Burning Question Napisano Styczeń 18, 2014 Share Napisano Styczeń 18, 2014 Generalnie taki mix Flutterki, Sweetie Belle i Bon Bon jak dla mnie. ;D Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cassidy Napisano Styczeń 18, 2014 Share Napisano Styczeń 18, 2014 Nie muszę nic wyliczać bo od razu widać, że Sweetie belle. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Styczeń 18, 2014 Share Napisano Styczeń 18, 2014 N: To mi się tylko z patykowilkiem kojarzy. A: Kto by zgadł to też. S: A tu akurat Zecora Sp: Twilight Ch: aktualne spekulacje wskazują na mieszankę TS i PP. ale mogę się mylić. W: Twilight Sparkle. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Burning Question Napisano Styczeń 23, 2014 Share Napisano Styczeń 23, 2014 Hm, nick kojarzy mi się dość wojowniczo i jakoś tak szlachetnie, a usera nie znam, więc... Shining Armor! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mrs.Octavia Napisano Styczeń 23, 2014 Share Napisano Styczeń 23, 2014 N:Parzący, niczym SpitFire A: Twilight, bo kto inny S: Rainbow Dash Ch: Hmmm... AppleJack St: Twilight W: Twilight Sparkle Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Magus Napisano Styczeń 23, 2014 Share Napisano Styczeń 23, 2014 Nick: Tu najbardziej pasuje mi Octavia Avatar: Mroczny i ponury tu najbardziej podchodzi mi Sombra Charakter: Twilight Sygna: Octavia choć instrumenty inne Werdykt: Mroczna Octavia Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Artiem Napisano Styczeń 24, 2014 Share Napisano Styczeń 24, 2014 N: Twilight, ew. Trixie A: W MLP nie ma aż takiej przemocy hmm Sombra? S: Mane-iac Ch: Applejack St: Ciężko powiedzieć gdyż za mało widuję, W: Jak wyżej ale Twilight Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Burning Question Napisano Styczeń 24, 2014 Share Napisano Styczeń 24, 2014 A: uwielbienie Rary S: uwielbienie Rary i Fluffla St: SweetieBelle Genialny wniosek: Fluffle zakochana w Rarci XD Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Artiem Napisano Styczeń 24, 2014 Share Napisano Styczeń 24, 2014 N: Spitfire A: hmm, chyba Twilight? S: Rainbow Dash St: Rainbow Dash ch: Celestia W: Twilcorn Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mrs.Octavia Napisano Styczeń 24, 2014 Share Napisano Styczeń 24, 2014 N: Sombra, ._. A: Rarity S: Rarity ST: Rarity CH: Coco Pommel W: 2p!Rarity Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Artiem Napisano Styczeń 24, 2014 Share Napisano Styczeń 24, 2014 N: Octavia A: Rarity S: Octavia ST: Twilight/Rarity CH: Scootalo W: Twilight? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lyka Kimba Napisano Styczeń 24, 2014 Share Napisano Styczeń 24, 2014 Nick: Rarity Avatar: Rarity sygnatura: Fluffle Styl pisma: Twilight Charakter: Twilight Werdykt: Puchata Rarity mówiący w stylu Twilight xD Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mrs.Octavia Napisano Styczeń 24, 2014 Share Napisano Styczeń 24, 2014 N: Lyra A: Fluttershy S: AB ST: PP Ch: PP W: Pinkie Pie Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ukeź Napisano Styczeń 24, 2014 Share Napisano Styczeń 24, 2014 N: Octavia, no chyba wiadomo dlaczego~ A: Hum... Rzucam że Rarcia bo fiolet ._. Chociaż to nie Rarcia. S: Octavia idzie bo no "grajek" jest XD ST i CH: Jeju, dałabym na Twilight, jakoś tak mi się kojarzy. Werdykt: Bum Octavia scalona z Twilight XD Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Itaktuniewchodzemjuzszkoda Napisano Styczeń 24, 2014 Share Napisano Styczeń 24, 2014 Nick:Pinkie Pie (strzelam) Avatar:Fluttershy sygnatura:Rainbow Dash styl pisma:Pinkie Pie charakter:Pinkie Pie werdykt:Miła i ostra Pinkie Pie Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Burning Question Napisano Styczeń 24, 2014 Share Napisano Styczeń 24, 2014 Av: Sweetie Belle Sygna: Twi i Sweetie Werdykt: Sweetie! ^^ Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cassidy Napisano Styczeń 31, 2014 Share Napisano Styczeń 31, 2014 Av : najbardziej kojarzy mi się z panią burmistrz ;-; mam skojarzenia bez sensu... Sygna : Dashity sp : Sweetie belle ch : Sweetie belle Jesteś jak.... : Sweetie belle z gustem Rarity i zdolnościami RD, która została burmistrzem znaczkowej ligi . Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cahan Napisano Styczeń 31, 2014 Share Napisano Styczeń 31, 2014 Cassidy N: Scoot A: Choć przedstawia SB i Rarcię, to kojarzy mi się z Fleur de Lis S: Pinkie Pie SP: Apple Bloom, bez urazy, ale wiek jednak czuć. CH: Apple Bloom Werdykt- jak dla mnie przypomina Apple Bloom. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mrs.Octavia Napisano Styczeń 31, 2014 Share Napisano Styczeń 31, 2014 N:Sombra A:Chrysalis S:Hmmm...Celestia SP:Twilight CH: Wydaje mi się, że Twilight W: Discorded!Twilight Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lisica Napisano Luty 19, 2014 Share Napisano Luty 19, 2014 N: Octavia A: Nie wiem... Dashie? S: Znów niewiem... Dash z namiastką Vinyl? Sp: Pinkie? Ch: Mam problem... hm... Pinkie W: Pinkie Dash Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Estelle Napisano Luty 19, 2014 Share Napisano Luty 19, 2014 N: Pinkie Pie? A: WUT? S: WUT? Styl: Pinkie Pie. Ch: Powiedzmy, że Pinkie Pie. *werble* Werdykt: PINKIE PIE! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Po prostu Tomek Napisano Luty 19, 2014 Share Napisano Luty 19, 2014 N: Estelle. Stella to gwiazda, gwiazdy kojarzą mi się zdecydowanie z nocą (pomimo faktu, iż Słońce też taką jest) więc Luna. A: Księżniczka Celestia, tylko, że mała taka. Nie wiem, pierwszy raz słońce wznosi czy coś. S: Pinkie Pie, jakżeby inaczej. Styl pisania: Nie widuję jej specjalnie często, może to dlatego, że sam rzadko wchodzę Więc tutaj punkt zostaje pusty. Charakter: Nie znam, nie oceniam. W profilu mało jest i tak. Werdykt ostateczny wydaję na podstawie właściwie szczątkowych informacji. Reklamacji nie uwzględnia się. Zatem ostatecznie otrzymujesz Tak wesołą Księżniczkę, jak to tylko możliwe. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cahan Napisano Luty 20, 2014 Share Napisano Luty 20, 2014 N: Sombra- nie wiem dlaczego A: Sombra, bo czerwona flaga. Kojarzy mi się z komunistami, a ci z Sombrą. S: Sombra SP: Nie wiem, może Discord? CH: Disco Sombra? Werdykt: Król Sombra. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cassidy Napisano Luty 20, 2014 Share Napisano Luty 20, 2014 N - Cahan - Koham - Cadance A i S: Chrys i książe Blueblood (czy jakoś tak) St : Jakiś normalny kucyk..Lyra CH : Lyra werdykt : Zła księżniczka Lyra Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krulig Napisano Luty 20, 2014 Share Napisano Luty 20, 2014 (edytowany) N: Gdyby nie ten "Wilk", to bym walnęła Kredensa Cadance, ale tak to niech będzie Fluttershy. A: Fluttershy. (Mogę link do obrazka? Jest cudny.) S:Twilicorn i Fleur(mówię o widocznej części, a nie o całej sygnaturze) SP: Pinkie Pie CH: Pinkie Pie Werdykt: Pinkie Pie pomieszana z Fluttershy. Edytowano Luty 20, 2014 przez MaLinka Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts
Chcesz dodać odpowiedź ? Zaloguj się lub zarejestruj nowe konto.
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto, to bardzo łatwy proces!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się