Wizio Napisano Grudzień 11, 2012 Autor Share Napisano Grudzień 11, 2012 - Jak tak bardzo chcesz ''pogadać'' ze swoją kuzynką to wyjdź. Ja ją na to przygotuje. - Powiedziała Rarity z uśmiechem Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Grudzień 11, 2012 Share Napisano Grudzień 11, 2012 - Dziękuje ci - powiedziałem po czym krzyknąłem - AJ, na twoim miejscu teraz bym się ulotnił - powiedziałem po czym zacząłem iść do niej. Nienawidze jak ktoś się zemnie śmieje, zwłaszcza rodzina Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Grudzień 11, 2012 Autor Share Napisano Grudzień 11, 2012 - Ale nie bądź zły. To jest śmieszne. - Powiedziała Applejack cały czas mając uśmiech na twarzy. - Uwierz mi, że był to najlepszy dzień mojego życia. Pierwszy raz się tak śmiałam od kilku dobrych lat. Dziękuje. - Klacz przytuliła cię. Rarity tylko na was patrzyła z uśmiechem na ustach i głęboko westchnęła jakby mówiła to dzięki mnie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Grudzień 11, 2012 Share Napisano Grudzień 11, 2012 Skąd mam wiedzieć że to prawda? odwróciłem się w stronę nowej przyjaciółki - To prawda? przez te lata nie śmiała się ani razu? - spytałem się z niedowierzeniem Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Grudzień 11, 2012 Autor Share Napisano Grudzień 11, 2012 - Śmiała się śmiała, ale nigdy tak jak dzisiaj. Zawsze było ją stać na drobny, wymuszony uśmieszek. Jedyne co jej sprawiało frajdę i uśmiech to praca i spotkania z nami. Ale nigdy nie widziałam jej tak się śmiejącej. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Grudzień 11, 2012 Share Napisano Grudzień 11, 2012 - Heh, w takim razie miło mi że ją "Rozśmieszyłem", ale naprawdę Aj wiesz jak nie lubię jak ktoś się zemnie śmieje - powiedziałem Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Grudzień 11, 2012 Autor Share Napisano Grudzień 11, 2012 - Nie bądź zły. Dzięki tobie zapamiętam ten dzień na zawsze. - Powiedziała mając już gasnący uśmiech na twarzy. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Grudzień 11, 2012 Share Napisano Grudzień 11, 2012 - Ja też - powiedziałem patrząc się na lustro Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Grudzień 11, 2012 Autor Share Napisano Grudzień 11, 2012 - To idziemy. - Powiedziała Applejack po czym opuściła butik. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Grudzień 11, 2012 Share Napisano Grudzień 11, 2012 - Ok, narazie Rarity - powiedziałem machając kopytem na pożegnanie po czym wyszedłem z budynku Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Grudzień 11, 2012 Autor Share Napisano Grudzień 11, 2012 Applejack już tam czekała i jej mina nie wyglądała tak jak jeszcze przed rozmową z nią. - Ja cię przepraszam. Ale wtedy pierwszy raz od tak dawna poczułam radość. Radość, której nie dało się ukryć. - Mówiąc to patrzyła się w ziemię ze wstydem. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Grudzień 11, 2012 Share Napisano Grudzień 11, 2012 - Spokojnie, nie gniewam się - powiedziałem - Dobra, do kogo teraz? - spytałem się z ciekawości Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Grudzień 11, 2012 Autor Share Napisano Grudzień 11, 2012 - Fluttershy. Nie martw się ona jest spokojna. I to za spokojna. - Powiedziała to odwracając się i idąc w kierunku domu wspomnianej przed chwilą klaczy. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Grudzień 11, 2012 Share Napisano Grudzień 11, 2012 - Jak, za spokojna? O co ci chodzi? - spytalem sie z ciekawoscią drapiąc się po glowie Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Grudzień 11, 2012 Autor Share Napisano Grudzień 11, 2012 - Boi się prawie wszystkiego, a tak naprawdę potrafi pokonać smoka. - Więc bądź delikatny i staraj się być miły. Najdrobniejszy krzyk, wrzask potrafi ją przestraszyć. