Gypsy Napisano Grudzień 23, 2012 Share Napisano Grudzień 23, 2012 Ty właśnie, co z applebloom w tym wypadku? :| Jezeli AppleBloom jest jej siostrą, to w takim wypadku Aj też jest adoptowana, albo okłamano ją okrutnie i wmawia się jej że to jej siostra Chociaż to nie wyjaśnia podobieństwa (odc. Magic Duel, za pierwszym razem uwierzyłem że serio była młodsza :|) Nie do końca rozumiem, rodzice mogli przecież umrzeć po urodzeniu Apple Bloom, nic nie stało na przeszkodzie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arjen Napisano Grudzień 23, 2012 Share Napisano Grudzień 23, 2012 Spodobał mi się ten odcinek. + Applejack, naturalnie słodka + Piosenka AJ + Przekaz! Bardzo dobry, przypomina o rodzinie, żeby nie przedobrzać. działać razem i słuchać innych, no i empatia. + Parę bardzo dobrych momentów graficznie + Te gwiazdy na niebie... tak, to było dobre, czytanie między wierszami. - Brak Luny... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Yebać to gunwo DORoŚnijcie Napisano Grudzień 23, 2012 Share Napisano Grudzień 23, 2012 Pamiętam jak niektórzy pisali że AJ nie doczeka sie się swojej piosenki a ja wiedziałem że bedzie i prosze jedna z lepszych jakie ogólnie były w mlp Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cloudchaser Napisano Grudzień 23, 2012 Share Napisano Grudzień 23, 2012 Swoją drogą... Cloudy w rodzinie Apple? Kill meh... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gypsy Napisano Grudzień 23, 2012 Share Napisano Grudzień 23, 2012 Swoją drogą... Cloudy w rodzinie Apple? Kill meh. Swoją drogą Carrot Top ze znaczkiem AppleJack to naprawdę zabawny widok Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cloudchaser Napisano Grudzień 23, 2012 Share Napisano Grudzień 23, 2012 Swoją drogą Carrot Top ze znaczkiem AppleJack to naprawdę zabawny widok I Bon Bon... Cloudy, Bon Bon i Carrot Top miały chyba jakiś gruby melanż. Wpadły na zjazd, a CT odbiło i sobie szybciutko przemalowała znaczek. Jednak rozpoznali je (po skrzydłach CC) i je wygonili w trakcie piosenki. To moja teoria Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fragin Napisano Grudzień 23, 2012 Share Napisano Grudzień 23, 2012 I Bon Bon... Cloudy, Bon Bon i Carrot Top miały chyba jakiś gruby melanż. Wpadły na zjazd, a CT odbiło i sobie szybciutko przemalowała znaczek. Jednak rozpoznali je (po skrzydłach CC) i je wygonili w trakcie piosenki. To moja teoria Wszystko się zgadza. Z pewnością tak było Odcinek naprawde niesamowity Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sliver Napisano Grudzień 23, 2012 Share Napisano Grudzień 23, 2012 EQD przez jakiś czas już pokazuje, że to jest 9. odcinek, nie ósmy. Co ciekawsze, na itunesach też twierdzą w ten sposób. Co o tym sądzicie? Pomyłka, czy może EQD miało rację i twórcy coś szykują? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Paladyn Zanderson Napisano Grudzień 23, 2012 Share Napisano Grudzień 23, 2012 a w następnym odcinku bohaterem też będzie AppleJack na współ ze Spikiem Just as Spike is about to be gobbled up by hungry Timberwolves, he is saved by Applejack; Spike feels the need to repay Applejack and is soon offering a little too much assistance on the farm in order to fulfill the 'Noble Dragon Code. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fragin Napisano Grudzień 23, 2012 Share Napisano Grudzień 23, 2012 EQD przez jakiś czas już pokazuje, że to jest 9. odcinek, nie ósmy. Co ciekawsze, na itunesach też twierdzą w ten sposób. Co o tym sądzicie? Pomyłka, czy może EQD miało rację i twórcy coś szykują? Takim razie, gdzie się podział ósmy odcinek? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sliver Napisano Grudzień 23, 2012 Share Napisano Grudzień 23, 2012 Takim razie, gdzie się podział ósmy odcinek? Na EQD też mają pustkę, TBA. Nic nie wiadomo, żadnych informacji nigdzie nie ma. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
deHavilland Napisano Grudzień 23, 2012 Share Napisano Grudzień 23, 2012 Nie będę się wypowiadał na temat gdzie jest ósmy, bo nie wiem. Ten odcinek był po prostu mega. PLUSY + Kirov Reporting! Hehe, to były moje pierwsze słowa jak zobaczyłem sterowiec. Już wiem po co mają w Wonderbolts Academy lotnisko i hangary. + Szarża rodzinki. + Naciąganie twarzy + Sowieckie klimaty przy stodole - tak mi się jakoś skojarzyło... + Spalinowa maszyna do szycia + Poziom zniszczeń w całym odcinku + Uciekające zęby + Masakryczna ilość ziemskich, co mi się podobało + Była Rarity i edit + Nagminne łamanie zasad BHP - kto daje dzieciom hebel i pozwala nim popychać do siebie? MINUSY - Trochę za szybka akcja jak dla mnie, nie mogłem się wyśmiać między gagami Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nikern Napisano Grudzień 24, 2012 Share Napisano Grudzień 24, 2012 Haha. Odcinek super. Baaardzo mi się podobał. Piosenka AJ. NARESZCIE. Więcej takich. No i pierwszy list do Księżniczki Celestii w tym sezonie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Piter Wan Kenobi Napisano Grudzień 24, 2012 Share Napisano Grudzień 24, 2012 Ahm, odcinek był bardzo udany, zresztą jak wszystkie z tego sezonu Dobra teraz tak na poważnie, odcinek był genialny. Czemu tak mi się podobał? W końcu odcinek o AJ to raz, po drugie piosenka była bardzo miła dla ucha. Naprawdę bardzo fajny pomysł mieli na ten odcinek, momenty z rodzinką rozwalały system momentami. Nie wiem co jeszcze napisać... A już wiem, szkoda tylko tego że nie było innych postaci, ale w końcu nie dziwię się jak to było o jej AJ i jej rodzinie xD. Nie dodam nic więcej już na temat tego odcinka. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PinkVamena Napisano Grudzień 24, 2012 Share Napisano Grudzień 24, 2012 najlepsza była piosenka Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Silver Shield Napisano Grudzień 24, 2012 Share Napisano Grudzień 24, 2012 Trafili z tym odcinkiem akurat przed swiętami Bo czym innym jest wigilia, jak nie okazją do zjazdu rodzinnego? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bukal Napisano Grudzień 24, 2012 Share Napisano Grudzień 24, 2012 Chyba najlepszy odcinek sezonu Plusy: + Pinkie i miód + Granny Smith i jej naciąganie skóry + Piosenka Applejack (no w końcu) + Babs + List do Celestii Minusów nie stwierdziłem, pojawiła się fajna piosenka moja druga ulubiona piosenka tego sezonu, w końcu list do Celestii po jeśli dobrze licze 9 odcinkach no a dalej nie chce mi się pisać. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Aretra Napisano Grudzień 24, 2012 Share Napisano Grudzień 24, 2012 Jeszcze nie oglądałam tego odcinka, ale czytając wasze opisy mnie zaciekawił^^ Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Avro Napisano Grudzień 24, 2012 Share Napisano Grudzień 24, 2012 Odcinek moim zdaniem świetny. Piosenka była dobra, było dużo Yeehaw, odcinek mnie momentami rozśmieszał i było klimatycznie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eeyore Napisano Grudzień 24, 2012 Share Napisano Grudzień 24, 2012 to tłumaczy dlaczego zmienili kolejność emisji. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jake Napisano Grudzień 24, 2012 Share Napisano Grudzień 24, 2012 Moim zdaniem najlepszą rzeczą w tym odcinku była piosenka. A odcinek sam w sobie był fajny. A do jeszcze podobał mi się taki wiejski nastrój. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mydlak Napisano Grudzień 25, 2012 Share Napisano Grudzień 25, 2012 Odcinek świetny... Jedyny minus to brak Fluttershy ;_; Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BiP Napisano Grudzień 25, 2012 Share Napisano Grudzień 25, 2012 Naprawdę podobał mi się ten odcinek, był świetny! Do niczego nie mogę się przyczepić, ten zjazd całej rodziny, był lepszy niż w pierwszym sezonie.... Piosenka, najlepsza jednak była, jedna z lepszych jakie słyszałem xD Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nikern Napisano Grudzień 25, 2012 Share Napisano Grudzień 25, 2012 Wszystko prawda. Fajnie też że Babs wystąpiła. Ale trzeba przyznać, że wszystkie odcinki z 3 sezonu są super, szkoda że jest ich tak mało.... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BiP Napisano Grudzień 25, 2012 Share Napisano Grudzień 25, 2012 Wszystko prawda. Fajnie też że Babs wystąpiła. Ale trzeba przyznać' date=' że wszystkie odcinki z 3 sezonu są super, szkoda że jest ich tak mało....[/quote'] Mało, ale jaka jakość i podobno, ma być sezon 4 xD Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts
Chcesz dodać odpowiedź ? Zaloguj się lub zarejestruj nowe konto.
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto, to bardzo łatwy proces!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się