wiesz co to znaczy to na 100% był byś pewny że chodzi o coś z MLP. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Swahili Napisano Styczeń 5, 2013 Share Napisano Styczeń 5, 2013 Stałabym i patrzyłabym się na to. Co byś zrobił, gdyby na twoim podwórku wylądowało UFO, a wyszłaby z niego Luna? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arcybiskup z Canterbury Napisano Styczeń 5, 2013 Share Napisano Styczeń 5, 2013 Opadłaby mi szczęka, podeszłabym szczęśliwa i spytałabym, czy zechce mnie ze sobą zabrać do Equestrii. Cały czas składając cześć oczywiście i potykając się co dwa kroki. Co byś zrobił/a gdyby pod drzwiami Twojego domu ktoś zostawił pudełko z małym kotem z Cheshire? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Multiszymen Napisano Styczeń 5, 2013 Share Napisano Styczeń 5, 2013 ugościłbym go w domu po królewsku Co byś zrobił gdyby klawiatura na której odpisujesz na ten post nagle się zepsuła? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lisica Napisano Styczeń 5, 2013 Share Napisano Styczeń 5, 2013 Biorę moją przewodówkę. (Tak mam zapasową) Co byś zrobił gdybyś był kucykiem? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arcybiskup z Canterbury Napisano Styczeń 5, 2013 Share Napisano Styczeń 5, 2013 Zostałabym kucykiem Jedi, albo kucykiem Wiedźminką. Co byś zrobił/a gdybyś zgubiła się w swoim domu? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Amani Napisano Styczeń 5, 2013 Autor Share Napisano Styczeń 5, 2013 Wyskoczyłbym przez okno i wszedł przez drzwi frontowe, żeby wiedzieć, gdzie jestem. Co byś zrobił, gdyby mohery napadły twój dom ? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arcybiskup z Canterbury Napisano Styczeń 5, 2013 Share Napisano Styczeń 5, 2013 Nakreśliłabym pentagram i zwiała, zostawiając je uwięzione w domu. Co byś zrobił?a, gdyby król Jan Kazimierz wpadł do Ciebie na niespodziewaną herbatkę? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DeDanielosek Napisano Styczeń 6, 2013 Share Napisano Styczeń 6, 2013 Powiedziałbym że mi się Herbata Skończyła Co byś zrobił gdyby nie było ferii? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Amani Napisano Styczeń 6, 2013 Autor Share Napisano Styczeń 6, 2013 Dzień Sznura ... Co byś zrobił, gdyby ktoś podłożył ci termojądrówkę pod dom ? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hajime Napisano Styczeń 6, 2013 Share Napisano Styczeń 6, 2013 Zastanawiałabym się co to znaczy. Co byś zrobił gdybym powiedziała że jestem artystą? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nosacz Napisano Styczeń 6, 2013 Share Napisano Styczeń 6, 2013 Poprosiłbym o dowód. Co byś zrobił gdybyś mógł zrobić wszystko. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts
Chcesz dodać odpowiedź ? Zaloguj się lub zarejestruj nowe konto.
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto, to bardzo łatwy proces!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się