Mrs.Octavia Napisano Maj 22, 2013 Share Napisano Maj 22, 2013 Dojcu glücklich zu sein Co byś zrobił gdyby nie Tap madl? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MasterBezi Napisano Maj 22, 2013 Share Napisano Maj 22, 2013 Nie musiałbym oglądać kolejnego tefałenowskiego kiczu Pytanie to samo co w moim poprzednim poście nr 1935 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krulig Napisano Maj 22, 2013 Share Napisano Maj 22, 2013 Uciekać? Co byś zrobił/a,gdybyś musiał/a stać przy Keiichim kiedy on gotuje?(Uwaga:przez swoje gotowanie prawie spalił dom) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mrs.Octavia Napisano Maj 22, 2013 Share Napisano Maj 22, 2013 Zadzwoniłabym do Iggiego że w końcu znalazłam mu towarzysza do gotowania a sama bym powoli uciekała xD Co byś zrobił jeżeli byś musiał jeść jedzenie Anglii? (jest ohydne podobno ) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krulig Napisano Maj 22, 2013 Share Napisano Maj 22, 2013 Udawałabym,że mi smakuje,a kiedy nie patrzy bym wypluła do...kibelka lub kosza Co byś zrobił/a gdybyś trafił/a do Hinamizawy? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MasterBezi Napisano Maj 22, 2013 Share Napisano Maj 22, 2013 Spytałbym się jak dojść na Plac Rodła Co byś zrobił/-a gdybym powiedział, że biorę ślub z Derpy? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krulig Napisano Maj 22, 2013 Share Napisano Maj 22, 2013 Poprosiłabym o zaproszenie Spytałbym się jak dojść na Plac Rodła To by cię wygnali to Okinomiya (miasta niedaleko Hinamizawy) Co bys zrobil,gdyby twoje OC'eki ożyły? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MasterBezi Napisano Maj 22, 2013 Share Napisano Maj 22, 2013 Miałbym OP Co byś zrobił/-a gdybym w Hinamizawie pytał ludzi o to, jak dojść do Szczecina? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sosna Napisano Maj 22, 2013 Share Napisano Maj 22, 2013 uznał bym cię za wariata(i Pokarz w końcu ten rysunek bo nie daruję) co byś zrobił gdybyś miał kasy jak lodu? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MasterBezi Napisano Maj 22, 2013 Share Napisano Maj 22, 2013 Lodu nie mam, więc.. Gdybym miał kasy jak lodu to bym żebrał pod Nettem Co byś zrobił/-a gdybym zapytał jakiegoś kucyka w Canterlocie jak dojść do galerii Kaskada w Szczecinie? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Yuna Napisano Maj 22, 2013 Share Napisano Maj 22, 2013 Byłabym ciekawa odpowiedzi Co byś zrobił gdybyś nagle zmalał i miał tylko10 cm wzrostu? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MasterBezi Napisano Maj 22, 2013 Share Napisano Maj 22, 2013 Dorwałbym kolesia co użył na mnie Zmniejszenia Potwora Co byś zrobił/-a jakbym miał kanapkę CBO? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nyaa Napisano Maj 22, 2013 Share Napisano Maj 22, 2013 *rzuca się na Beziego* ODDAWAJ MOJĄ KANAPKĘ! Co byś zrobił jakbyś nie musiał (i nie mógł) zasypiać? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MasterBezi Napisano Maj 23, 2013 Share Napisano Maj 23, 2013 To bym robił nocne akcje na FOL Co byś zrobił/-a gdyby Call of Duty: Modern Warfare 4 byłoby osadzone w klimatach TCB? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
izy97 Napisano Maj 23, 2013 Share Napisano Maj 23, 2013 (jedyne cod serii MW które kiedykolwiek grałem) grałbym ciągle singelplayer - jako FOL oczywiście co byś zrobił gdyby tcb działo się na prawdę - ale nie z kucykami tylko zielonymi ufoludkami? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lisica Napisano Maj 23, 2013 Share Napisano Maj 23, 2013 Wreszcie rozwalę sprzymierzeńców tej cholery z mojej klasy i jego samego! *Diabelski śmiech towarzyszący wyładowaniom elektrycznym* Co byś zrobił gdybyś wylądował na obcej planecie razem ze mną? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kitsun Napisano Maj 23, 2013 Share Napisano Maj 23, 2013 Musielibyśmy chyba założyć kolonię Co byś zrobił gdyby do twoich drzwi miały być dostarczone 30 przypinek z kucami (ja jestem właśnie w takiej sytuacji i nie wiem co robić ) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nyaa Napisano Maj 23, 2013 Share Napisano Maj 23, 2013 Czekałbym cierpliwie... Co byś zrobił gdyby Bartek zniszczył derta (tego derta Minecraftowego)? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mrs.Octavia Napisano Maj 23, 2013 Share Napisano Maj 23, 2013 Moja koleżanka by go zamordowała własnymi rękami (fangirl minecrafta mi się trawił,kurna) Co byś zrobił gdybyś miał dziwną moc a policja chciałaby ją wykorzystać? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nyaa Napisano Maj 23, 2013 Share Napisano Maj 23, 2013 Niech próbują, użyję jej przeciwko nim Co byś zrobił gdybyś był ostatnim człowiekiem, a reszta została wymordowana/zginęła z głodu/zamieniona w kuce? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MasterBezi Napisano Maj 23, 2013 Share Napisano Maj 23, 2013 (jedyne cod serii MW które kiedykolwiek grałem) grałbym ciągle singelplayer - jako FOL oczywiście co byś zrobił gdyby tcb działo się na prawdę - ale nie z kucykami tylko zielonymi ufoludkami? (a jakby w fabule Single Player nasz protagonista był POZowcem? ) Ja to bym się cieszył szczęściem z Mane6 i Derpy. Co byś zrobił/-a gdyby cała moja rodzina byłaby za FOL a ja jedyny jestem za POZ? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nyaa Napisano Maj 23, 2013 Share Napisano Maj 23, 2013 Nic, bo jestem neutralny, ale jeżeli ktoś oberwie, to ten kto na niego naskoczył będzie miał ze mną do pogadania... Co byś zrobił gdybyś złamał teorię względności Einstein'a? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lisica Napisano Maj 23, 2013 Share Napisano Maj 23, 2013 "I'm genius!" Cy byś zrobił gdybyś był... mną? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nyaa Napisano Maj 23, 2013 Share Napisano Maj 23, 2013 Wtedy ty byłabyś mną, a tego byś nie chciała, uwierz mi... > Pewnie falowałbym melonami gdzie popadnie. Co byś zrobił gdyby zamiast się starzeć byś się odmładzał? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MasterBezi Napisano Maj 23, 2013 Share Napisano Maj 23, 2013 Powiedziałbym: "Ja też tak chcę". Co byś zrobił/-a gdybym zarządził, że zwolennicy FOLu nie mają prawa nazywać się bronymi/pegasis? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts
Chcesz dodać odpowiedź ? Zaloguj się lub zarejestruj nowe konto.
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto, to bardzo łatwy proces!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się