Sajback Gray Napisano Kwiecień 20, 2014 Share Napisano Kwiecień 20, 2014 Just do it! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kruczek Napisano Kwiecień 20, 2014 Share Napisano Kwiecień 20, 2014 Jestem piesadełkiem, pełno mnie tutaj ostatnio na forum. Kochaj mie Plus uroczy obrazek przedstawiający właśćiciela z żoną :3 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cipher 618 Napisano Kwiecień 20, 2014 Share Napisano Kwiecień 20, 2014 Co mówi sygna? Że doktorek ma rację... Jedno z takich prostych zdań typu: "proste i oczywiste, ale ktoś musiał na to wpaść" Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Thalione Napisano Kwiecień 20, 2014 Share Napisano Kwiecień 20, 2014 Dawaj no, zróbmy jakiś remix! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sajback Gray Napisano Kwiecień 20, 2014 Share Napisano Kwiecień 20, 2014 hejjjjjj.... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Uczu Napisano Kwiecień 20, 2014 Share Napisano Kwiecień 20, 2014 Jestem Najlepszy ;D Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Thalione Napisano Kwiecień 20, 2014 Share Napisano Kwiecień 20, 2014 Znasz kogoś, kto tańczy lepiej od nas? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mrs.Octavia Napisano Kwiecień 20, 2014 Share Napisano Kwiecień 20, 2014 Ah, skumałem, niezłe xD Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Thalione Napisano Kwiecień 21, 2014 Share Napisano Kwiecień 21, 2014 - O, patrzcie, ptaszek! - Ej, zróbmy sobie selfie! - Waaat. - Jestem tylko elementem tła. Tylko. Elementem. Tła. - Ten pluszak jest doprawdy uroczy c: Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
D'yer'ailt Napisano Kwiecień 21, 2014 Share Napisano Kwiecień 21, 2014 Co? Ooooo... no tak... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Frodo Napisano Kwiecień 21, 2014 Share Napisano Kwiecień 21, 2014 Rozwalmy te mury! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sajback Gray Napisano Kwiecień 21, 2014 Share Napisano Kwiecień 21, 2014 nie no.... na serio? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cipher 618 Napisano Kwiecień 21, 2014 Share Napisano Kwiecień 21, 2014 Dwie sygnatury z czego pierwsza to - "ło so chozi?" A druga "All you need is love... pam pa ram pa pam..." Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sajback Gray Napisano Kwiecień 21, 2014 Share Napisano Kwiecień 21, 2014 Dajesz Vinyl! Dajesz! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cassidy Napisano Kwiecień 21, 2014 Share Napisano Kwiecień 21, 2014 ,,*upadek* Bardzo podoba mi się szary z niebieskim. *uśmieszek* Ale nie ma ładniejszego ode mnie. *łapka*" Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sowenia Napisano Kwiecień 21, 2014 Share Napisano Kwiecień 21, 2014 - Ale masz słodki pyszczek~ *rumieni się* - Że co? Ja? Ah. To tylko ty. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mrozny Napisano Kwiecień 21, 2014 Share Napisano Kwiecień 21, 2014 Sowa latająca w wodzie. Chyba że nie widzę/rozumiem o co chodzi. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sowenia Napisano Kwiecień 21, 2014 Share Napisano Kwiecień 21, 2014 Ahh...zabiłoby się coś..~ Sowa latająca w wodzie. Chyba że nie widzę/rozumiem o co chodzi. Nie w wodzie. Po prostu w deszczowej nawałnicy. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Thalione Napisano Kwiecień 21, 2014 Share Napisano Kwiecień 21, 2014 I BELIEVE I CAN FLYYY In rain. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Berette Napisano Kwiecień 21, 2014 Share Napisano Kwiecień 21, 2014 *myśli* Aha! Hehehe xD Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krulig Napisano Kwiecień 21, 2014 Share Napisano Kwiecień 21, 2014 "Długo mam moknąć?" Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Thalione Napisano Kwiecień 22, 2014 Share Napisano Kwiecień 22, 2014 Ale jak to koniec świąt? ;n; Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dead Radio Man Napisano Kwiecień 26, 2014 Share Napisano Kwiecień 26, 2014 Powtórz bo nie zrozumiałem. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hidoi Napisano Kwiecień 26, 2014 Share Napisano Kwiecień 26, 2014 Muszę umrzeć. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fikus Napisano Kwiecień 26, 2014 Share Napisano Kwiecień 26, 2014 Don't care - deal with it!~ Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts
Chcesz dodać odpowiedź ? Zaloguj się lub zarejestruj nowe konto.
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto, to bardzo łatwy proces!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się