L'estaca Napisano Styczeń 23, 2013 Share Napisano Styczeń 23, 2013 -Mam nadzieje że dobrze się czujesz. -Co się stało.? Wszystko w porządku.? -Miejmy nadzieje że to nic poważnego. Hatte nareszcie sie obudziła i powiedziała: -Kto to? Dlaczego wszyscy się na mnie patrzą? Czemu mam coś baiłego na skrzydle? Kiedy sie obudziłam? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Phinbella Flynn Napisano Styczeń 24, 2013 Share Napisano Styczeń 24, 2013 -To bandaż. Nie martw się, wyzdrowiejesz. Po prostu prawdopodobnie zwichnęłaś sobie skrzydło. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
L'estaca Napisano Styczeń 24, 2013 Share Napisano Styczeń 24, 2013 -Ale po co mi bandaż tylko zemdlałam Willow... znaczy Kaziu... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Torrronto Napisano Styczeń 24, 2013 Share Napisano Styczeń 24, 2013 Trzeba będzie ją zanieść do pokoju, musi się przespać chyba za dużo przeżyła dziś z mojej winy. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
L'estaca Napisano Styczeń 24, 2013 Share Napisano Styczeń 24, 2013 -Ja prze-przepraszam to wszystko-całe zamieszanie moja wina. Przepraszam. Zemdlałam ze zmęczenia i słyszałam wszystko, ale za chwilę coś mi się stało i jakby nic nie widziałam i ledwo słyszałam. Możecie powiedzieć co się dokładnie stało? ------------ Wybacz za skróty Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Torrronto Napisano Styczeń 25, 2013 Share Napisano Styczeń 25, 2013 Wskakuj z powrotem... zaniosę cię choćby nie wiem co Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Phinbella Flynn Napisano Styczeń 25, 2013 Share Napisano Styczeń 25, 2013 -Co się tu dzieje.? Gdzie profesorka.? Nie powinno przypadkiem jej być.? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Elizabetta Napisano Styczeń 25, 2013 Share Napisano Styczeń 25, 2013 *Nagle z nikąd pojawiła się za Solar* - Buu!! - Zawołała. Po chwili zaczęła się śmiać - Co jest gaduły? Tęskniliście? (). Mniejsza, mamy dużo do nadrobienia. Bierzemy się za ćwiczenia. Zaczynamy od rozgrzewki. - Rozejrzała się. Jej wzrok spoczął na Solar. - Dziś ty ją poprowadzisz, ok?. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
L'estaca Napisano Styczeń 25, 2013 Share Napisano Styczeń 25, 2013 Wskakuj z powrotem... zaniosę cię choćby nie wiem co -To w takim razie będę musiała użyć siły Nagle spostrzegła na sowim skrzydle bandaż> C-co?! Jak? Nie! Nie! Nie! Ja muszę ćwiczyć! Muszę latać! -Nie.. Nie ... Nie! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Phinbella Flynn Napisano Styczeń 25, 2013 Share Napisano Styczeń 25, 2013 -Ah.. -Uwaga kuce.! Dziś to ja prowadzę rozgrzewkę. Mam nadzieje że przejdzie jakoś gładko. -Na początek zróbmy 500 kółek dookoła toru. Dajmy z siebie wszystko. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Torrronto Napisano Styczeń 25, 2013 Share Napisano Styczeń 25, 2013 Proszę panią... nasza koleżanka jest ranna Hatte... spokojnie, to że masz chore skrzydełko nic nie znaczy... chodź Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
LenitaPegazica Napisano Styczeń 25, 2013 Share Napisano Styczeń 25, 2013 "Nie dam im się, muszę pokazać, że mam umiejętności i zasługuję by być w tej klasie."- Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Luna-Willow Napisano Styczeń 26, 2013 Share Napisano Styczeń 26, 2013 Ustawiła się wśród innych. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
