KougatKnave3 Napisano Grudzień 12, 2012 Share Napisano Grudzień 12, 2012 - Zaraz, chwileczke... Jak kucyk powiadasz? Jak tak to nie mam powodu do obaw, ale mnie te łuski odrażają. Ale postaram się zachowywać normalnie przy s... s... smoku- powiedziałem mając lekkie obawy Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Grudzień 12, 2012 Autor Share Napisano Grudzień 12, 2012 - Nie no nie wieże. Mój własny kuzyn jest tchórzem. - Powiedziała z sarkazmem w ustach. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Grudzień 12, 2012 Share Napisano Grudzień 12, 2012 - Każdy ma jakaś fobie, a ja mam na smoki. Ty na pewno też masz jakąś fobie- powiedziałem z przekonaniem Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Grudzień 12, 2012 Autor Share Napisano Grudzień 12, 2012 - Jedyne czego się boje to strata przyjaciół. Co to dla mnie smoki? Codziennie zbieram jabłka z setek drzew. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Grudzień 12, 2012 Share Napisano Grudzień 12, 2012 - Ale to też fobia - powiedziałem po czym westchnąłem - Dobra skończmy już ten temat, i tak wystarczająco że ten garnitur strasznie swędzi - powiedziałem drapiąc się gdzie popadnie Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Grudzień 12, 2012 Autor Share Napisano Grudzień 12, 2012 Applejack uśmiechnęła jakby miała zaraz wybuchnąć z rozbawienia widząc ciebie drapiącego się, lecz się powstrzymała - To idziemy do tej Fluttershy czy nie? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Grudzień 12, 2012 Share Napisano Grudzień 12, 2012 - Tak, idziemy - powiedziałem przestając się drapać Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Grudzień 12, 2012 Autor Share Napisano Grudzień 12, 2012 Po pewnym czasie dotarliście do domku Fluttershy. Był on zbudowany w drzewie. Applejack podeszła i zapukała. Dało się usłyszeć delikatny stukot kopytek i dźwięk otwierających się drzwi. Stała w nich żółta pegazica z długą różową grzywą. Po chwili Applejack weszła do środka. - Chodź kuzynku. - Powiedziała Applejack wchodząc do domu. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Grudzień 12, 2012 Share Napisano Grudzień 12, 2012 wchodzę do domku zaraz za AJ, mam nadzieje że nie zdarzą się żadne nie przewidziane sprawy Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Grudzień 12, 2012 Autor Share Napisano Grudzień 12, 2012 - Emm... W ... Witaj. Ja je ... jestem Fluttershy. Miło mi cię poznać. - Powiedziała pegazica drżącym i cichym głosem. - Może chc ... chcesz coś do jedzenia? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Grudzień 12, 2012 Share Napisano Grudzień 12, 2012 - Miło mi Fluttershy, jestem Lightapple ale przyjaciele mówią mi LA. Nie jestem głodny, ale dziękuje za troskę - powiedziałem z szacunkiem do pani domu Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Grudzień 12, 2012 Autor Share Napisano Grudzień 12, 2012 - M ... Mi też cię miło poznać. - Fluttershy odwróciła się do Applejack. - A t ... ty chcesz coś?? - Nie dziękuje. Właściwie przyszłam tu aby zapoznać cię z moim kuzynkiem. Zostanie tu 2 lata jako nauczyciel historii. - Powiedziała Applejack uśmiechając się do swojej przyjaciółki. - No kuzynku opowiedz coś o sobie. - Powiedziała z powrotem przenosząc wzrok na ciebie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Grudzień 12, 2012 Share Napisano Grudzień 12, 2012 - No cóż, pochodzę z Appoleosy, i jestem tam jednym z dwóch pegazów. Początkowo byłem kurierem ale rzuciłem to by zacząć studiować Historie, znalazłem praktyki tutaj, w Ponyville. Poinformowałem AJ i już tutaj jestem - Powiedziałem, strasznie swędzi ale żeby zrobić dobre wrażenie wytrzymam. - A ty? Opowiesz coś o sobie? - spytałem się zaciekawiony Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Grudzień 12, 2012 Autor Share Napisano Grudzień 12, 2012 - Emm ... Nie wiem co powiedzieć o sobie. - Powiedziała trochę zakłopotana. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Grudzień 12, 2012 Share Napisano Grudzień 12, 2012 - Co kolwiek. Nic mnie dzisiaj nawet nie zdziwi, jeszcze ten s... s... smok - powiedziałem lekko drżąc przy ostatnim słowie Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Grudzień 12, 2012 Autor Share Napisano Grudzień 12, 2012 - M ... Mówisz o Spike?? To jest kochany smoczek. Jest rozumny, gadatliwy, ciekawski i tchórzliwy ale nie zły. - Powiedziała Fluttershy przekonująco. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Grudzień 13, 2012 Share Napisano Grudzień 13, 2012 - AJ, też tak mówiła, ale wystarczy że ktoś da mu za dużo rzeczy i od razu robi się chciwy a wtedy rośnie i zanim się obejrzysz rozwala połowe miasta, i dostajesz szlaban na 4 miesiące - powiedziałem cały czas drżąc Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Grudzień 13, 2012 Autor Share Napisano Grudzień 13, 2012 - On jest inny. Tchórzliwy, ale inny. - Powiedziała Fluttershy uspokajająco i z większą pewnością. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Grudzień 13, 2012 Share Napisano Grudzień 13, 2012 - Praktycznie przy jedynym smoku nie trzęsę się jak cziłała, nazywał się Rex i byliśmy przyjaciółmi aż do czasu kiedy poleciał szukać partnerki, miałem wtedy ze 7 lat, od tamtej pory go nie widziałem. A boje się smoków przez to co stało się trzy miesiące później. Smok zaatakował miasteczko, wszyscy panikowali i uciekali, ja zastygłem w miejscu, kiedy mnie zauważył podszedł do mnie i powiedział że "Jak jeszcze raz mnie zobaczy to zrobi mi gorsze rzeczy nisz Celestia z swoją siostrą". Od tamtej pory praktycznie umieram ze strachu, nawet jak poczuje siarkę - powiedziałem ciągle się trzęsąc -Heh, ale jak dacie mi gwarancje że nic się takiego nie stanie to mogę spróbować "nie wiać" na jego widok - dodałem Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Grudzień 13, 2012 Autor Share Napisano Grudzień 13, 2012 < Cziłała chyba nie występuje w świecie kucyków > - Jest z Twilight od kilku lat i nie jest większy od Apple Bloom więc się nie martw. On już raczej nie urośnie Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Grudzień 13, 2012 Share Napisano Grudzień 13, 2012 - Dobrze słyszeć, jak tak to nie mam powodów do obaw - powiedziałem, odetchnąłem z ulgą że ten smok nie sprowadzi kłopotów, ale do obecności "samego" smoka będę się musiał przyzwyczaić Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Grudzień 13, 2012 Autor Share Napisano Grudzień 13, 2012 - No cóż Fluttershy dziękuje za ten czas. Ale muszę kuzynkowi jeszcze wiele pokazać. - Powiedziała i pożegnała się z przyjaciółką. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Grudzień 13, 2012 Share Napisano Grudzień 13, 2012 - Do zobaczenia Fluttershy, miło było cię poznać - powiedziałem machając kopytem na pożegnanie po czym wychodzę z domku - Dobra kto teraz? - pytam się AJ Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Grudzień 13, 2012 Autor Share Napisano Grudzień 13, 2012 - Niech no pomyślę. Jeśli będziesz uczyć źrebaków to do Cheerilee. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Grudzień 13, 2012 Share Napisano Grudzień 13, 2012 - No to idziemy, chętnie ją poznam - powiedziałem z uśmiechem, z tego co czytałem na temat tej praktyki to ona ma być moją szefową, wypadało by ją poznać Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts