Arjen Napisano Marzec 8, 2013 Share Napisano Marzec 8, 2013 Wszystkim pegasis na dzień kobiet, a jak? Żeby tylko nie pomyślały, że od tego się tyje Link do komentarza
Gość Piter Wan Kenobi Napisano Marzec 10, 2013 Share Napisano Marzec 10, 2013 Hmm.. Skoro większość głosów jest na Raindrops, to na nią zagłosuje. Link do komentarza
DiscorsBass Napisano Marzec 11, 2013 Autor Share Napisano Marzec 11, 2013 Taka jednogłośność... a że Raindrops to pegasis, to nawet Arjen się zgadza... chociaż on to by rozdał ciasto wszystkim pegasis, jednak aż tyle surowca nie mamy Gigantyczne ciasteczko dostaje pegasis Raindrops!!! ^^ A teraz czas na kolejny tort, czyli... Różowiutki torcik z wisienkami i... dość szokującą niespodzianką! Yyy... to w ogóle jadalne jest? Przekonamy się! Okay... o_0 to kto na królika doś... znaczy, dla kogo ten tort? ^^ Link do komentarza
Estherenn. Napisano Marzec 11, 2013 Share Napisano Marzec 11, 2013 Cherry Grove, bo wiśnie! Link do komentarza
Po prostu Tomek Napisano Marzec 11, 2013 Share Napisano Marzec 11, 2013 Uwielbiam eksperymenty. Sądzę, że Michalinkowi taki tort by się spodobał. Link do komentarza
Nogalik Napisano Marzec 11, 2013 Share Napisano Marzec 11, 2013 Głosuję na Emronn'a. Link do komentarza
Unbridle Napisano Marzec 13, 2013 Share Napisano Marzec 13, 2013 Warmen o ile jeszcze nie dostał tortu. Link do komentarza
DiscorsBass Napisano Marzec 25, 2013 Autor Share Napisano Marzec 25, 2013 Cieszę się, że propozycje te są takie różnorodne, ale fajnie by było, gdyby choć jedna z nich się powtórzyła ;] Bo gdy wszyscy remisują, to oj... ciężko rozsądzić zwycięzce! ^^ No właśnie o tym mówię! Link do komentarza
Estherenn. Napisano Marzec 25, 2013 Share Napisano Marzec 25, 2013 Zmieniam swój głos na Warmena Link do komentarza
Nogalik Napisano Marzec 26, 2013 Share Napisano Marzec 26, 2013 To ja zagłosuję na Harpena. Link do komentarza
Arjen Napisano Marzec 26, 2013 Share Napisano Marzec 26, 2013 Warmi, zdecydowanie smacznego. Link do komentarza
Cuddly Doggy Napisano Kwiecień 1, 2013 Share Napisano Kwiecień 1, 2013 To tamto ciasto dostaje... Warmen! Ja i Rainbow, chyba Rainbow, też coś upiekłyśmy... Tylko chyba trochę nam nie wyszło... Jak nie wyszło? Wygląda przecież... eee... całkiem DOBRZE Jesteś w stu procentach pewna, że chcesz to pokazać? Jasne! Tak więc, mamy Wam do przekazania, to trochę spalone ciastko... Ale wygląda całkiem nieźle, prawda? No, wyszło nam całkiem nieźle. Więc, kto powinien je dostać? Link do komentarza
WładcaCiemnościIWszelkiegoZła Napisano Kwiecień 1, 2013 Share Napisano Kwiecień 1, 2013 Takie to ciasto wygląda jak stworzone z odmętów chaosu... A skoro chaos = Discord, to dajmy to ciasteczko naszej ukochanej Hayate =3 Link do komentarza
blazd Napisano Kwiecień 1, 2013 Share Napisano Kwiecień 1, 2013 wszystko zjem więc ja chce! Link do komentarza
Anathiela Napisano Kwiecień 1, 2013 Share Napisano Kwiecień 1, 2013 Eeee to na pewno jest ciasto? To może blazd. Link do komentarza
Estherenn. Napisano Kwiecień 1, 2013 Share Napisano Kwiecień 1, 2013 Niech będzie Hayate! Doda się trochę lukru i będzie pyszne x3 Link do komentarza
Cuddly Doggy Napisano Kwiecień 2, 2013 Share Napisano Kwiecień 2, 2013 Eeee to na pewno jest ciasto? To może blazd. No, dobrze wiemy co piekłyśmy! Rainbow, jesteś pewna, że ten pieprz tam trzeba było naprawdę dodawać Nie martw się, nasze ciasto na pewno będzie dobre Link do komentarza
DiscorsBass Napisano Kwiecień 8, 2013 Autor Share Napisano Kwiecień 8, 2013 To coś ma chyba oczy... to coś mnie przeraża, boję się tego .__. Oj tam, przesadzasz ^^ Nieee... to nawet nie przypomina spalonego ciasto, toż to jakiś demon! .__. .__. Pozbądźmy się tego jak najszybciej! Wygląda na to, że Hayate to dostanie! Smacznego... Piernik! Tak, teraz coś mało oryginalnego, za to w pełni jadalnego i dobrego! Komu dobre ciasto? Komu? ^^ Link do komentarza
WładcaCiemnościIWszelkiegoZła Napisano Kwiecień 8, 2013 Share Napisano Kwiecień 8, 2013 Mi się piernik z użtkownikiem zwanym Mad Mike kojarzy... Niech więc będzie on! Link do komentarza
Ryś Raindrops Napisano Kwiecień 8, 2013 Share Napisano Kwiecień 8, 2013 Ja chcem piernika! :O Link do komentarza
Anathiela Napisano Kwiecień 8, 2013 Share Napisano Kwiecień 8, 2013 Ja, ja piernika chcę, sama mieszkam w Piernikowie Link do komentarza
blazd Napisano Kwiecień 11, 2013 Share Napisano Kwiecień 11, 2013 nie lubię piernika. Anathiela lub Raindrops. Link do komentarza
Gość Piter Wan Kenobi Napisano Kwiecień 11, 2013 Share Napisano Kwiecień 11, 2013 Skoro Raindrops chciała, to w takim razie głosuję na nią. Link do komentarza
Ohmowe Ciastko Napisano Kwiecień 11, 2013 Share Napisano Kwiecień 11, 2013 Niech Raindrops ma radość. Głosuję na nią. Link do komentarza
DiscorsBass Napisano Kwiecień 15, 2013 Autor Share Napisano Kwiecień 15, 2013 Kolejne ciasto dla Raindrops? Okej... Tak! A teraz... Czego to jeszcze nie było? Hmm... Karmelowe, kruche ciasto milionera!!! Jakkolwiek nazwa dziwna, to wygląda to całkiem całkiem... dla kogo to? ^^ Link do komentarza
Recommended Posts