izy97 Napisano Luty 4, 2013 Share Napisano Luty 4, 2013 yyy... wyślę mu taki list. "jeden błąd... jakakolwiek różnica do poprzednika... jakaś reklama twoich piosenek z użyciem kucyków... to [tu wstaw bardzo wiele przekleństw i wyzwisk...]" co byś zrobił gdybyś miał możliwość ponifikacji i mógł się przenieść do equestrii ALE musiał też sponifikować i zabrać ze sobą całą twoją rodzinę i znajomych (a być może tego nie chcą :-P )? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kitsun Napisano Luty 4, 2013 Share Napisano Luty 4, 2013 Bym darował sobie tą ofertę. Świat kuców jest podobny do naszego (stworzony przez ludzi, duh), a wolę mieć chwytne kończyny. Co byś zrobił/a, gdybyś dostał 10 tysięcy zł, które możesz wydać tylko na wszystko co jest związane z My Little Pony i miał/a na to tylko 3 dni? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ryś Raindrops Napisano Luty 4, 2013 Share Napisano Luty 4, 2013 Poszła do sklepu ,,smyk" i kupiła co tylko mogę z MLP (Kasę bym wydała w około 2 dni ) Co byś zrobił gdybyś wpadł do wielkiej butelki coli i ktoś chce wrzucić do niej opakowanie mentosów? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
izy97 Napisano Luty 4, 2013 Share Napisano Luty 4, 2013 ...utopić się w najwspalniaszym napoju na świecie. DZIĘKI mentos bym ignorował. co byś zrobił gdyby za 30 sekund na twój dom miała spaść taktyczna bomba atomowa Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DeDanielosek Napisano Luty 4, 2013 Share Napisano Luty 4, 2013 Prawdopodobnie bym tego co piszę już bym nie napisał. Co byś zrobił gdybyś się obudził w Equestrii sponifikowanym od pasa w górę bez spodni i nie wiedział byś kim jesteś co robisz ani kim jesteś... przepraszam gdzie jesteś? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
izy97 Napisano Luty 4, 2013 Share Napisano Luty 4, 2013 waliłbym tak długo głową w ścianę aż bym sobie przypomniał. a wtedy bym rozpaczliwie próbował sponifikować resztę... albo chociaż wrócić do dawnej formy. co byś zrobił gdyby rainbow dash przybyła z equestrii i dziwiąc się co to za dwunożne stworzenia i tak walnęła w ciebie piorunem, że aż byś wylądował w szpitalu? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lisica Napisano Luty 5, 2013 Share Napisano Luty 5, 2013 "Dashie to twój koniec!" Co byś zrobił gdyby pod Twoim łóżkiem mieszkała Pinkamina? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Swahili Napisano Luty 5, 2013 Share Napisano Luty 5, 2013 Nigdy więcej nie odwiedziłabym internetu. Co byś zrobił, gdyby przez okno twojego pokoju wleciał samolot? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DeDanielosek Napisano Luty 5, 2013 Share Napisano Luty 5, 2013 Yey! Mam samolot na własność. Co byś zrobił gdyby postacie z MLP wyskoczyły ci z monitora? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pisklakozaur Napisano Luty 5, 2013 Share Napisano Luty 5, 2013 Najpewniej bym się wywalił z krzesła mówiąc O! K***A!!! Zapytałbym się o parę rzeczy Co byś zrobił(a) gdybyś zobaczył(a) Derpy latającą z Rainbow Dash za oknem? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Phinbella Flynn Napisano Luty 5, 2013 Share Napisano Luty 5, 2013 "Rainbow Dash, chodź tutaj mam dla Cb ciastka.!" Co byś zrobiła/ł Jakbyś zobaczył tęczową chmurę.? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ryś Raindrops Napisano Luty 5, 2013 Share Napisano Luty 5, 2013 Jopiła się na nią xD Co byś zrobił gdyby z telewizora wyszła Fluttershy? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DeDanielosek Napisano Luty 5, 2013 Share Napisano Luty 5, 2013 Skoczył bym do telewizora na główkę. Co byś zrobił gdybyś zasnął na wieki wieków(Ameeeeen!) a w śnie który by ci się śnił była by Equestria a ty był byś kucem? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gypsy Napisano Luty 5, 2013 Share Napisano Luty 5, 2013 Z jednej strony był bym smutny bo porzuciłem rodzinę i przyjaciół, zaś z drugiej strony who cares przecież jestem kucem. Poznał bym Trixie i Octavie, a potem zamieszkał w Ponyville niedaleko Pinkie, Dashie, Rar i AJ Co byś zrobił gdybyś był w tzw. czarnej dupie Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