L'estaca Napisano Styczeń 26, 2013 Share Napisano Styczeń 26, 2013 -Nie mam nic chorego! Ćwiczę z innymi. Mimo wielkiego bólu, który malał z każdym krokiem podeszła na inię startu i krzyknęła -Powodzenia! - Do wszystkich> Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MacTavish Napisano Styczeń 26, 2013 Share Napisano Styczeń 26, 2013 Arrow wstał z chmury i podleciał do grupki, która już szykowałą sie do pierwszego ćwiczenia. - Nawzajem Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kaziu Napisano Styczeń 26, 2013 Share Napisano Styczeń 26, 2013 Rozgrzewka? Spoko. *ustawił się obok innych kucyków na lini startu, założył słuchawki, odpalił utwór z MP3, czeka na znak startu* Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Phinbella Flynn Napisano Styczeń 26, 2013 Share Napisano Styczeń 26, 2013 -3 -2 -1 -START.! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
LenitaPegazica Napisano Styczeń 26, 2013 Share Napisano Styczeń 26, 2013 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Guardian Napisano Styczeń 27, 2013 Share Napisano Styczeń 27, 2013 *leciałem spokojnie i poczułem że ktos się na mnie patrzy, odwróciłem głowę i zobaczyłem Lenite i te jej oczy, czy w dziwnym wyrazie, zaniepokoiłem się i znacznie przyśpieszyłem* - Co ona oddemnie chce?! - powiedziałem sam do siebie. *od prędkości moje czarne futro przerodziło się w smuge czarnego dymu z którego strzelały niegroźne błyskawice* Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Luna-Willow Napisano Styczeń 27, 2013 Share Napisano Styczeń 27, 2013 Leciała razem z przyjaciółmi, starając się prosto trzymać. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MacTavish Napisano Styczeń 27, 2013 Share Napisano Styczeń 27, 2013 Arrow już nie raz przechodził przez takie rozgrzewki, gdy trenował własną szybkość, więc to nie był dla niego żadne problem. Dobrze wiedział, aby oszczędzać się na początek, dzięki czemu zdoła wyprzedzić innych. Narazie mimo, że nie leciał z dużą prędkością nie był, aż tak daleko bo tuż przed nim znajdowała się czołowa trójka. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kaziu Napisano Styczeń 27, 2013 Share Napisano Styczeń 27, 2013 *leciał obok innych pegazów, słuchał muzyki i w jej rytm machał skrzydłami* Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Torrronto Napisano Styczeń 27, 2013 Share Napisano Styczeń 27, 2013 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cAnon Napisano Styczeń 27, 2013 Share Napisano Styczeń 27, 2013 Wzleciał ponad resztę pegazów. Nigdy nie lubił tłumów, były niebezpieczne i zawężały myślenie. Obserwował poruszającą się grupkę z wolna pomachując skrzydłami. Wrócił pamięcią do swych pierwszych lotów; gdy tylko się tego nauczył rozpoczął opanowywanie sztuki szybowania toteż teraz prawie wogóle nie machał skrzydłami. Odczuwał dziwne wrażenie jedności z kucami pod nim. Nie był do niego przyzwyczajony, zawsze czuł się raczej wyobcowany. Leciał dalej, zaprzątnięty własnymi myślami, bezwiednie skręcając z kluczem pegazów za kolejnymi chmurami. Rozgrzewka przebiegała dla kremowego kuca majestatycznie, by nie powiedzieć leniwie. Miał czas uporządkować w głowie niedawne wydarzenia. Nie sądził nigdy wcześniej, że kuce mogą być takie problematyczne, po czym skarcił się w duchu. Nagle zdał sobie sprawę, że odkąd przybył do szkoły praktycznie z nikim nie rozmawiał, po czym na zakręcie wokół chmury z wrażenia rozkołysał się i, teraz już z lekka zblazowany, spuścił z tonu. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Phinbella Flynn Napisano Styczeń 27, 2013 Share Napisano Styczeń 27, 2013 - O co chodzi.? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts