Krulig Napisano Wrzesień 1, 2013 Share Napisano Wrzesień 1, 2013 A: Fluttershy S: ummm... tu się jeszcze zastanowię Ch: hmmm...Twilight lub Fluttershy SP: Twilight W: Pół Twilight,pół Fluttershy... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Insomnia Napisano Wrzesień 4, 2013 Share Napisano Wrzesień 4, 2013 A: Rainbow Dash S: Pinkamena Ch: Twilight SP: Luna W: Księżniczka która dniami zabija a nocą ratuje .-. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mrs.Octavia Napisano Wrzesień 4, 2013 Share Napisano Wrzesień 4, 2013 A:Pinkamena Shy S:Celestia C:Celestia SP:Luna W:Hrabina Celestia la shy która jest punkiem i wychodzi w nocy Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krulig Napisano Wrzesień 4, 2013 Share Napisano Wrzesień 4, 2013 A: Rainbow Diane Pie (?! xD) S: Pinkie/Pinakamena C: Pinkie SP: Pinkie W: PP z tęczową grzywą... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Po prostu Tomek Napisano Wrzesień 5, 2013 Share Napisano Wrzesień 5, 2013 A: Rainbow Dash, nie ma wątpliwości. S: Pinkamena C: Na pewno Pinkamena. W: Pinkamena, która wypruje z ciebie flaki, jak przegra... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
The Valkyrie Napisano Wrzesień 6, 2013 Share Napisano Wrzesień 6, 2013 A: Big Macintosh. S: Twilight. Ch: Big Macintosh. SP: Twilight. Twilight Sparkle, wersja ziemna. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cipher 618 Napisano Wrzesień 17, 2013 Share Napisano Wrzesień 17, 2013 - Avatar: poważny - Sygnatura: Brak - charakter: Big Mac - równie tajemnicza jak on - styl pisma: Trudno powiedzieć - Werdykt: Po nicku, tytule i avatarze - Octavia Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mrs.Octavia Napisano Wrzesień 21, 2013 Share Napisano Wrzesień 21, 2013 A:Vinyl,nikt inny S:Cadance ST:Shinning Armor C:Hmmm...Twilight W:Octavia Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krulig Napisano Wrzesień 21, 2013 Share Napisano Wrzesień 21, 2013 A:...um...dobra strzelam...AJ... S:Pinkie Sp:Pinkie C:Pinkie W:Pinkie Pie Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Aretra Napisano Wrzesień 22, 2013 Autor Share Napisano Wrzesień 22, 2013 A: Wydaje mi się że Octavia.. Ten kontrast i szarość mi się z nią kojarzy.. S: Hmm.. Czy ja wiem.. Spoiler mi nie działa i nie wiem co w nim się kryje. Dobra, strzelę - Celestia? SP: Chyba AJ(chyba) przyznam, strzelałam. W: Nie wiem Ale moje przypuszczenia, jak i moja inteligencja, mówią mi, że to jednak będzie Twilie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Insomnia Napisano Wrzesień 22, 2013 Share Napisano Wrzesień 22, 2013 A: RD S: Discord SP: Twilight W: Oczytana Rainbow Dash. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cava Herondale Napisano Wrzesień 22, 2013 Share Napisano Wrzesień 22, 2013 A: Celestia S: Celestia SP: Celestia W: CELESTIA! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
The Valkyrie Napisano Wrzesień 22, 2013 Share Napisano Wrzesień 22, 2013 A: Applejack. S: Hmmm, Twilight? Ch: Cadence. SP: Cadence. Werdykt: Cadence. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mrs.Octavia Napisano Wrzesień 22, 2013 Share Napisano Wrzesień 22, 2013 A:Inkie Pie (czy tam jak ona ma ) S:Nie ma...niech będzie Octavia C:Twilight Sp:Octavia W:Blinkie Pie Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krulig Napisano Wrzesień 22, 2013 Share Napisano Wrzesień 22, 2013 A:...A niech będzie Fluttershy S:...Pinkie...(?) C:Pinkie SP:Pinkie...ale czasami nawet Twi...(?) W:Pinkie Pie a.k.a Pinkamena Diane Pie (pełne imię specjalnie napisane) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cava Herondale Napisano Wrzesień 30, 2013 Share Napisano Wrzesień 30, 2013 A: Przypominają mi Fluttershy i RD, ponieważ mają skrzydła. S: Fluttershy i RD. C: RD. SP: Pinkie Pie. W: Rainbow Dash. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Brainiac Napisano Wrzesień 30, 2013 Share Napisano Wrzesień 30, 2013 A: Vinyl S: Luna C: nie wiem SP: nie wiem W: nie wiem Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mrs.Octavia Napisano Wrzesień 30, 2013 Share Napisano Wrzesień 30, 2013 A:Sombra S:Discorded Soarin` C:Chrysalis SP:Luna W:Discorded NMM Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krulig Napisano Wrzesień 30, 2013 Share Napisano Wrzesień 30, 2013 A:Twilight(przez kolor) S:Pinkie/Pinkamena C:Pinkie SP:Pinkie/Twilight W:Twilight'owata Pinkie Pie Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Unbridle Napisano Październik 6, 2013 Share Napisano Październik 6, 2013 A: Rarity przez zachowanie tej postaci. S: Fluttershy. C: Pinkie Pie. SP: Pinkie Pie. W: Pinkie Pie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Po prostu Tomek Napisano Październik 7, 2013 Share Napisano Październik 7, 2013 A: Fleur de Lis. Chyba. S: Nie żeby coś, ale Twilight. C: Nie znam. Niestety. Tak z Internetu to podjeżdża mi pod RD pomieszaną z Whoovesem. SP: Rarity. W: Całkiem rozsądna klacz pegaza, przy tym niemożliwa pedantka. Rarity z tymi motylimi skrzydełkami? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Camed Napisano Październik 17, 2013 Share Napisano Październik 17, 2013 Av: Hmm... Dałbym, NIE WIEM ;_; Sygna: Taka mieszanka Twili i RD Charakter: Pani Burmistrz! Tytuł: Hmm... Tutaj dałbym... Wiem, że to nie kuc, ale Spike Werdykt: Międzygatunkowa mieszanka! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mrs.Octavia Napisano Październik 17, 2013 Share Napisano Październik 17, 2013 A: AppleJack S: Luna Matrix C: Hmmm...Peachbottom SP: Applejack W: Matrix`owa Applejack Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krulig Napisano Październik 17, 2013 Share Napisano Październik 17, 2013 A: ...nie wiem czemu,ale Rainbow Dash S:Fluttershy C: A niech będzie Pinkie Pie SP: Pinkie Pie W: ... znów Pinkie Pie... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
The Valkyrie Napisano Październik 17, 2013 Share Napisano Październik 17, 2013 A: Ta, no, jak jej było. Vinyl Scratch. S: Nie wyświetla mi się ;_; Ch: Fluttershy. SP: Fluttershy, Werdykt: Fluttershy. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts
Chcesz dodać odpowiedź ? Zaloguj się lub zarejestruj nowe konto.
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto, to bardzo łatwy proces!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się