izy97 Napisano Luty 6, 2013 Share Napisano Luty 6, 2013 nie wiem co masz na myśli z czarną. maska przeciwgazowa, zapasy i w miarę... suche miejsce... mając to pójdę szukać wyjścia. co byś zrobił fdybyś tak z dnia na dzień dostał bana z całego internetu. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lisica Napisano Luty 6, 2013 Share Napisano Luty 6, 2013 Powiesiła bym się Co byś zrobił gdyby pod Twoim podwórkiem było gigantyczne złoże kamienia filozoficznego? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
izy97 Napisano Luty 6, 2013 Share Napisano Luty 6, 2013 eee ...kamienie filozoficzne, kamienie filozoficzne... jak z harrego pottera! tylko u mnie! 15 zł za kilo! NAJLEPSZA jakość! co byś zrobił gdybyś znalazł na ulicy 1000 000 000 złotych? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gypsy Napisano Luty 6, 2013 Share Napisano Luty 6, 2013 Wziął bym sobie i wydał, czy to nie oczywiste? Albo dał trochę na tych biednych, powiedzmy 1/4 Co byś zrobił gdyby Elwood Blues zawitał do twych drzwi Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Insomnia Napisano Luty 7, 2013 Share Napisano Luty 7, 2013 Otworzyła bym drzwi, popatrzyła, powiedziałabym że pomylili adres i zamknęła bym drzwi. Co byś zrobił gdybyś zobaczył, że w ostatnim odcinku MLP wszystkie kuce zostały wymordowane ? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
izy97 Napisano Luty 12, 2013 Share Napisano Luty 12, 2013 kto z producentów miał ten pomysł "klick" (wyciągam pistolet)? co byś zrobił gdyby twój ulubiony kucyk dokonał puczu wojskowego, zabił celestię i lunę i wprowadził krwawe dyktatorskie rządy? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
No0bHejterEver Napisano Luty 12, 2013 Share Napisano Luty 12, 2013 to nie możliwe bo mój ulubiony kucyk to: Księżniczka Nocy Luna:TWcU3: co byś zrobił gdybyś mogł strollowac trollestie(celestie)? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Po prostu Tomek Napisano Luty 12, 2013 Share Napisano Luty 12, 2013 Podłożyłbym jej bombę pod łóżkiem. Co byś zrobił, gdyby przed twoim domem pojawił się nowy rydwan jako prezent? 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
No0bHejterEver Napisano Luty 12, 2013 Share Napisano Luty 12, 2013 Co byś zrobił' date=' gdyby przed twoim domem pojawił się nowy rydwan jako prezent?[/quote'] weszedłbym do equestrii i bym wziol: trixie bo tamtych dwoch zmusila by ciagly cos co wyglada jak lozko celestie bo pomimo ze ona ma najwieksze i najsilniejsze skrzydla to zamiast ruszyc dupe i schudnac to musza ciagnac straznicy jestes milionowym klientem w auchanie i maja do zaoferowania: ps3 i 10 darmowych gier na ps3 ktore sobie wybierasz czy xboxa z 5 darmowymi grami do wyboru + 5 lat xbox gold live. co bys wybral? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
izy97 Napisano Luty 12, 2013 Share Napisano Luty 12, 2013 x-Box!!!!! fifa 13, CoD MW3, BF3, farcry, stalker (jak jest na x-boxa, bo nie wiem) co byś zrobił gdybyś był najlepszym graczem Call of duty na świecie? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
No0bHejterEver Napisano Luty 12, 2013 Share Napisano Luty 12, 2013 x-Box!!!!! fifa 13, CoD MW3, BF3, farcry, stalker (jak jest na x-boxa, bo nie wiem) co byś zrobił gdybyś był najlepszym graczem Call of duty na świecie? oczywiscie ze sa bo zawsze jest xbox i ps3 a potem na pc a jakbym byl najlepszym graczem w coda to bym moje doswiadczenie przekazal innym w postaci poradnika, treningow w prywatnym servie itp. gdybys byl medrcem szesciu sciezek z mangi "naruto" to co bys stworzyl? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts
Chcesz dodać odpowiedź ? Zaloguj się lub zarejestruj nowe konto.
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto, to bardzo łatwy proces!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się