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Grudzień 11, 2012 Share Napisano Grudzień 11, 2012 - Serio? Będe uprzejmy jak tylko moge - odpowiedzialem Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Grudzień 11, 2012 Autor Share Napisano Grudzień 11, 2012 - I bardzo dobrze mój kuzynku. - Podeszła do ciebie i poczochrała cię po grzywie jak źrebaka. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Grudzień 12, 2012 Share Napisano Grudzień 12, 2012 - Dzisiejszy dzień był chyba udany, zauroczyłem bibliotekarkę, omal nie dostałem zawału w cukierni i przymusowa zmiana stylu - powiedziałem patrząc się na moją nową kreacje od przyjaciółki mojej kuzynki - Właśnie Bibliotekarka, Twilight tak? Na serio ona odrzucała innych ogierów czy nikt jej nie chciał w co wątpię? i czy na serio można się zauroczyć w kimś takim jak ja? Niektórych rzeczy ci nie mówiłem - zapytałem się z nutką ciekawości Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Grudzień 12, 2012 Autor Share Napisano Grudzień 12, 2012 - Jeśli chodzi o Twi. Już od źrebięcia siedziała wyłącznie z nosem w książkach. Dostała się do szkoły dla utalentowanych jednorożców jako sama uczennica Celesti. Dopiero jest wysłanie jej tutaj sprawiło, że ma przyjaciół. Teraz bada magię przyjaźni. No cóż, a ty jesteś pierwszym ogierem, który będzie wypożyczać książki. A to dla niej musi wiele znaczyć. Jeśli chcesz mogę cie tam zostawić. - Zaśmiała się Applejack. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Grudzień 12, 2012 Share Napisano Grudzień 12, 2012 - No nie wiem, Twilight jest ładną klaczą a z takimi mam złe wspomnienia, głównie za czasów szkolnych, ale ona wydaje się w porządku. Przypomina mi pewną klacz w szkole w której się podkochiwałem ale po tym co zrobiła to do wybranek mam inne podejście. Będę tutaj ze dwa lata, zobaczymy co się stanie w tym okresie, może się ułoży albo nie - powiedziałem kontynuując drogę do Fluttershy Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Grudzień 12, 2012 Autor Share Napisano Grudzień 12, 2012 - Twilight jest inna. Znam ją i wiem. Sama była kujonem i osobą, która siedziała cały czas z nosem w książkach. Czasem jej odbija ale to dobra przyjaciółka. I nie zapomnij, że to ona się w tobie podkochuje. - Powiedziała Applejack szczęśliwym głosem. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Grudzień 12, 2012 Share Napisano Grudzień 12, 2012 - Wiem, ja się tylko boje powtórki incydentu z 3 klasy, jak jedna z tył ładnych wylała mi wiadro kleju na głowę a później smołę, przez miesiąc chodziłem bez futra do szkoły. Ale wieże ci że można jej ufać, przecież i tak tam będę spędzać chwile na czytaniu książek głównie Historycznych. Dobrze że tutaj smoków niema, dobrze wiesz że ich się boje - odpowiedziałem Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Grudzień 12, 2012 Autor Share Napisano Grudzień 12, 2012 - No cóż. Twilight ma smoka. To jest jej asystent, ale nie jest większy od mojej siostry. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Grudzień 12, 2012 Share Napisano Grudzień 12, 2012 - M...m...ma smoka? Nieważne duży czy mały ja i tak się ich boje. Trochę potrwa zanim się przyzwyczaję do jego obecności, i właśnie się boje że te dwa lata mogą nie wystarczyć - powiedziałem zdenerwowany jak fiks Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Grudzień 12, 2012 Autor Share Napisano Grudzień 12, 2012 Applejack uderzyła się kopytkiem w czoło. - Nie udawaj tchórza. Nie mów, że boisz się małego smoczka, który zachowuje się jak normalny, pospolity kucyk. Mówi, boi się itp. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts