Gość Piter Wan Kenobi Napisano Październik 8, 2012 Share Napisano Październik 8, 2012 Trzeba odkopać temat,więc hej Pinkie . Mam takie pytania do Ciebie: 1.Jakie masz marzenia? : > 2.Czy masz momenty w których bywasz smutna,jeśli tak to czemu? 3.Może by tak przyjęcie ? 4.Przytulisz mnie? ;> Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RainbowDash123456789 Napisano Październik 9, 2012 Share Napisano Październik 9, 2012 Cześć Pinkie! *macha ręką w kierunku różowej klaczy* Mam kilka pytań: 1.Czy lubisz rysować? 2.Miałaś kiedyś pluszaka? 3.Oglądałaś kiedyś kreskówki?Jeśli tak,to jakie? 4.Chciałabyś chodzić do szkoły? a na koniec babeczki własnej roboty: :muffin::muffin::muffin: -To dla ciebie,Pinkie Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RedSky Napisano Październik 20, 2012 Share Napisano Październik 20, 2012 'Pinkie Pie' Wins $60K for Uncovering Google Chrome Exploit http://www.pcmag.com/article2/0,2817,2410846,00.asp Pinkie, czy ty aby nie dorabiasz na boku jako haker? Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ralich Napisano Październik 25, 2012 Share Napisano Październik 25, 2012 Hej Pinkie! 1. Organizujesz czasami przyjęcia na zamówienie w stylu "poważnym"? 2. Imprezy robisz tylko w Ponyvile czy w całej Equestri? 3. Co sądzisz o tym http://25.media.tumblr.com/tumblr_m4hspa0Ano1rv1xgjo1_1280.png Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arctic Cat Napisano Listopad 1, 2012 Share Napisano Listopad 1, 2012 Co byś zrobiła gdyby Cukrowy Kącik został zamknięty? Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wolf0507 Napisano Listopad 2, 2012 Share Napisano Listopad 2, 2012 Hey Kinkie P...o kur t o nie tumblr#telewizyjny szum# Witaj Pinkie! Jutro mój dziadek ma urodziny...i wiesz co to oznacza ? Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hajime Napisano Listopad 2, 2012 Share Napisano Listopad 2, 2012 Pinkie ! Jak to się dzieje, że niczego się nie boisz, tylko z tego drwisz i się śmiejesz? Masz tak od dziecka... Czy udajesz, a naprawdę strasznie się boisz, lub po prostu udajesz, nie śmieszy cie coś.. ? Też chce mieć taki humor jak ty Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bass Destiny Napisano Listopad 3, 2012 Share Napisano Listopad 3, 2012 czy udało by ci się zaprzyjaźnic z każdym kucykiem w Equestri Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gypsy Napisano Listopad 3, 2012 Share Napisano Listopad 3, 2012 Tak się zastanawiam poco ciągle zadajecie te pytania skoro autor tego tematu ma BANA, to się chyba trochę mija z celem bo odpowiedzi i tak nie dostaniecie Czasy się zmieniają! Emosia nie ma, za to jestem ja. ~Spromultis Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
okokuhcyzrk(czytac od tylu) Napisano Listopad 4, 2012 Share Napisano Listopad 4, 2012 Czemu podeptałaś mnie w moim śnie! Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lurasidone Napisano Listopad 8, 2012 Share Napisano Listopad 8, 2012 Witaj Pinkie! *hug* 1. Ile zajmuje ci zaproszenie na przyjęcie wszystkich kucyków w Ponyville? 2. Jadłaś kiedyś żelkowe misie? 3. Utrzymujesz kontakt z siostrami? 4. Czy twoi rodzice żyją? 5. Od kiedy mieszkasz w Ponyville? 6. Ulubiony instrument? 7. Średnia częstotliwość organizacji przyjęć? 8. Czy poradziłabyś sobie, gdybyś sama miała urządzić przyjęcie w Canterlot? Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arctic Cat Napisano Listopad 18, 2012 Share Napisano Listopad 18, 2012 Zadam nurtujące mnie pytanie dotyczące Twoich rodzinnych stron. Dlaczego przenosiliście kamienie na Waszej farmie z pola na pole? Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Piter Wan Kenobi Napisano Listopad 29, 2012 Share Napisano Listopad 29, 2012 Witaj ponownie ^^ Przejdźmy więc do pytań: 1. Co oznacza dla Ciebie przyjaźń? 2. Jakie jest Twoje zdanie o instrumentach muzycznych, takich jak np. gitara? 3. Co słychać u Ciebie? 4. Lubisz zwierzęta? Miłego dnia i trzymaj się Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gypsy Napisano Listopad 29, 2012 Share Napisano Listopad 29, 2012 Ja się masz? Jadasz sałatę w takich ilościach jak w ostatnim odc? Co cię denerwuje? Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lurasidone Napisano Listopad 29, 2012 Share Napisano Listopad 29, 2012 Witaj! Ja mam tylko jedno pytanie: mówiłaś, że nie lubisz szkoły. W odcinku A friend in deed, gdy mówiłaś, że Mulia będzie miała urodziny za ileś tam dni. Czy codziennie skreślasz sobie liczbę dni do urodzin każdego z twoich przyjaciół, czy też posiadasz wybitne zdolności matematyczne? Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ShadowTheHedgehog Napisano Grudzień 7, 2012 Share Napisano Grudzień 7, 2012 najgorszy tort jaki jadłaś Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fryta855 Napisano Grudzień 8, 2012 Share Napisano Grudzień 8, 2012 Hmm... CZy jesteś z Rainbow? Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Julia Napisano Grudzień 11, 2012 Share Napisano Grudzień 11, 2012 Siemanko Pinkie! Mam kilka pytań: Czy organizujesz imprezkę na sylwestra? Jeżeli, tak, to zaprosisz mnie? Nauczysz mnie piec ciasta? P.S Kocham imprezki tak jak ty! Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Piter Wan Kenobi Napisano Grudzień 11, 2012 Share Napisano Grudzień 11, 2012 Witaj znowu Pinkie 1. Jakie masz plany na sylwestra? 2. Masz jakieś inne zainteresowania, czy jedynie organizujesz przyjęcia? 3. Wolisz dzień czy noc? 4. Co Cię motywuje w życiu? To tyle, dzięki i trzymaj ^^ Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hajime Napisano Grudzień 13, 2012 Share Napisano Grudzień 13, 2012 Poznałaś Surprise? Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Aretra Napisano Grudzień 15, 2012 Share Napisano Grudzień 15, 2012 Elo Pinkie.. Lubisz uszczęśliwiać innych, racja? Ale nie zastanawiałaś się przypadkiem, że innym to czasem przeszkadza? Czasem twoja gadka "poprawiająca humor" jest wkurzająca! Nie potrafisz tego zrozumieć !? ^_^ Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kurczeblade Napisano Grudzień 16, 2012 Share Napisano Grudzień 16, 2012 cześć Pinkie. Możesz mi powiedzieć co było w paczce dla Rainbow. Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PinkeyDie Napisano Grudzień 16, 2012 Share Napisano Grudzień 16, 2012 Witam Cię Pinkie ;D czy miałaś kiedyś styczność z narkotykami lekkimi (takimi jak trawka *mmmm*) albo ciężkimi (takimi jak kokaina *ble*)? Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dinokuba Napisano Grudzień 18, 2012 Share Napisano Grudzień 18, 2012 O, wielka i mądra Pinkie Twoje siostry mieszkają w Ponyville, czy wciąż farmią skały? Jak często trzeba podlewać granit? Kiedy odkryłaś swoje zdolności łamania praw fizyki? Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Luna-Willow Napisano Grudzień 19, 2012 Share Napisano Grudzień 19, 2012 Dżemdobry Pinkie! Lubisz trampoliny? Jakie słodkości najbardziej kochasz? Wiesz, że śmiech rządzi? Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts